reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Echhh zawsze ta nadzieja umiera ostatnia. Najważniejsze że rośnie, zrobię za tydzień bete i zobaczymy. Kazał przyjechać za trzy tyg ale okropnie się boję tego że wtedy już nici będzie z mojego kropka i trzeba będzie ingerować na fotelu a tego chce uniknąć. Chyba że naprawde zdarzy się cud i wyskoczy z orbity. Sama nie wiem co myśleć w głowę można dostać i jak tu się teraz nie martwic. Każda pisze ze wolno rośnie i dalej czekamy, okropne to uczucie :(
Rozumiem co czujesz ale aktualnie pozostaje Ci tylko czekać .. miałam nadzieję, że dzisiaj się okaże, ale dalej trzyma Ciebie w niepewności. Trzymam kciuki ✊🏻

reklama
Tu się unormuje, na razie kazdemu jest ciężko w tej popierdzielonej sytuacji. Tylko wkurza mnie jak ktoś niewiele od siebie wnosi oprócz krytyki. I nie chodzi wcale o Basię @Aduś16, ani @nieagatka, ani @sandra777.12
To ze dziewczyny mają różne zdania i się spierają jest ok. Każdy jest obecnie zdenerwowany bo ta korona ma na nas wplyw czy to nam się podoba czy nie.
Damy radę jakoś. Mamy trochę doświadczenia w walce z przeciwnościami różnej maści...
Dlatego trzeba siedzieć na dupce w domu zeby to dziadostwo zgnilo szybko w powietrzu.
Ja sie do gina nie moge dostac,bo w Irlandii sa zalecenia ze lekarz nie może przyjmować bez maseczek,a tutejszy Nfz nie spieszy sie z wysyłką do klinik. Nie wiem czy bede gdzie miała sprawdzić szalejącą tarczyce. Straciliśmy pieniądze za lot,hotel,transfery autobusowe jak zamkneli granice w PL,w klinice info o lekach dają mi pielęgniarki na raty,a co do accofilu to sie we wt dowiem a został mi ostatni zastrzyk,takze duzo stresu. Sytuacja jest jaka jest,wierze nie wierze,ale mnie ona dotyka i chce zeby sie szybko skończyła. Chce sie czuc wolna i poleciec do Polski do rodziny,nie chce sie martwic o fasolke,co będzie gdy sie zaraze,mnie zwykle przeziębienie trzyma po 3 tyg,a co dopiero teraz po metypredzie i przy accofilu.
Nie chce sie przekonywać na własnej skórze, jakbym przeszła to dziadostwo. Walczylam o dziecko 7lat,chcialabym moc się cieszyć kolejnymi miesiącami,a nie sie ich bać... :(

Zrobiło mi się przykro po tym co napisalas, bo ja tez często pisze tutaj o głupotach i zapewniam Cie, ze nie dlatego ze tylko to mam w głowie, ale tak jak napisały już dziewczyny, tez chciałabym o invitro. A niestety poki co, nic się u mnie nie zmienia, a kontakt z dziewczynami tutaj, bardzo mnie wspiera i podnosi.
A jednak z nudów czytasz te głupoty, serio aż tak Ci się nudzi, skoro moj-nasz poziom jest żenujący dla Ciebie? Ja bym odpuściła.
Pamietam jednak, jak tylko zaczęłaś się na nim udzielać, to otrzymałaś wsparcie i to pewnie było wtedy miłe. Z tego co pamietam, napisałaś pewien komentarz ktory uraził kilka osób i już się nie odniosłas do komentarzy dziewczyn, a może nie miałaś nic złego na myśli, wystarczyło po prostu napisać.
Szanujmy się nawzajem, każda z nas jest inna i ma swoją bolesna historie i ja uważam, ze dzięki temu to forum jest wyjątkowe 💛.
Nawet jeśli piszemy o 💩😉
A ja zawsze sie przyznam do bledu jak cos zle napisze ;) hehehehe i oczywiscie pierwsza sie tlumacze jak zwykle ;)

To co dla jednych jest podłogą dla innych zawsze będzie sufitem. Niestety.
Wszystkim w tym czasie jest bardzo trudno, flustracja sięga zenitu, ale nigdy nie "wyżyłabym" się na innych , bogu ducha winnych osobach... obrażając ich po prostu. Może i nie dorastam niektórym osobom do pięt poziomem swojej inteligencji, ale za żenującego tumana też się nie uważam.. Może mądrzej byłoby "zlać " temat i po prostu nie zbliżać się do poziomu i nie komentować? @JeczacaMarta miałaś prawo jak każda nas napisać co myślisz, ale bardzo brzydko to zrobiłaś.
Ja jestem typowa baba i ciekawość mnie zżera czy dalej podczytujesz i masz pożywkę z naszego uniesienia... [emoji848][emoji848][emoji848]

No nie dzwonili dzisiaj ale tak mi chyba lepiej ;) Nie wiem czy to dobrze czy zle? Przyszly moje nowe butki ;) Sa swietne, poprostu mega ;) Poprzednim razem tez zadzwonili tylko drego dnia i 5 dnia...Ja dzisiaj juz pije piwkooo znowu ;) Łukasz mi kupil lecha zielonego @Caro♤♤♤♤ a ty? Wypije dzisiaj ze dwa ;)
Dobrze, to znaczy, ze dalej się pięknie dzielą;) już się nie mogę doczekać jak nam butki zaprezentujesz;)
Ja robiłam ostatnio porządki w szafie i większość ciuchów na fitness naszykowalam do schowania na zime;) zostawiłam tylko to, w co ewentualnie się latem zamieszczę;)

A ja zawsze sie przyznam do bledu jak cos zle napisze ;) hehehehe i oczywiscie pierwsza sie tlumacze jak zwykle ;)
Hahaha pomyślałam o Tobie 😂 jak pisałam, ze mogła się odnieść do komentarzy, bo może nie miała nic złego na myśli.
Każdej zdarzy coś się napisać z czym druga się nie zgadza, ale po co tak się obrażać?

Dlatego trzeba siedzieć na dupce w domu zeby to dziadostwo zgnilo szybko w powietrzu.
Ja sie do gina nie moge dostac,bo w Irlandii sa zalecenia ze lekarz nie może przyjmować bez maseczek,a tutejszy Nfz nie spieszy sie z wysyłką do klinik. Nie wiem czy bede gdzie miała sprawdzić szalejącą tarczyce. Straciliśmy pieniądze za lot,hotel,transfery autobusowe jak zamkneli granice w PL,w klinice info o lekach dają mi pielęgniarki na raty,a co do accofilu to sie we wt dowiem a został mi ostatni zastrzyk,takze duzo stresu. Sytuacja jest jaka jest,wierze nie wierze,ale mnie ona dotyka i chce zeby sie szybko skończyła. Chce sie czuc wolna i poleciec do Polski do rodziny,nie chce sie martwic o fasolke,co będzie gdy sie zaraze,mnie zwykle przeziębienie trzyma po 3 tyg,a co dopiero teraz po metypredzie i przy accofilu.
Nie chce sie przekonywać na własnej skórze, jakbym przeszła to dziadostwo. Walczylam o dziecko 7lat,chcialabym moc się cieszyć kolejnymi miesiącami,a nie sie ich bać... :(
Pieprzony wirus ;(

To chyba faktycznie lepiej będzie jeśli znajdZiesz sobie inne zajęcie na zabicie wolnego czasu !!! Z tego co widzę jesteś tutaj od lutego , wiec chyba niezbyt wiele widziałaś , jak było KIEDYŚ .. rozmawiamy o wszystkim bo staramy się , żeby nie dostać do głów żyjąc tylko samym
Invitro .

BTW moja kupa dzisiaj była wyjątkowo piękna ❤

Peace & love ✌🏼
Apropo kupy :) dziewczyny ktore maja z tym problem w ciazy jak ja, polecam z rana łyżkę platkow owsianych do jogutu, zaczęłam w tym tyg i naprawde dziala,a juz sie martwilam co tu robic.
Noooo i bylo i o kupie i o ciąży z in vitro wiec wilk syty i owca cała 😝😘

reklama
Dobrze, to znaczy, ze dalej się pięknie dzielą;) już się nie mogę doczekać jak nam butki zaprezentujesz;)
Ja robiłam ostatnio porządki w szafie i większość ciuchów na fitness naszykowalam do schowania na zime;) zostawiłam tylko to, w co ewentualnie się latem zamieszczę;)
Zrobie zdjecie ale pozniej bo juz sie ubralam w pizamke i sobie lezymy w lozku ;) I ogladamy jakis stary western ale Łukaszowi butki sie podobaja ;)

Do góry