Chociaż teraz mi się przypomniało cholera o zapisach w mojej umowie..było coś o braku odpowiedzialność w przypadku jakiś klęsk i np. strajku pracowników kliniki....coś takiego było. Sprawdź dobrze zapisy umowy. Ale ja mam taki charakter że i tak był wojowała!
reklama
O masakra z jednej strony ta sytuacja odbija się na wszystkich ale z drugiej to dokładnie kosztemntylko twojego zdrowia A to ceny nie ma.Sluchaj narazie nie podejmiuj żadnych decyzji to musi być wszystko na spokojnie .Współczuję okropnie takiej sytuacjiDziewczyny odlozcie stymulacje na ten czas naprawde to ma wplyw. Napislai ze ze powodu braku personelu i obecnej sytuacji hodowla nie zostala przeprowadzona wedlug ich standaru... Teraz sie zastanawiamy czy przyjac zwrot kosztow czy isc do radcy ?
To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(
Ej, Bazylia, zluzuj majty bo zaczynasz przeginać. Masz minimum 2 piękne zarodki więc zepnij pośladki i walcz. Próbujemy Cię wesprzeć więc się na nas nie wyżywaj bo to nie jest w porządku.
@Artemida90 Nie słuchaj tego gadania, bazylię wyraźnie dziś ponosi. Zostań z nami
bazylia128
Fanka BB :)
Mogli zamrozic zarodki w 3 dobie moich nerwow i zdrtowia tak jak piszesz nikt nie zwroci ale jestem gotowa na walke i jesli bede musiala podejsc do kolejnjej 3 stymulacji to podejde @szakszuka Nie pasowalo mi to ze nasienie jste super i moje wyniki tez - cos sie musialo zadziac ;(
Właśnie jest tego plus że tu nie ma nic do rzeczy ani twój wiek ani nic nie zrobiłaś źle więc już sie doluj kochana.sczezrze to mi ulzylo - ale jutro nas czeka dluga rozmowa
Ja dzisaja od 8 rano dzwonilam bezposrednio do labo do godz 12 nikt nie odbieral
Nie mogę uwierzyc, że to wszystko dzieje się naprawdę. U mnie w pracy też szaleją okropnie i ta cała panika wszystkim się udziela. Najgorsze jest to, że z tym problemem będziemy się męczyć do końca roku a może i dłużej. Pewnie wirus z nami zostanie. Przecież wszystko nie może być pozamykane przez kilka miesięcy. Dzisiaj moj M ma mnie dosyć. Jak nie panikowałam to teraz zaczęłam. Muszę się ogarnąć...
bazylia128
Ja rozumiem sytuacje z corona ale mogli mnie wczesniej uswiadomic ze maja problem a ja od zmyslow odchodze kazdy jeden zarodke traktuje jak dziecko i ciezko mi sie pogodzic z ich utrata...Noc napewno bedzie dla nas nie przespana i zastanawiamy sie jak zareagowac ?Nie mogę uwierzyc, że to wszystko dzieje się naprawdę. U mnie w pracy też szaleją okropnie i ta cała panika wszystkim się udziela. Najgorsze jest to, że z tym problemem będziemy się męczyć do końca roku a może i dłużej. Pewnie wirus z nami zostanie. Przecież wszystko nie może być pozamykane przez kilka miesięcy. Dzisiaj moj M ma mnie dosyć. Jak nie panikowałam to teraz zaczęłam. Muszę się ogarnąć...
bazylia128
Nie to nie chodzi o dolowanie sie, ja zwyczajnie zachodze w glowe co sie dziejeWłaśnie jest tego plus że tu nie ma nic do rzeczy ani twój wiek ani nic nie zrobiłaś źle więc już sie doluj kochana.
martka3301
Zaciekawiona BB
Beta w 10dpt 84,6 dziś mam 12dpt zastanawiam się kiedy powtórzyć ale lekarz podczas konsultacji telefoniczej powiedział ze wyniki ładne ze gratuluje ciąży i 1.04 idę na usg pierwsze.Chyba sporo tego progesteronu (naliczylam 1200mg), pewnie to ma związek. Spróbuj jeść wiecej błonnika, laski podrzucą Ci pewnie inne naturalne metody tylu siemię i inne babki
Ja zauważam zmianę na minus od kiedy nie pożeram marchewek... Ale próbuję nadrobić jabłkami i pestkami słonecznika.
A jak beta?
reklama
Tasza
Wiesz co, jestem patriotką, kocham mój kraj, zawsze uczestniczę w wyborach. Ale jeśli ten kurdupel nie przesunie terminu yo nie idę. I będę to odradzać każdemu wszem i wobec. W jednym mi3jscu w ciągu dnia tyle ludzi, to o pomstę woła. To by było wysyłanie owieczek na rzeź w tej sytuacji. Raptem półtorej miesiąca nam zostało a za 3tyg przewidywany szczyt zachorowań. Na pewno to się przesunie i co wtedy?Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował [emoji23]
Podziel się: