reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
😂 😂 😂 Ale zobacz patrzac na historie forum, w koncu kazdej prawie sie udaje a o adopcji mowi sie bardzo rzadko ... Wiec moze i nam sie uda i kiedys nas dopiesze na termin porodu ? ;)
Owszem dopiszesz i to całkiem już niedlugo. W tym roku na bank😊 Tak czuję. Nawet korona Was nie powstrzyma 😊Jak się wszystko trochę uspokoi będziecie mieć transfery i to już wtedy kwestia czasu, już niedługiego.

Faza jest faza. Jeden ma po dwóch onny po 4. Każdy inaczej przeżywa. Masz chwilkę transferu nie będzie zrób coś dla siebie!!!!
Tak pobiegam w nowych butac ;) Ale wiesz co wlasnie stwierdzilam ze kupie sobie nowe szpile. Do pracy jak nie ma oficjalnego casual to chodze w rozwleczonych grubych swetrach i mini glanach... A teraz to zmienie, niech sie patrza ;) tylko ja mam rozm stopy 35,5 i ciezko mi szpiliki znalezc 😂😂😂 a i tez nie wiem kiedy do pracy pojde bo korona :) Dziewczyny czy kiedys sie wszystko unormuje jakos?

Tak pobiegam w nowych butac ;) Ale wiesz co wlasnie stwierdzilam ze kupie sobie nowe szpile. Do pracy jak nie ma oficjalnego casual to chodze w rozwleczonych grubych swetrach i mini glanach... A teraz to zmienie, niech sie patrza ;) tylko ja mam rozm stopy 35,5 i ciezko mi szpiliki znalezc 😂😂😂 a i tez nie wiem kiedy do pracy pojde bo korona :) Dziewczyny czy kiedys sie wszystko unormuje jakos?
Wszystko się informuje. A twój rozmiar jest super. Dostępny. Ja mam.39 i nigdy butów nie mogę znaleźć najbardziej chodliwy. A skąd taka zmiana??

Zawsze beta 0. Z jednej strony czułam że to badanie nie jest mi potrzebne ale z drugiej chce wykorzystać każda szansę. A miałam wolny cykl. Zdecydowałam się. Ciągle szukam przyczyny. Zawsze beta 0. Wstępne wyniki immuno. Wskazanie do heparyny, której nigdy wcześniej nie miałam a czekam na resztę wyników.
Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udalo ;)

reklama
Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udalo ;)
Nie. Nie dostałam zaleceń na te badania. A co one pokazują?? Bo immunologia to powiem tak czytam artykuły a nic nie rozumiem ;(

Do góry