reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A zapraszam i trzymam za słowo! 😀

Będziemy się ściskać wielkimi brzuchami 😂😂🤰🤰🤰

Tylko się zapowiedz bo moja gościnność jest taka jak @fredka84 😂 Szlag mnie trafia jak ktoś się nie zapowiada. Rekordem była kuzynka męża która przyjechała z 2 małych dzieci (5 i 2.5) w środku żniw jak my z mamą zakurzone przewalałyśmy zboże w stodole na krótkich spodenkach i stanikach. I 3 h się kręcili pod nogami, na małych trzeba było uważać bo to takie "wychowywanie samopas" więc robią co chcą, i po 3h stwierdziła, że jadą i nie będą przeszkadzać. Do dziś jak ja widzę mam ochotę udusić. A jak pisze czy jesteśmy w domu to jej nawet nie odpisuje. Taka jestem łajza.
To ja zdecydowanie się zapowiem, możesz być pewna :)
A gdzie mieszkasz ? :)

reklama
Niewiem tylko na co ten neoparin???
Życzę przyrostu ale to chyba formalność. Uważaj na siebie w klinice. Weź chociaż rękawiczki i maseczkę jak masz
Tak rękawiczki miałam, zaraz po wysjciu wylądowały w koszu. Byłam sama więc nie było źle. Gdzieś na dworze czekała druga pani, ale po mnie zaraz dezyfekcja i szybka moja ucieczka do domu.

A zapraszam i trzymam za słowo! [emoji3]

Będziemy się ściskać wielkimi brzuchami [emoji23][emoji23][emoji1768][emoji1768][emoji1768]

Tylko się zapowiedz bo moja gościnność jest taka jak @fredka84 [emoji23] Szlag mnie trafia jak ktoś się nie zapowiada. Rekordem była kuzynka męża która przyjechała z 2 małych dzieci (5 i 2.5) w środku żniw jak my z mamą zakurzone przewalałyśmy zboże w stodole na krótkich spodenkach i stanikach. I 3 h się kręcili pod nogami, na małych trzeba było uważać bo to takie "wychowywanie samopas" więc robią co chcą, i po 3h stwierdziła, że jadą i nie będą przeszkadzać. Do dziś jak ja widzę mam ochotę udusić. A jak pisze czy jesteśmy w domu to jej nawet nie odpisuje. Taka jestem łajza.

Ooooo, ale bym szajby dostała przez takich gości [emoji12]. I aż 3 godziny im zajęło żeby pojąć że macie zapierdziel....
Też w młodości w stodole zboże rozładowywaliśmy[emoji849] Sianokosy też źle wspominam, ten kurz, upał w stodole, masakra. Dobrze że już nie muszę tego robić [emoji8]

Aż się boje co ja bym im naopowiadała...przy ostatniej punkcji to ja niestety obudziłam się z płaczem, kompletnie nie wiem dlaczego. Ryczałam jak głupia, a ja tak uwielbiam narkozę! Ten odlot jest mega :)
A takiego bólu tonka dawno nie miałam, ale to jest masakra. N szczęście leki przeciwbólowe działają wiec wtedy żyje...
hehehe a wiesz ze moj brat ten młodszy ale starszy ode mnie co wyglada jak taki szczyl po narkozie kiedys zwyzywal wszystkie pielegniarki: milczec!!!! 😂😂😂 a pozniej wszystkie przepraszal bo nic nie pamietal a z sali mu opowiadali i sie nad nim pastwili ;) nooo to chyba prawie jak orgazm jest taki odlot ;) Tylko u mnie to zalezy tez od samego srodka bo szpitalna tak na mnie nie zadzialala...

Dobrze sie czuje brzuch troche pobolewa ale tez pije kawke ;) Ciesze sie ze w pracy troche odpuscili ;)
Mam taką że mogłabym pracować z domu. Większość osób dostała zgodę przełożonych a ja muszę zapierdal.. i weź się niestresuj.
Fajnie że już lepiej. A coś mówił dr o transferach jak będzie teraz ro wyglądać

reklama
To ja zdecydowanie się zapowiem, możesz być pewna :)
A gdzie mieszkasz ? :)

Kujawsko-pomorskie, Świecie kojarzysz? 😂 Taka mieścina nieduża ok 30 km od Bydgoszczy. Mieszczam w jeden z pipidów w powiecie świeckim. Mąż się śmieje że to zaścianek powiatu 😂 a Ty gdzie mieszkasz? Żebym wiedziała gdzie Cię szukać jak nie przyjedziesz 😂😂

Do góry