Tasza
Fanka BB :)
A ft3 u ft4 kontrolowałaś? Bo moje tsh poniżej 0,01.[emoji58]U mnie w drugą stronę idzie, z niedoczynności w nadczynność.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ft3 u ft4 kontrolowałaś? Bo moje tsh poniżej 0,01.[emoji58]U mnie w drugą stronę idzie, z niedoczynności w nadczynność.
Zbliżenie ma być?? [emoji6] cholera, wtedy będzie więcej tłuszczu widać[emoji23]Brzuszka
No ze nie oznaczają wszyatkich tych parametrów. Tam jest napisane ze mozna zrezygnowac z badania przeplywow krwi...A co znaczy niepełne??
Czyli pięknie przyrasta! SuperBeta....
288.35
Myślę ze teraz dużo, albo bardzo dużo będzie zależeć od lekarza... I ze Ci z prawdziwego zdarzenia nie będą odpuszczać czegokolwiek co jest istotne. Mam taką nadzieję, ale też się boję co będzie...No ze nie oznaczają wszyatkich tych parametrów. Tam jest napisane ze mozna zrezygnowac z badania przeplywow krwi...
Tez tak myślę. No zobaczymy. A Ty kiedy idziesz?Myślę ze teraz dużo, albo bardzo dużo będzie zależeć od lekarza... I ze Ci z prawdziwego zdarzenia nie będą odpuszczać czegokolwiek co jest istotne. Mam taką nadzieję, ale też się boję co będzie...
Właśnie dostałam informację od swojej doktor z kliniki i zaleciła odstawić od jutra medrol i estrofem, duphaston zmniejszyć do 1x1 i luteinę do 2x1 na 2 tyg, potwm odstawić. Dziś jest 10+1.Ja dużo mi sie wydaje. 3x2 dopochwowo luteina 100, 3x2 pod język luteina 50, 3x1 duphaston i 1x1 prolutex. Ostatnio jak robilam progesteron (10.03) to mialam 50. I wtedy lekarz powiedział,że jest ładny, ze od następnej wizyty (30.03) bedziemy schodzić bo już łożysko przejmuje funkcję.
Kurde. Oby Ci nie cofnęli tej paczki. Tak sama sobie zostałaś pozostawiona... bidulka;(
Powiem szczerze, ze nie raz mowilam,ze u nas taka bieda, ze mogliśmy jechać za granicę poki bylismy młodzi i mieć lepsze warunki i zarobki ale jak tak czytam o opiece okolociazowej w innych krajach to jestem w szoku ale i tez w takim,ze jakos to funkcjonuje...
No jak z przeplywow? Przeciez to mega wazne.No ze nie oznaczają wszyatkich tych parametrów. Tam jest napisane ze mozna zrezygnowac z badania przeplywow krwi...
Kurde. Niedobrze. Moja kolezanka miala w zeszłym tygodniu, ale te nowe zalecenia są z dzisiaj....No ze nie oznaczają wszyatkich tych parametrów. Tam jest napisane ze mozna zrezygnowac z badania przeplywow krwi...