Zarodki będą!!!!!!!Mam sile do walki ale musze miec te zarodki
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Też bym pojadła, ale mój nie lubi.. a ja uwielbiamaA idź ty, będziemy że 3 dni żreć [emoji23]. Dopiero je gotuję...
Smacznego
Netiaskitchen
Owszem dopiszesz i to całkiem już niedlugo. W tym roku na bank Tak czuję. Nawet korona Was nie powstrzyma Jak się wszystko trochę uspokoi będziecie mieć transfery i to już wtedy kwestia czasu, już niedługiego.Ale zobacz patrzac na historie forum, w koncu kazdej prawie sie udaje a o adopcji mowi sie bardzo rzadko ... Wiec moze i nam sie uda i kiedys nas dopiesze na termin porodu ?
bazylia128
Tak pobiegam w nowych butac Ale wiesz co wlasnie stwierdzilam ze kupie sobie nowe szpile. Do pracy jak nie ma oficjalnego casual to chodze w rozwleczonych grubych swetrach i mini glanach... A teraz to zmienie, niech sie patrza tylko ja mam rozm stopy 35,5 i ciezko mi szpiliki znalezc a i tez nie wiem kiedy do pracy pojde bo korona Dziewczyny czy kiedys sie wszystko unormuje jakos?Faza jest faza. Jeden ma po dwóch onny po 4. Każdy inaczej przeżywa. Masz chwilkę transferu nie będzie zrób coś dla siebie!!!!
A u Ciebie jak przygotowania ??Też bym pojadła, ale mój nie lubi.. a ja uwielbiama
Smacznego
Wszystko się informuje. A twój rozmiar jest super. Dostępny. Ja mam.39 i nigdy butów nie mogę znaleźć najbardziej chodliwy. A skąd taka zmiana??Tak pobiegam w nowych butac Ale wiesz co wlasnie stwierdzilam ze kupie sobie nowe szpile. Do pracy jak nie ma oficjalnego casual to chodze w rozwleczonych grubych swetrach i mini glanach... A teraz to zmienie, niech sie patrza tylko ja mam rozm stopy 35,5 i ciezko mi szpiliki znalezc a i tez nie wiem kiedy do pracy pojde bo korona Dziewczyny czy kiedys sie wszystko unormuje jakos?
bazylia128
Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udaloZawsze beta 0. Z jednej strony czułam że to badanie nie jest mi potrzebne ale z drugiej chce wykorzystać każda szansę. A miałam wolny cykl. Zdecydowałam się. Ciągle szukam przyczyny. Zawsze beta 0. Wstępne wyniki immuno. Wskazanie do heparyny, której nigdy wcześniej nie miałam a czekam na resztę wyników.
Pójdźka
Do pierogów czy transferu?A u Ciebie jak przygotowania ??
bazylia128
Bardzo mi sie podoba jak ludzie sie tak kochaja a wiesz ze moj Łukasz dzisiaj bardzo kicha i ma katar a ja nie ? Boje sie ze klinice cos lapal bo on w domu pracuje i nigdzie raczej nie wychodzi...To dziwne on mnie bardzo kocha i ja go też byśmy się tą koroną dzielili
reklama
Nie. Nie dostałam zaleceń na te badania. A co one pokazują?? Bo immunologia to powiem tak czytam artykuły a nic nie rozumiem ;(Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udalo
Podziel się: