Oooo to widzisz, nie wiedziałam ze tak może byćJest taka możliwość,ze nie pęknie. Ja tak miewalam. Przy inseminacjach podawali mi nawet dwa ovitrelle na raz i dupa. Ale ja miałam problem z pękaniem.
Tak jak piszesz, na naturalnym cyklu jest o tyle lepiej, że mniej tych wszystkich lekow w trakcie i po ale to jest duże ryzyko, wszystko musi byc jak w zegarku no i dużo częściej wizyty.
reklama
martka3301
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam gówniane pytanie... a mianowicie mieliście może problemy z oddawaniem kału po in vitro? Ja jestem 12dpt i praktycznie nie czuje potrzeby oddawania stolca...
Aaaanna
Fanka BB :)
12 dni bez to nie zbyt dobrze przecież jesz więc musisz też wydalac.
Dziewczyny mam gówniane pytanie... a mianowicie mieliście może problemy z oddawaniem kału po in vitro? Ja jestem 12dpt i praktycznie nie czuje potrzeby oddawania stolca... [emoji848]
martka3301
Zaciekawiona BB
Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?12 dni bez to nie zbyt dobrze przecież jesz więc musisz też wydalac.
bazylia128
tak moze byc przy duzym poziomie progesteronu Jest okDziewczyny mam gówniane pytanie... a mianowicie mieliście może problemy z oddawaniem kału po in vitro? Ja jestem 12dpt i praktycznie nie czuje potrzeby oddawania stolca...
bazylia128
takMoże dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?
Aaaanna
A dużo Luteiny bierzesz? Może chociaż jakieś otręby albo siemie lniane jedz.
Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?
bazylia128
tzn ja tego nie znam bo robie to dwa razy dziennie a dzien po punkcji nawet trzy gdzie wszyscy maja z tym problem ale prrogestreon, czyli douphastony i luteiny itd bardzo wplywaja na twoje wyproznianie
martka3301
Zaciekawiona BB
Luteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1A dużo Luteiny bierzesz? Może chociaż jakieś otręby albo siemie lniane jedz.
reklama
A tu cała prawda o wirusie [emoji41]Zobacz załącznik 1094910
Fredka! Ty się (nie)opamiętaj! Ja już tego nie odzobaczę
Podziel się: