reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Dobry to od 20 wzwyz. Ja w dniu transferu mialam tylko 14 i dlatego wlaczyl prolutex.Właśnie apropo progesteronu, ja miałam ostatnio 20.6 czy to czasem nie za niski ?
A pro po prolutexu. Ostatnio jak bylam na wizycie to powiedzialam lekarzowi ile mi zostało ampułek, powiedział,że mi przepisze jeszcze dwa opakowania bo potem będziemy schodzić bo progesteron 50 jest ładny. I dziś patrzę, mam ampulek jeszcze na 8 dni A wizyta za 11 dni.. Chyba do niego napisze czy już koniec i mogę schodzić bo teraz szukac peolutexu to jakaś masakra.. co myślicie? Przypomnijcie mi kochane w którym tyg Wy schodzilyscie?
Waleczna36
To mówiąc delikatnie czasem możemy być na tej samej dtkdze... Bo mój trzeci transfer coś leniwy i beta nie może się rozkręcić.Miałam jedna stymulację czego mieliśmy 3 blastki, pierwszy świeży transfer nieudany i drugi tez nie, przy czym przy drugim rozmrozili dwie i jedna nie dała rady po rozmrożeniu.
Teraz przede mna nowa stymulacja która miałam zacząć w kwietniu, a teraz nie mam pojęcia kiedy zacznę
Jedyny plus tej sytuacji, to to, ze dłużej będę brała suplementy
Jak zjem taka garść co rano, to już głodu nie czuje
A jakie bierzesz suplementy, bo ja mam tylko progesteron Uno.
Właśnie apropo progesteronu, ja miałam ostatnio 20.6 czy to czasem nie za niski ?
Nie kochana, on się rozbuja ja przy becie 301 miałam progesteron 34 jak jest ponad 20 to jest dobrze
martka3301
Zaciekawiona BB
No pięknie. Wygląda na to,ze pierwszy i od razu udany trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
1.04 mam wizytę i pierwsze Usg po transferze, oby wszystko było dobrze bardzo się stresuje... próbuje się czymś zająć, ale ciężko nie myśleć...
martka3301
Zaciekawiona BB
Spokojnie dostosuje się do wszystkich tematówCześć Martusia ☺
Ja miałam transfer 1,5dniowego świeżaczka 22.02.2020 ❤ mam 3x1 duphaston 10 mg i 3xlutinus100mg
Czuje się świetnie, przez 24 dni pobolewał mnie brzuch i mam mega spuchnięte piersi (ale chyba się organizm przyzwyczaił do nowego rozmiaru bo przestają aż tak boleć).
Jutro mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, że usłyszę ❤
Rozgość się wygodnie, tylko ostrzegamy, że poruszamy tu różne tematy, i o in vitro, i o problemach w domach, o chorobach, o obiadach i nawet o kupach jeżeli Ci to nie przeszkadza to zapraszamy do wspólnych rozmów ☺
Ananasowa93
Kochanie tak bardzo trzymam kciuki za twojego kropusia i nie puszczę ale te przyrosty niestety nie są prawidłowe musisz być silna, bądź optymistka ale dopuść do siebie ze może to się różnie zakończyć bo tak się o Ciebie martwie ze już jesteś w 7 niebie a możesz spac i to będzie bolało niewyobrażalnie Jestem z tobą całym sercem i czekam niecierpliwie na kolejny wynikJezuuuu dziewczyny ja nie wiem co bym bez was zrobiła naprawdę, przeciez zaglądam tutaj że 100 razy dziennie nawet jak się smuce to czytam i szukam kto co napisał do mnie
26-28 dniLaski, które robiły receptywność 17 i 19 miałam pobranie. Ciągle leci mi krew nie wiem czy to od skrobania czy dostałam okres??? To niemożliwe brałam luteinę i 20 dzień cyklu. A cykle zwykke 16-28
reklama
Ja wierze, ze się rozkręci .To mówiąc delikatnie czasem możemy być na tej samej dtkdze... Bo mój trzeci transfer coś leniwy i beta nie może się rozkręcić.
A jakie bierzesz suplementy, bo ja mam tylko progesteron Uno.
Biorę to wszystko co na pierwszym zdjęciu, a mąż to co na drugim. U nas przyczyna jest słabe nasienie.
Załączniki
Podziel się: