reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Dobry to od 20 wzwyz. Ja w dniu transferu mialam tylko 14 i dlatego wlaczyl prolutex.Właśnie apropo progesteronu, ja miałam ostatnio 20.6 czy to czasem nie za niski ?
A pro po prolutexu. Ostatnio jak bylam na wizycie to powiedzialam lekarzowi ile mi zostało ampułek, powiedział,że mi przepisze jeszcze dwa opakowania bo potem będziemy schodzić bo progesteron 50 jest ładny. I dziś patrzę, mam ampulek jeszcze na 8 dni A wizyta za 11 dni.. Chyba do niego napisze czy już koniec i mogę schodzić bo teraz szukac peolutexu to jakaś masakra.. co myślicie? Przypomnijcie mi kochane w którym tyg Wy schodzilyscie?
Waleczna36
To mówiąc delikatnie czasem możemy być na tej samej dtkdze... Bo mój trzeci transfer coś leniwy i beta nie może się rozkręcić.Miałam jedna stymulację czego mieliśmy 3 blastki, pierwszy świeży transfer nieudany i drugi tez nie, przy czym przy drugim rozmrozili dwie i jedna nie dała rady po rozmrożeniu.
Teraz przede mna nowa stymulacja która miałam zacząć w kwietniu, a teraz nie mam pojęcia kiedy zacznę
Jedyny plus tej sytuacji, to to, ze dłużej będę brała suplementy
Jak zjem taka garść co rano, to już głodu nie czuje![]()
A jakie bierzesz suplementy, bo ja mam tylko progesteron Uno.
Właśnie apropo progesteronu, ja miałam ostatnio 20.6 czy to czasem nie za niski ?
Nie kochana, on się rozbuja

martka3301
Zaciekawiona BB
No pięknie. Wygląda na to,ze pierwszy i od razu udanytrzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
1.04 mam wizytę i pierwsze Usg po transferze, oby wszystko było dobrze

martka3301
Zaciekawiona BB
SpokojnieCześć Martusia ☺
Ja miałam transfer 1,5dniowego świeżaczka 22.02.2020 ❤ mam 3x1 duphaston 10 mg i 3xlutinus100mg
Czuje się świetnie, przez 24 dni pobolewał mnie brzuch i mam mega spuchnięte piersi (ale chyba się organizm przyzwyczaił do nowego rozmiaru bo przestają aż tak boleć).
Jutro mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, że usłyszę ❤
Rozgość się wygodnie, tylko ostrzegamy, że poruszamy tu różne tematy, i o in vitro, i o problemach w domach, o chorobach, o obiadach i nawet o kupachjeżeli Ci to nie przeszkadza to zapraszamy do wspólnych rozmów ☺

Ananasowa93
Kochanie tak bardzo trzymam kciuki za twojego kropusiaJezuuuu dziewczyny ja nie wiem co bym bez was zrobiła naprawdę, przeciez zaglądam tutaj że 100 razy dziennie nawet jak się smuce to czytam i szukam kto co napisał do mnie![]()

26-28 dniLaski, które robiły receptywność 17 i 19 miałam pobranie. Ciągle leci mi krew nie wiem czy to od skrobania czy dostałam okres??? To niemożliwe brałam luteinę i 20 dzień cyklu. A cykle zwykke 16-28
reklama
Ja wierze, ze się rozkręciTo mówiąc delikatnie czasem możemy być na tej samej dtkdze... Bo mój trzeci transfer coś leniwy i beta nie może się rozkręcić.
A jakie bierzesz suplementy, bo ja mam tylko progesteron Uno.

Biorę to wszystko co na pierwszym zdjęciu, a mąż to co na drugim. U nas przyczyna jest słabe nasienie.
Załączniki
Podziel się: