reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zemsta za nasze wypchane staniki 🙄🙄
Screenshot_2020-03-21-22-52-25.png

😂😂😂

reklama
Luteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
Chyba sporo tego progesteronu (naliczylam 1200mg), pewnie to ma związek. Spróbuj jeść wiecej błonnika, laski podrzucą Ci pewnie inne naturalne metody tylu siemię i inne babki😉
Ja zauważam zmianę na minus od kiedy nie pożeram marchewek... Ale próbuję nadrobić jabłkami i pestkami słonecznika.
A jak beta?

Ja tez po transferze mam przeboje. Na mnie działa kawa sypana, która w ogóle mi ostatnio nie smakuje i której staram się unikać i piję jak już naprawdę mam problem, albo jajko gotowane + kawa zbożowa. I na kolację staram się pić koktajle warzywno-owocowe.

Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?

Luteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiej ;)

Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiej ;)
U mnie snieg padal ;) Jak tam wczoraj?

Starszne jest to co dzieję się we Włoszech boję się tego . Czasami myślę co się stanie jak ktoś z rodziny lub znajomych zachowuje i mi się płakać chcę. Pewne jest że kazda rodzinaw jakimś stopniu się z tym wirusem zetknie. Straszne to. Staram się chronić jak mogę ale w pracy mam kontakt z ludzmi. Jak będzie bardzo poważna sytuacja to nie pójdę poprostu do pracy

reklama
Do góry