reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No a wiesz ze w mazowieckim czyli u ciebie i w łódzkim czyli u mnie jest najwiecej korona ? 😂 😂 😂
No wiem, ale ja to i tak myślę ze to gruchnie dopiero jak Ci co teraz powracali albo dopiero stoją na granicach i ich nie sprawdzali, jak oni pozarażają innych. Bo jak widziałam te sceny z lotniska to przerażenie ogarnia jakie to nieodpowiedzialne wszystko było

U mnie to kosztuje ponad 3. I co wszystko ok? A kiedy sa wsakazania do tego? Ty mialas zawsze bete 0 czy jakies biochemie?
Zawsze beta 0. Z jednej strony czułam że to badanie nie jest mi potrzebne ale z drugiej chce wykorzystać każda szansę. A miałam wolny cykl. Zdecydowałam się. Ciągle szukam przyczyny. Zawsze beta 0. Wstępne wyniki immuno. Wskazanie do heparyny, której nigdy wcześniej nie miałam a czekam na resztę wyników.

Mam nadzieję że nie gorzknieje pomimo złych doznań. Czasami wydaje mi się że nie zostanę mamą , myślę o adopcji jako wyjściu awaryjnym. W zasadzie gdyby nie pojebane procedury to mogłabym adoptować 5 dzieci. Uwielbiam je. Mają w sobie tyle radości
😂 😂 😂 Ale zobacz patrzac na historie forum, w koncu kazdej prawie sie udaje a o adopcji mowi sie bardzo rzadko ... Wiec moze i nam sie uda i kiedys nas dopiesze na termin porodu ? ;)

😂 😂 😂 Ale zobacz patrzac na historie forum, w koncu kazdej prawie sie udaje a o adopcji mowi sie bardzo rzadko ... Wiec moze i nam sie uda i kiedys nas dopiesze na termin porodu ? ;)
Napewno !!! Ale pomimo wszystlo jestem gotowa dać dom jakieś sierotce co straszne zycie miała. Okropne jest to że prpces adopcji trwa prawie 2 lata a dzieci w ośrodkach gdzie opieki nie mają;(((. Są ludzi gotowi dać im dom a machina procedur ludzi zniechęca smutne to

reklama
Nie należysz Kochana do takich ludzi, którzy by się poddali lub po takiej wojnie odpuścili. Chyba nie ma czegoś takiego by pogodzić się z czymś takim..!mysle ze można tylko na jakiś przerwać wojnę by znów szykować się do ataku i szukać nawet po omacku jakiejś szansy czy rozwiązania..
Uda się w końcu musi się udać wierzyć trzeba ze teraz!
Nie wiem kto by forum trząsł jakby Ciebie kiedyś zabrakło [emoji28][emoji849]🤪
Mam sile do walki ale musze miec te zarodki ;)

Do góry