reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Chyba sporo tego progesteronu (naliczylam 1200mg), pewnie to ma związek. Spróbuj jeść wiecej błonnika, laski podrzucą Ci pewnie inne naturalne metody tylu siemię i inne babkiLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
Ja zauważam zmianę na minus od kiedy nie pożeram marchewek... Ale próbuję nadrobić jabłkami i pestkami słonecznika.
A jak beta?
Ja tez po transferze mam przeboje. Na mnie działa kawa sypana, która w ogóle mi ostatnio nie smakuje i której staram się unikać i piję jak już naprawdę mam problem, albo jajko gotowane + kawa zbożowa. I na kolację staram się pić koktajle warzywno-owocowe.
Może dwa razy wydalałam ale to i tak mało w porównaniu ile jem... możliwe ze to po luteinie?
Liliana87
Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiejLuteina 50 pod język 4x4 lutinus 100 4x1 dopochwowe i Estrofem dopochwowe 4x1
bazylia128
U mnie snieg padal Jak tam wczoraj?Duża dawka. Tak, luteina ma wpływ tak jak dziewczyny piszą. Ja tez mam z tym problem. Ale popijam za radą dziewczyn siemię lniane, od wczoraj babkę płesznik włączyłam, tak jak Netia jabłka, a co kilka dni nawet sobie te jabłka piekę w piekarniku. No i wmuszam w siebie wodę, bo ja zawsze jej mało piłam. Robię wszytko,żeby się załatwić codziennie dlatego moim przyjacielem są czopki glicerynowe w lodowce.. wiem co by bylo, jakbym dopuściła i te zlogi zostałyby w moich jelitach... mam nadzieje,ze jak zacznę schodzić z luteiny to Bedzie lepiej
bazylia128
Moj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...Jakiś parszywy humor z rana mam. Niedzielka ładna a zapowiada się kolejna w domu ;((. W dodatku stary mnie wku...a ciągle na telefonie siedzi albo gra albo głupoty ogląda. Człowiek towarzystwa nawet nie ma.
Kopa mu sprzedam to może się ogarnie, a niebieska linia pewnie nie działa więc karty nie dostanie ). Nie będę się z dziadem uzerać. Bardzo go kocham dlatego on mnie bardzo potrafi zdenerwowaćMoj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...
Starszne jest to co dzieję się we Włoszech boję się tego . Czasami myślę co się stanie jak ktoś z rodziny lub znajomych zachowuje i mi się płakać chcę. Pewne jest że kazda rodzinaw jakimś stopniu się z tym wirusem zetknie. Straszne to. Staram się chronić jak mogę ale w pracy mam kontakt z ludzmi. Jak będzie bardzo poważna sytuacja to nie pójdę poprostu do pracy
reklama
Netiaskitchen
@bazylia128 ja dzisiaj od rana myślę jak u Ciebie. Czekam na wieści, jakoś czuję, że muszą być dobreBądź dzisiaj dzielna, bo pewnie Ty to masz milion myśli od rana. Czekamy jak na szpilkach
Podziel się: