reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A myślisz,że ruszy w kwietniu? Że to się jednak nie przesunie? ;( Oby nie.. wszedzie się porobią takie kolejki, w każdej przychodni, szpitalu.. ludzie będą sflustrowani i będą się wszedzie kłucić. Ciężki czas przed nami. Ale trzymam kciuki,żeby się jak najszybciej to skończyło i abyście mogly wreszcie stanąć do walki. Czlowiek cale Zycie zabiegany, czasu mu na wszystko brakuje, nie raz mówił,ze sobą mogłaby mieć 48h A jak przyszło nam miec dużo czasu w zamknięciu to się ogarnąć nie moze, jakiś paraliż mózgowy.. Ja tak mam..

Czy ruszy na 100 %to nikt pewnie nie wie, ale dziewczyny na grupie mówiły, że dostają telefony teraz z nowymi terminami właśnie na kwiecień... Może będą na razie tylko konsultacje i plan leczenia a potem dopiero wdrożenie, jak to się wszystko uspokoi. No ale to już coś, prawda? Zawsze to jedna wizyta mniej 👍

Co do paraliżu... Niby tyleee bym zrobiła, ale większość tych fajnych rzeczy wiąże się z wyjściem, wycieczką, spacerem no i tu się schody zaczynają 😑ale to chyba normalne z Nami Ludźmi, że wiecznie chcemy tego, czego aktualnie mieć nie możemy.
Także. Doceniajmy, że jesteśmy zdrowi. Nasi bliscy są zdrowi. Mamy kolejny piękny dzień.
I kochającą osobę u naszego boku😉

reklama
Czy ruszy na 100 %to nikt pewnie nie wie, ale dziewczyny na grupie mówiły, że dostają telefony teraz z nowymi terminami właśnie na kwiecień... Może będą na razie tylko konsultacje i plan leczenia a potem dopiero wdrożenie, jak to się wszystko uspokoi. No ale to już coś, prawda? Zawsze to jedna wizyta mniej [emoji106]

Co do paraliżu... Niby tyleee bym zrobiła, ale większość tych fajnych rzeczy wiąże się z wyjściem, wycieczką, spacerem no i tu się schody zaczynają [emoji58]ale to chyba normalne z Nami Ludźmi, że wiecznie chcemy tego, czego aktualnie mieć nie możemy.
Także. Doceniajmy, że jesteśmy zdrowi. Nasi bliscy są zdrowi. Mamy kolejny piękny dzień.
I kochającą osobę u naszego boku[emoji6]
To wszystko prawda. Czas się zatrzymał po coś.. Dobrze,ze słoneczko świeci [emoji274][emoji274][emoji274]

Obawiam się, że masz rację Lilianki. Ja już dostaję na głowę. A od piątku siedzę w domku. I to rozdwojenie najgorsze jest. Chcę wrócić do pracy i się boję. Nic. Będziemy wszyscy musieli chyba nauczyć się trochę inaczej żyć.
Paśnik zaczyna przyjmować od kwietnia pacjentki, co daje mi jakąś nadzieję, że kiedyś to się skończy i może nie będzie trwało do końca roku[emoji3525][emoji3525][emoji3525] Też czekam na telefon od nich. Byłam 113 na liście rezerwowej [emoji33]a teraz ruszyły pacjentki z marca dopiero...
Watpie, zeby ruszylo. U ns mowia, ze apogeum ma byc w polowie maja! [emoji2368] Jesli to prawda (a mam nadzieje, ze nie) to w Polsce moze byc mowa o czerwcu dopiero...

Watpie, zeby ruszylo. U ns mowia, ze apogeum ma byc w polowie maja! [emoji2368] Jesli to prawda (a mam nadzieje, ze nie) to w Polsce moze byc mowa o czerwcu dopiero...
Nie wiem jak będzie. Piszę tylko to, co wczoraj wyczytałam na grupie. Babki dzwonią i umawiają. Jak będzie, to chyba nikt nie wie🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Wczoraj mówili w TV lekarze, że największy pik u nas ma być teraz w kolejnych 2 tyg. Ale czy im można wierzyć 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Nie wiem jak będzie. Piszę tylko to, co wczoraj wyczytałam na grupie. Babki dzwonią i umawiają. Jak będzie, to chyba nikt nie wie[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Wczoraj mówili w TV lekarze, że największy pik u nas ma być teraz w kolejnych 2 tyg. Ale czy im można wierzyć [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Mysle, ze to takie zyczenie, zeby to bylo za 2tyg a nie za 2 miesiace... Sama tez bardzo bym tego chciala... Jesli teraz jedt 3500 ofiar to ile bedzie w maju? [emoji24]

Mysle, ze to takie zyczenie, zeby to bylo za 2tyg a nie za 2 miesiace... Sama tez bardzo bym tego chciala... Jesli teraz jedt 3500 ofiar to ile bedzie w maju? [emoji24]
Nic nie mów 😪u nas też się rozkręca. Dzisiaj dwa szpitale zespolone zamknięte, personel w kwarantannie, bo pacjent zaraził 😱W szpitalu we Wrocku potwierdzi, że 22 osoby się zaraziły od tego pacjenta(salowe, pielęgniarki itd) a jeszcze 100 testów czeka. Marnie nas widzę😪😪😪nie dość, że i tak brakuje personelu, to jeszcze jak się pozarażają.....
No ale w TV minister mówi, że jesteśmy przygotowani🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Nic nie mów 😪u nas też się rozkręca. Dzisiaj dwa szpitale zespolone zamknięte, personel w kwarantannie, bo pacjent zaraził 😱W szpitalu we Wrocku potwierdzi, że 22 osoby się zaraziły od tego pacjenta(salowe, pielęgniarki itd) a jeszcze 100 testów czeka. Marnie nas widzę😪😪😪nie dość, że i tak brakuje personelu, to jeszcze jak się pozarażają.....
No ale w TV minister mówi, że jesteśmy przygotowani🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Masakra co się dzieję. Ale ludzi na niektorych dzielnicach dalej pełno. Niewiem jak u was ?

Dziewczynki ręce mi opadają😭 w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić 😭 może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili

reklama
Do góry