reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje dzień dobry :) widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują ;) @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik[emoji123][emoji123][emoji123] na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz :) @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni :) ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła [emoji8]
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom [emoji28][emoji28]
Ja róż nie mam ale tak z 2 tyg na pewno wszystko odkryte. A miałam schowane budleje, lespedezy, wawrzynka i figę góską.

Tak ze narazie ich nie bedzie... oni tam sa naprawde w panice... Mam wrazenie ze ludzie to bagatelizuja a lekarze wrecz przeciwnie bardzo to biora do siebie!
Biorą bo mają duża świadomość stmytuacji a szary Kowalski niestety nie. Bierze zwolnienie i idzie do marketu na zakupy bo ma czas. Rano po bułki świeże potem świeże mięsko do supermarketu po resztę, na miejscu wszystkiego dotknie by wybrać najlepsze okazy potemdo kasy, karty nie ma Więc zapłaci gotówką nachylajac się do pani kasjerki by jej podytkować nr karty biedronka. Paranoja !!

Ale fajnie ;) Bardzo mi sie podoba jak maz z zona tak razem pracuja - to musi byc fajne ;)

No my to takie papużki - nierozłączki ❤️ remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek 😊

Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie ;))).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!

A ja jestem z siebie dumna ze ogarnę marchewkę i pietruszkę u siebie w ogródku 😂 ja i kwiaty ? 😂😂😂😂😂 Na parapecie stoi 6 żywych, wiem że jeden to ostrokrzew, ale mąż się nimi opiekuje 😂 jak pojedzie chociażby na tydzień na delegacje to pod moją opieką wszystkie zdechną 🤪

@Liliana87 patrz!
Screenshot_2020-03-18-10-00-12.png

reklama
Do góry