reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja w robocie [emoji846] W sumie lubię chodzić do pracy, tylko wakacje bym mogła mieć wolne [emoji1]
Ja lubię pracować, ale ostatnia korporacja do której trafiłam szarga mi nerwy , dlatego liczyłam na ciążę i święty spokój a tutaj .uj jak słonia nos jak to się mówi. A rynek pracy bedzie traz tak spier....ny że będę musiała u siebie zostać;(
Miłej pracki. Uważaj na siebie

reklama

Załączniki

• IMG_20200318_081508.jpg
    IMG_20200318_081508.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 61
Kochane moje dzień dobry :) widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują ;) @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik[emoji123][emoji123][emoji123] na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz :) @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni :) ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła [emoji8]
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom [emoji28][emoji28]

Moja łajza @bazylia128 mnie z dołka jak zwykle musiała wyciągać [emoji8]. Bo nie powiem, ale się podlamalam tym całym szajsem [emoji17].
Jak masz kopczyki to jeszcze nie ruszaj. Ja już niczym nie okrywam, tylko o te mlode bardziej dbam. Ale to też zależy jaką masz strefę mrozową.
Ja jeszcze nie tnę, czekam na forsycję, to takie zielone światło. Hortensje wczoraj cięłam i lekkie porządki robię. Zamówiłam też 3 nówki [emoji8]

Właśnie obejrzałam, jest super ten film i jacy aktorzy w nim grają.
@Caro♤♤♤♤ nazywa się ten film Epidemia Strachu
Obejrzałam go wczoraj. I chyba się nabawilam nerwicy. Bo układałam plan że będę robiła środki odkazajace w sprayu i pryskala w komunikacji i ręce klientom. Niewiem czy mnie nie zamkną u czubkow

Moja łajza @bazylia128 mnie z dołka jak zwykle musiała wyciągać [emoji8]. Po nie powiem, ale się podlamalam tym całym szajsem [emoji17].
Jak masz kopczyki to jeszcze nie ruszaj. Ja już niczym nie okrywam, tylko o te mlode bardziej dbam. Ale to też zależy jaką masz strefę mrozową.
Ja jeszcze nie tnę, czekam na forsycję, to takie zielone światło. Hortensje wczoraj cięłam i lekkie porządki robię. Zamówiłam też 3 nówki [emoji8]
Każdy jest trochę podłamany

reklama
Pozytywy korony. Spadające ceny.

Jak się czujesz dzisiaj???
Wpiszesz mnie do kalnedarza na receptywnośc jutro ???
Dziewczynki skrocili mi godziny pracy , piję kawkę w łóżku, uczucie jakby była sobota. Fajne jest ,)
Dobrze sie czuje brzuch troche pobolewa ale tez pije kawke ;) Ciesze sie ze w pracy troche odpuscili ;)

Do góry