reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mogę uwierzyc, że to wszystko dzieje się naprawdę. U mnie w pracy też szaleją okropnie i ta cała panika wszystkim się udziela. Najgorsze jest to, że z tym problemem będziemy się męczyć do końca roku a może i dłużej. Pewnie wirus z nami zostanie. Przecież wszystko nie może być pozamykane przez kilka miesięcy. Dzisiaj moj M ma mnie dosyć. Jak nie panikowałam to teraz zaczęłam. Muszę się ogarnąć...
Ej ale wiesz co ja teraz po twoim przypadku zaczynam się poważnie zastanawiać co to będzie jak już nawet w Polsce w kraju gdzie liczba zarazonych jest mniejsza dużo A już takie skutki tego dziadostwa

reklama
To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(
Kochana przestań... nie jesteś sobą. Ja rozumiem,ze masz dzisiaj karuzelę, ale lepiej przemilcz temat.. Nie rób przykrości bo jutro będziesz tego żałowała. Po co Ci to? Nie wolno swoich flustracji przelewać na niewinne osoby. [emoji26][emoji26][emoji26] to bez sensu.

Nie to nie chodzi o dolowanie sie, ja zwyczajnie zachodze w glowe co sie dzieje :(

Ja pierdole! Czytam i nie wierzę! W życiu bym im nie odpuściła! Tu nie chodzi już o pieniądze ale podejście do pacjentek 😱 myślą, że oddadzą połowę kosztów i sprawę pod dywan zamiotą? No chyba ich pojebało! Ja bym im nie odpuściła, jutro zaraz jechała do radcy i na transfer pojechalabym do innej kliniki bo tym idiotom już bym nie zaufała! A Twój lekarz co? Też Was będzie pewnie próbował urobić, żebyście zwrot połowy kosztów przyjęli i siedzieli cicho. Ja wiem, że to Wasza sprawa, ale nie dajcie się udobruchać! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Beta w 10dpt 84,6 dziś mam 12dpt zastanawiam się kiedy powtórzyć ale lekarz podczas konsultacji telefoniczej powiedział ze wyniki ładne ze gratuluje ciąży i 1.04 idę na usg pierwsze.
Ja miałam w 13 dpt 71 beta. Podobny wynik. Kazał mi przyjechać za 3 tyg na USG, już teraz za 2 tyg tzn 6 kwietnia.
A wcześniej jakie miałaś, robiłaś bety ?

Ostatnia edycja:
No Tasza, u ciebie to konkret jedzenie [emoji16]. Wszystko bym pożarła [emoji8].
Lubię makowce, ale odkąd znalazłam przepis na seromakowca, moje życie się zmieniło [emoji12][emoji12][emoji12]. Takie pyszne 2w1. Jadłaś?
Nie, nie jadłam. Robiłam masę z bakaliami na kruchym spodzie. Bałam się, że góra mi wyschnie i przesmarowałam ubitymi białkami.
A w oczy obił mi się przepis na tartę makową i tam był twaróg jako element nadzienia. Plus wiśnie, wydaje się smaczne.

A zupa z chwastów hmmmm... ze śmietaną jakoś wchodzi[emoji23][emoji23][emoji23]

@Laurka2019 wiem jak jest wazny zastrzyk w koncowej fazie na dojrzewanie i paknie pecherzykow na 36 h przed sam lekarz mi mowil jak to jest wazne a ja dwie godziny bylam po terminie zanim mnie wzieli na stol i szlam tam na w pol zgieta bo czulam jak mi wszytko tam peka - czy to nie bylo za pozno?

reklama
Do góry