reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak jutro nie zaddzwona to jets zle. Mowil ze w niedziel albo pn
Ja bym chyba sama zadzwoniła
@bazylia128 ja dzisiaj od rana myślę jak u Ciebie. Czekam na wieści, jakoś czuję, że muszą być dobre✊✊✊Bądź dzisiaj dzielna, bo pewnie Ty to masz milion myśli od rana. Czekamy jak na szpilkach😘
Dokładnie mam to samo ✌ dawaj znaki @bazylia128 ! Stresuję się jak po swojej własnej punkcji 🙉 nie udzielam się bo mam w*uj roboty ale czytam wszystko.

U mnie snieg padal ;) Jak tam wczoraj?
U nas przez chwilę poleciało kilka malutkich płatków śniegu;)
A idź, Marek dostal do zrobienia 3 kursy online, angieskojezyczne, które po zalogowaniu kończą się egzaminami.Okazalo sie,ze w każdym jeat prezentacja na 3godz i po nim egzaminów w każdym po 9szt.. Siedział wczoraj do nocy a nie wiem ile mu zostało na dzisiaj... także ja dzisiaj nadrabiam telefonistki A mąż się egzaminuje.. Ja za to wczoraj nagadalam sie za wszystkie czasy ze znajomą. Aż Mnie język wieczorem bolał;)

nie wyobrazalne!!!!! slabo spie i mysle ;(
Ja mam bardzo dobre przeczucia ;) I wiem,ze będzie tutaj nasza Bazylka tryskała euforią [emoji123][emoji123][emoji123][emoji847][emoji847][emoji8] co chwilę będę wchodziła na forum i sprawdzała, czy są wieści;) ładnie świeci słoneczko, więc ten dzień będzie piękny ;)

U nas przez chwilę poleciało kilka malutkich płatków śniegu;)
A idź, Marek dostal do zrobienia 3 kursy online, angieskojezyczne, które po zalogowaniu kończą się egzaminami.Okazalo sie,ze w każdym jeat prezentacja na 3godz i po nim egzaminów w każdym po 9szt.. Siedział wczoraj do nocy a nie wiem ile mu zostało na dzisiaj... także ja dzisiaj nadrabiam telefonistki A mąż się egzaminuje.. Ja za to wczoraj nagadalam sie za wszystkie czasy ze znajomą. Aż Mnie język wieczorem bolał;)
Zazwyczaj takie egzaminy sa proforma, trzeba je zaliczyc ale chyba nikt tego nie kontroluje... heheheh jezyk cie boli :) Ja chyba zaraz zwarjuje...

reklama
Bruce KwakAlbany New York wavering my hands

photo.jpg

Bronx Williepre record then they should not say its live

photo.jpg

박제휘NO MASK NO SURVIVAL plz take the mask for yourself

photo.jpg

Sunshine State🎶

photo.jpg

Ash TreyFARTS KILL BATS!

photo.jpg

Dad SC🤦🏻‍♂️

photo.jpg

photo.jpg

温Tom香港和台湾的youtuber已经失去收入,因为他们谈论中国病毒 YouTuber in Hong Kong and Taiwan have lost their income because they talk about the Chinese virus

Witamy na czacie na żywo! Nie zapomnij o ochronie prywatności i przestrzeganiu Wytycznych dla społeczności.

photo.jpg

photo.jpg

desertshoreohh wow thx for the grey dot tip

photo.jpg

photo.jpg

photo.jpg

THE WOLFAsh Grow up

photo.jpg

photo.jpg

GinaOprah had the leader of China as a child on her show

photo.jpg

White Heronthat is sooo true...the quality of air will improve

photo.jpg

Kambarbek Rustamov@박제휘 STOP TYPING, 신발

photo.jpg

Capt. Sum Ting WongHassan Ahmed
😘
🍆

photo.jpg

GinaI sense a Farrah / Emp. inspired Willie dialogue song coming soon
Cee Dubya@Gina go back to the dirty talk

Pubert, Richard Cheese the 1stI once gave up on love

le joyeu phacochèreIf you don't have mask, put a condom

DOES EVERYTHING Perfectlyi am from India....why corona spread like fire in Italy

charlie whiskeyAIR SO CLEAN NOW.....LOL

Bruce KwakI have a used mask for sale

Do góry