Dają, dają! Może to od lekarza zależy? Ja miałam normalnie delikatna stymulację, później zastrzyk i z tego transferu na cyklu naturalnym była ciąża biochemiczna. Rozumiem Twoje wkurwienie Trzymaj się!Ja też nie wiedziałam,ze nie dają. Myślałam że jak coś nie idzie to jakoś wspomagają.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Uhuu jaki ladny ten wirusA tu cała prawda o wirusie [emoji41]Zobacz załącznik 1094910
Liliana87
Jest taka możliwość,ze nie pęknie. Ja tak miewalam. Przy inseminacjach podawali mi nawet dwa ovitrelle na raz i dupa. Ale ja miałam problem z pękaniem.Pęknie [emoji6] nie ma możliwości żeby nie, ale może żeby być spokojniejsza tez bym już nie ryzykowała [emoji8]
Tak jak piszesz, na naturalnym cyklu jest o tyle lepiej, że mniej tych wszystkich lekow w trakcie i po ale to jest duże ryzyko, wszystko musi byc jak w zegarku no i dużo częściej wizyty.
bazylia128
To zaczniemy razem?A ktoś oglądał serial Szkoła dla elity? Kumpel mi nagrał i po Telefonistkach mam zamiar obejrzeć [emoji848]
bazylia128
Dobrze sie czujesz?Na pewno na sztucznym jest mniej problemu bo można wszystko lekami wysterowac ale to jednak sztuczny. Na naturalnym problem jest z sama owulacja jak ktoś ma nie zawsze albo słabo rośnie endometrium to chyba nie ma sensu
Aaaanna
Chodzi Ci o głowę czy fizycznie?
Fizycznie czuje się dobrze leżę właśnie w wannie i nadrabiam forum.[emoji39]
A psychicznie bywało już dużo gorzej .
A oglądaliście taki serial oparty na faktach strefa skażenia. Trochę straszny szczególnie w dzisiejszych czasach bo o eboli. Ale mnie się podobał.
Fizycznie czuje się dobrze leżę właśnie w wannie i nadrabiam forum.[emoji39]
A psychicznie bywało już dużo gorzej .
A oglądaliście taki serial oparty na faktach strefa skażenia. Trochę straszny szczególnie w dzisiejszych czasach bo o eboli. Ale mnie się podobał.
Dobrze sie czujesz?
Aaaanna
Jak tak pytasz to boję się że chyba powinnam zacząć czuć się jednak gorzej. A wolała bym nie.
Dobrze sie czujesz?
Ja dopiero oglądam pierwszy odcinek drugiego sezonu telefonistek, więc trochę mi zejdzie [emoji12]. A jeszcze słyszałam że fajny jest Outlander i List do króla, też ma mi kolega nagraćTo zaczniemy razem?
Aaaanna
No na podstawie tego wyniku wynikało by że mogło owulacji nie być.
Teraz to już w ogole nie rozumiem czemu ja nie dostalam
To u mnie pewnie nie pękł bo progesteron 1,25[emoji3525][emoji3525][emoji3525]
reklama
Tasza
Ajaj... lubię takie grubaski[emoji39][emoji39][emoji39]No to ja się dziś naprodukowałam [emoji3042][emoji3042][emoji3042]
Jedne zrobiłam dla męża z serem i boczkiem, a drugie zwykle z serem [emoji39][emoji39]
Polecam fredkowe @fredka84 ciasto na pierogi [emoji1305] Super [emoji846] dzięki [emoji8]
A twoje @Petera wyprobuje drugim razem, bo pewnie jeszcze tak trochę posiedzimy zamknięci [emoji81]
@nieagatka przepraszam [emoji23]
Podziel się: