reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz, ja bardzo chciałabym napisać że się kuźwa leczę, albo ze jadę na wizytę, czy na transfer... Niestety nie mogę!!! Cholera wie kiedy będę mogła znów wystartować i myślisz że o czym myślę codziennie jak tylko rano otworzę oczy???
A o głupotach piszę aby uwolnić głowę od tej ciągłej walki o dziecko, bo bym już w kaftanie siedziała.
Bardzo to smutne co napisałaś... @Aduś16 poniosły nerwy a ty napisałaś to co o nas myślisz z premedytacją [emoji853].
Czuję się jakby mi ktoś w twarz dał...
Daj spokój Fredzia to jest przestrzeń dla każdego ja tez czasem muszę nadrabiać 30 stron po pracy nie wszystkie posty mnie i teresuja ale każdego szanuje i niech będzie wolność .... ❤️❤️❤️ Nie przejmuj się jej słowami nie dawaj satysfakcji 🌸🌸

Aaaaa pozamawialam ksiazki z taniaksiazka . Trochę kryminałów , trochę biografii . Jak ja to zabiorę w walizce 🤦🏻‍♀️🤪cały dzień ogólnie leniwie z Mamuśka moja - kawka, ciacho , jakiś serial turecki w tle 🤪🤪🤪obdzwoniłam pol rodzinki i później nas wzięło na stare albumy z mojego dzieciństwa 😁trochę już mnie nosi od tego siedzenia w domu .. jutro muszę na dluuuugi spacer na bezludzie gdzieś uderzyć 😊😊😊😊
Super ja tez lubie z moja mam spedzac czas i blisko do siebie mamy ale teraz na razie tylko przez messengera ;( Nie wybaczyla bym sobie jakbym ja czyms zarazila ;( A ty teraz 6 kwietnia masz wizyte wirtualna czy jak to sie ma odbyc? Nie jedziesz do Bolesłwaca?

O Jezuuuu powaga ? 🤯
W takim razie ja muszę wprowadzić coś u siebie bo jestem biedna jak mysz przy Tobie.
Wiecie , ze moja endokrynolog mnie zrugała , jak jej powiedziałam jakie suplementy biorę .??! 😳powiedziała , ze przy zdrowej , zbilansowanej diecie nie ma sensu łykać żadnych supli.. żebym została tylko przy kwasie i witd3 2000 j.toche się zdziwiłam bo ja i Q10 i dhea , magnez, A-Z itd ... powiedziała , ze zdrowo jedząc i jeszcze wspomagając się tak ostro można przegiąć w druga stronę ... teraz już sama nie wiem .. ale dla faceta na poprawę nasienia sama mi poleciła profertil 😁

No właśnie jeszcze nic 😁 a Ty mnie tu piwem kusisz 😂 Póki co zrobiłam sobie peeling z kwasów na twarz i leżę w wannie aż mi się skóra na palcach pomarszczy 😁.
Wiesz jak mi sie chcialo juz tez takiej dlugiej kapieli z moimi olejkami bo przez stymulke to tylko na szybciora broche i dupke umylam szarym mydlem ;) No wez sie cos napij ;) Czy to mozliwe ze ten kwas haluronowy co ci kiedys pokazywalam wysusza mi skore na buzi? Bo ja go sobie nakladalam na cala buzke i musilam teraz odstawic i wrocilam do Bioliq

A ja chciałam pić tą babkę płesznik, zalałam ciepła woda i odstawiłam na kilka minut i mi się te ziarenka skleily na dnie w jedna wielka kluche i dupa.. Może ja to powinnam zimną wodą zalać i od razu z ziarenkami wypić? Co źle zrobilam?
Owsianka z jogurtem u mnie nie przejdzie niestety;( i jogurt i owsianka mi w buzi rosna. Owsianke zjem tylko napęczniałą na gorącym mleku.
Tego specyfiku nigdy nie piłam,czasem siemie lniane zalewalam gorącą wodą i czekalam aż będą gluty,ale po paru łykach mialam dosc,dlatego ciesze sie ze platki owsane dzialaja.

Super ja tez lubie z moja mam spedzac czas i blisko do siebie mamy ale teraz na razie tylko przez messengera ;( Nie wybaczyla bym sobie jakbym ja czyms zarazila ;( A ty teraz 6 kwietnia masz wizyte wirtualna czy jak to sie ma odbyc? Nie jedziesz do Bolesłwaca?
Bolesławiec niestety musi poczekać 😫mogłabym online zamówić , ale ja muszę dotknąć, oko nacieszyć 🤪😁27go maja dzwonić z kliniki czy dostałam już okres ( dalej czuje uderzenia gorąca , wiec prędko nie dostanę - moja menopauza dalej szaleje 😳) a 6go wizyta przez skype , chyba , ze coś się zmieni do tego momentu . I teraz się zastanawiam , co jeśli oni będą chcieli zacząć stymulacje 🤔🤔🤔decydować się czy przeczekać ten okres .....

reklama
Do góry