Liliana87
Fanka BB :)
To na pewno nie bedzie takie proste.. Bo w końcu zarodeczki uzyskane są, a przenosić je do innej kliniki to bardzo duże koszty. Najgorzej,ze tak źle stymulacje @bazylia128 przeszła.. to się odbija na zdrowiu i żadna z nas nie wie co nas po tym wszystkim czeka w przyszłości. Oczywiście bym nie odpuściła i walczyła o to, by zwrócili koszty A nawet transfer zrobili bezpłatnie. Mysle,ze teraz będą dmuchać na Monikę i Łukasza, tym bardziej,ze taki dobry kontakt mają z lekarzem. Ja będę trzymała kciuki aby z tych zarodków byly ciążę.Ja pierdole! Czytam i nie wierzę! W życiu bym im nie odpuściła! Tu nie chodzi już o pieniądze ale podejście do pacjentek [emoji33] myślą, że oddadzą połowę kosztów i sprawę pod dywan zamiotą? No chyba ich pojebało! Ja bym im nie odpuściła, jutro zaraz jechała do radcy i na transfer pojechalabym do innej kliniki bo tym idiotom już bym nie zaufała! A Twój lekarz co? Też Was będzie pewnie próbował urobić, żebyście zwrot połowy kosztów przyjęli i siedzieli cicho. Ja wiem, że to Wasza sprawa, ale nie dajcie się udobruchać! [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959]