@bazylia128 aż mi się ciepło zrobiło jak zaczęłam czytać Twój "wyrzut złych emocji", najważniejsze, że Ci ulżyło a nikt nie zrozumie Ciebie jak nie staraczki na forum
tą byłą sama bym za kudły wytargała, co za małpa ! Ale to świadczy tylko o jej niskim poziomie, widocznie się musi w taki debilny sposób dowartościowywać
a jak ktoś mówi, że stymulacja/in vitro czy nawet IUI to pikuś, to powinien wisieć na żyłce za jaja aż spadnie ! Albo "na was też przyjdzie czas" - mówione przez osoby które wiedzą o waszych problemach i mające swoje dzieci "na zawołanie za pierwszym strzałem". Nóż ku...rrrwa mać! Pier...dolona znieczulica. To jest wszystko cholernie niesprawiedliwe. Wkur..wiające. uhhhh... Aż się nakręciłam.
Ja już nawet nie mówię o aspekcie finansowym. I wiem, że nie tylko my się spotykamy z niesprawiedliwością bo mi serce pęka jak ostatnio wokół tyle maluszków ma te dziadoswkie siatkówczaki albo inne raki bo co taki malszek kilkumiesięczny czy kilkuletni zawinił ?
Ale ta pier**** znieczulica wokół mnie wykańcza.
I nikt nigdy nie zrozumie jeżeli przez to nie przechodził, nie jeździł, nie płakał, nie spał po nocach. I nikt się tak nie będzie bał o swoje maleństwo od pierwszych dni jak dziewczyny na forum.
Uhhh... Wybaczcie, poniósło mnie.