A damskich nie było??? żarcik [emoji12]the north face przecena z 650 zl rozm 36,5
Produkt:
Buty "Ultra MT II GTX" w kolorze czarnym do biegania1 325,95 zł 325,95 zł Suma 325,95 zł
Zajebiste [emoji7]. Przecena megaaaa[emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A damskich nie było??? żarcik [emoji12]the north face przecena z 650 zl rozm 36,5
Produkt:
Buty "Ultra MT II GTX" w kolorze czarnym do biegania1 325,95 zł 325,95 zł Suma 325,95 zł
Moja kochana wiem co czujesz, to jest masakra z ta korona i przede wszystkim z czekaniem ja co miesiąc oczywiście liczę na naturalny k....cud pocieszam się, ze teraz zrobię porządny detoks ( już 4 dni nie pije ) i zjem więcej supli...a nuz się udaMoja łajza @bazylia128 mnie z dołka jak zwykle musiała wyciągać [emoji8]. Po nie powiem, ale się podlamalam tym całym szajsem [emoji17].
Jak masz kopczyki to jeszcze nie ruszaj. Ja już niczym nie okrywam, tylko o te mlode bardziej dbam. Ale to też zależy jaką masz strefę mrozową.
Ja jeszcze nie tnę, czekam na forsycję, to takie zielone światło. Hortensje wczoraj cięłam i lekkie porządki robię. Zamówiłam też 3 nówki [emoji8]
Obiecuje sobie ze gdzie kolwiek mieszkasz, daleko czy blisko jak to będzie prawda to osobiście przyjadę i Cie wysciskam ehehehhe
Czesc kochana posprzataj ten dom bo po narkozie wszystko wychodzi na jaw Wpozlczuje ludziom z takimi bolami glowy ja tego nie znam ale wiem ze niekotrzy maja silne migreny i potrafia przy tm nawet wymiotowac... Ja mialam raz tylko bole jak mialam zapalenie nerwu ale wiecej sie to nie powtorzyloKochane moje dzień dobry widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom
Taka jestem z Ciebie dumna ze masz taie hobby i widac ze masz mega wiedze w temacie... Ja z odmian roż znam tylko różeMoja łajza @bazylia128 mnie z dołka jak zwykle musiała wyciągać [emoji8]. Bo nie powiem, ale się podlamalam tym całym szajsem [emoji17].
Jak masz kopczyki to jeszcze nie ruszaj. Ja już niczym nie okrywam, tylko o te mlode bardziej dbam. Ale to też zależy jaką masz strefę mrozową.
Ja jeszcze nie tnę, czekam na forsycję, to takie zielone światło. Hortensje wczoraj cięłam i lekkie porządki robię. Zamówiłam też 3 nówki [emoji8]
Ja za to obiecuje sobie ze niedlugo sie czegos napijeMoja kochana wiem co czujesz, to jest masakra z ta korona i przede wszystkim z czekaniem ja co miesiąc oczywiście liczę na naturalny k....cud pocieszam się, ze teraz zrobię porządny detoks ( już 4 dni nie pije ) i zjem więcej supli...a nuz się uda
A z różami to jeszcze poczekam w takim razie, u nas jeszcze może być zimno na południu. Forsycja mi już zaczyna kwitnąć powoli i już się nie mogę doczekać wiosny pamiętaj, żeby na bierząco wstawiać zdjęcia swojego ogrodu
Jak ja lubie takich ludzi pracujacych w rolnictwieA zapraszam i trzymam za słowo!
Będziemy się ściskać wielkimi brzuchami
Tylko się zapowiedz bo moja gościnność jest taka jak @fredka84 Szlag mnie trafia jak ktoś się nie zapowiada. Rekordem była kuzynka męża która przyjechała z 2 małych dzieci (5 i 2.5) w środku żniw jak my z mamą zakurzone przewalałyśmy zboże w stodole na krótkich spodenkach i stanikach. I 3 h się kręcili pod nogami, na małych trzeba było uważać bo to takie "wychowywanie samopas" więc robią co chcą, i po 3h stwierdziła, że jadą i nie będą przeszkadzać. Do dziś jak ja widzę mam ochotę udusić. A jak pisze czy jesteśmy w domu to jej nawet nie odpisuje. Taka jestem łajza.
Aż się boje co ja bym im naopowiadała...przy ostatniej punkcji to ja niestety obudziłam się z płaczem, kompletnie nie wiem dlaczego. Ryczałam jak głupia, a ja tak uwielbiam narkozę! Ten odlot jest megaCzesc kochana posprzataj ten dom bo po narkozie wszystko wychodzi na jaw Wpozlczuje ludziom z takimi bolami glowy ja tego nie znam ale wiem ze niekotrzy maja silne migreny i potrafia przy tm nawet wymiotowac... Ja mialam raz tylko bole jak mialam zapalenie nerwu ale wiecej sie to nie powtorzylo
[emoji23]A tak dla żartu mały dowcip,
Z pamiętnika podczas kwarantanny:
Pierwszego dnia przerobilismy wszystkie gry planszowe i seriale....
Drugiego dnia żona zaplanowała remont kuchni....
Trzeciego dnia żona zaplanowała remont sypialni....
Czwartego dnia jeżdżę tramwajem i liże wszystkie poręcze.... [emoji23][emoji23][emoji23]