reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Apropo kupy :) dziewczyny ktore maja z tym problem w ciazy jak ja, polecam z rana łyżkę platkow owsianych do jogutu, zaczęłam w tym tyg i naprawde dziala,a juz sie martwilam co tu robic.
Noooo i bylo i o kupie i o ciąży z in vitro wiec wilk syty i owca cała [emoji13][emoji8]
A ja chciałam pić tą babkę płesznik, zalałam ciepła woda i odstawiłam na kilka minut i mi się te ziarenka skleily na dnie w jedna wielka kluche i dupa.. Może ja to powinnam zimną wodą zalać i od razu z ziarenkami wypić? Co źle zrobilam?
Owsianka z jogurtem u mnie nie przejdzie niestety;( i jogurt i owsianka mi w buzi rosna. Owsianke zjem tylko napęczniałą na gorącym mleku.

Amen. Tez juz teraz tu nic nie pisze. To forum kiedyś było inne. Dziewczyny kiedyś były inne.

Teraz tylko można przeczytać która, kiedy i jak się wypróżnia i co zrobiła na obiad.

Czytam z nudów bo nie mam nic innego do roboty, ale poziom jest delikatnie mówiąc.... Zenujacy.

Ohoho Filip z konopi wyskoczył :) nie było się chyba na innym forum to polecam przelecieć kilka i przekonać się jak wspaniałe jest indziej[emoji23] nie kojarzę tu wątków o kupach a z „nudów” polecam się po dupie podrapać [emoji14]

Wiesz, ja bardzo chciałabym napisać że się kuźwa leczę, albo ze jadę na wizytę, czy na transfer... Niestety nie mogę!!! Cholera wie kiedy będę mogła znów wystartować i myślisz że o czym myślę codziennie jak tylko rano otworzę oczy???
A o głupotach piszę aby uwolnić głowę od tej ciągłej walki o dziecko, bo bym już w kaftanie siedziała.
Bardzo to smutne co napisałaś... @Aduś16 poniosły nerwy a ty napisałaś to co o nas myślisz z premedytacją
emoji853.png
.
Czuję się jakby mi ktoś w twarz dał...
Oj tak Fredziu poniosło mnie bo bardzo lubialam czytać to forum od lat, zarówno o badaniach, betach jak o dupie maryni .. Ale te herezje co ostatnio tu można przeczytac że jesteśmy naiwne, że histeryzujemy, ze nic się nie dzieje, że to Pani z TV sobie wymyśliła itd, itp, to już nie mogę czytać, przepraszam bo nie po to jest to forum żeby szerzyć taką propagandę bo 'swoim zdaniem' to ciężko nazwać.. Przez ten syf wszyscy stoimy w miejscu, czy to w ciąży, czy przed, czy po... Wszyscy i ch....wie kiedy i czy wogole w tym roku coś się z IVF ruszy. :(

To chyba faktycznie lepiej będzie jeśli znajdZiesz sobie inne zajęcie na zabicie wolnego czasu !!! Z tego co widzę jesteś tutaj od lutego , wiec chyba niezbyt wiele widziałaś , jak było KIEDYŚ .. rozmawiamy o wszystkim bo staramy się , żeby nie dostać do głów żyjąc tylko samym
Invitro .

BTW moja kupa dzisiaj była wyjątkowo piękna ❤

Peace & love ✌🏼
Widzę , ze koleżanka @JeczacaMarta już się wyniosła z naszego nudnego forum i pousuwala swoje wcześniejsze komentarze . Good job 👏🏼👏🏼👏🏼

heheheheh z tym wyproznianiem to chyba chodzilo o mnie 😂 😂 😂 a ciul z tym, lubie kupy bo to calkowice zyciowy temat ;)

No pewnie, temat jak każdy inny. Jak ktoś ma mózg i z niego korzysta to powinien to wiedzieć 😉

Jakby usłyszała moje i męża rozmowy i sraniu to by jej uszy zwiędły 🤪

Mąż ma do dzisiaj ze mnie ubaw jak mówi, że mnie warto brać na Krupówki do Zakopanego jak się ma sraczkę bo na ostatnim urlopie w górach miałam problemy żołądkowe po zjedzeniu szaszłyka drobiowego i zaliczyłam huba każdy kibel na krupówkach 😱 ja byłam zielona z niemocy bo żadne tabletki nie działały a ten głupek się kulał ze śmiechu 🤪 i tak to opowiadał jak wróciliśmy, że cała rodzina płakała ze śmiechu 😉

reklama
My tez właśnie taka mamy bo w sezonie kupujemy owoce hurtem i mrozimy. Tylko raz coś się porobiło z prądem jak byliśmy na wakacjach i jak wróciliśmy to się rozmroziły trochę...wiec moj M stwierdził, ze zrobi z tego wino. Takie mu pyszne wyszło, ze rzygał jak kot [emoji38]
Ale to domowe owocowe mam wrażenie, że są najlepsze. Tylko trudno zrobić wytrawne a ja tylko takie lubię[emoji23]

Do góry