Tasza
Fanka BB :)
Poka!!!No i zainspirowałaś mnie do zakupów [emoji4]kupiłam sobie 3 pary butów i kilka książeczek dla młodego [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka!!!No i zainspirowałaś mnie do zakupów [emoji4]kupiłam sobie 3 pary butów i kilka książeczek dla młodego [emoji4]
Przerzuć się na pora[emoji23][emoji23][emoji23]Jak już to mleczna. Gorzka mi nie wchodzi. A najgorsze że nie wchodzą mi już marchewki[emoji53]jak żyć????
Ahhhh ... była ebola, Sars, świńska, ptasia itp. Spójrzcie tylko.
Z jednej strony nie mogę tego pojąć dlaczego się tak gnębicie, z drugiej chce Wam trochę pokazać drugą stronę medalu. No ale prawie nikt na to nie patrzy. No cóż..
Ja jestem spokojna, całego świata nie zbawię [emoji2372] Ale jak jedna osoba otworzy oczy to będę szczęśliwa [emoji3526]
Taka anegdotka na koniec:
Bóg zesłał Dżumę na Ziemie aby zabrała ze sobą 10 tys istnień. Poszła i zabrała 50 tyś. Następnie Bóg wezwał ją do siebie:
- co Ty zrobiłaś ? Miałaś zabrać 10 tyś a nie 50 tyś !
- zabrałam 10 tyś, 40 tyś umarło na zawały, udary, popełnili samobójstwa, depresje ..
I to mi się podoba. Obojętnie co wyjdzie, to masz pamiątkę [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji8] Obyś miał a rację.
Dla pocieszenia n
Obyś miała rację [emoji8]
Rano zrobiłam sobie na pamiątkę test, trzeci i oststni.
Dużo wody, rano jak tylko wstaniesz szklaneczka z wyciśnięta połówka cytryny. Codziennie! W szpitalu rano potrafiłam wypić 1.5 l wody. W ciągu dnia zawsze zupa, warzywa, jogurt naturalny. Na noc kiwi. W ciągu dnia też dużo pić. Oto mój zestaw na kupę szpitalną, w tamtym czasie zważywszy na uciekające wody i rozwarcie temat dla mnie newralgiczny. Bałam się bąka puścić a co dopiero kupęA ja chciałam pić tą babkę płesznik, zalałam ciepła woda i odstawiłam na kilka minut i mi się te ziarenka skleily na dnie w jedna wielka kluche i dupa.. Może ja to powinnam zimną wodą zalać i od razu z ziarenkami wypić? Co źle zrobilam?
Owsianka z jogurtem u mnie nie przejdzie niestety;( i jogurt i owsianka mi w buzi rosna. Owsianke zjem tylko napęczniałą na gorącym mleku.
Piękne wyniki moja kochana, Jezu też bym takie chcialaA z rzeczy bardziej dotyczących tematu :
Beta dziś 27.188,00 ❤
Progesteron 69,18
Estradiol 952,72
I takie pytanko moje kochane ekspertki, czy ten progesteron nie jest ciut za wysoki? Bo tu jest normą wpisana na pierwszy trymestr 4,73-50,74.
Pomocy!
O jak ładnie i merytorycznieWirus z ktorym sie mierzyły dla nas wszystkich jest obcy statystycznie jest śmiertelny dla 3 % populacji czyli w Polsce populacja to 38 milionów czyli 1 miliona jest zagrożonych zgonem. 20% Będzie wymagało opieki szpitalnej czyli ok 7 milionów ludzi. I w ciągu roku nie było by to problemem ale żaden kraj na świecie nie jest przygotowany na taka ilość chorych do przerobienia w 2 miesiące. Musimy to spowalniac i nie roznosic bo nie bedzie gdzie tego leczyć.
Na grypę w Polsce do teraz zarochowalo 3.5 miliona ludzi ale
Sezon grupowy trwa ok 6 miesięcy
Na grypę są leki przeciw wirusowi grypy oraz szczepienia
I śmiertelność wirusa sezonowej grupy wynosi ok 0.1%.
Więc ja widzę pewne różnice.
Ebola jest na pewno dużo gorsza bo śmiertelność ma 90% i całe szczęście że występowała lokalnie dzięki ogromnej prewencji służb.
Piękne wyniki moja kochana, Jezu też bym takie chciala![]()
Ty miałaś problem z szyjka, dobrze pamiętam?? Ja jak mi złożyli szew to w drugą stronę, zero kupy, trauma bo bałam się że szew pęknie! Apropo kup bo ktoś tu wzywał temat kup chybaDużo wody, rano jak tylko wstaniesz szklaneczka z wyciśnięta połówka cytryny. Codziennie! W szpitalu rano potrafiłam wypić 1.5 l wody. W ciągu dnia zawsze zupa, warzywa, jogurt naturalny. Na noc kiwi. W ciągu dnia też dużo pić. Oto mój zestaw na kupę szpitalną, w tamtym czasie zważywszy na uciekające wody i rozwarcie temat dla mnie newralgiczny. Bałam się bąka puścić a co dopiero kupę![]()