Pffff, laicy [emoji41][emoji41][emoji23].Napewno znasz więcej. Tak jak ja róże czerwone, białe żółte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Tasza
Fanka BB :)
Ja róż nie mam ale tak z 2 tyg na pewno wszystko odkryte. A miałam schowane budleje, lespedezy, wawrzynka i figę góską.Kochane moje dzień dobry widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik[emoji123][emoji123][emoji123] na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła [emoji8]
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom [emoji28][emoji28]
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Dziewczyny serdecznie wszystkim gratuluje, @bazylia128 lal ale naprodukowała jajcow!!! Trzymam kciuki!!!! @Waleczna36 trzymam kciuki!!! Zreszta biorąc pod uwagę ze niestety Nie mam jak zaglądać tu często przez prace to każdej z was życzę wszystkiego dobrego!!! I gratuluje tego małego CUDU na forum !!!
Biorą bo mają duża świadomość stmytuacji a szary Kowalski niestety nie. Bierze zwolnienie i idzie do marketu na zakupy bo ma czas. Rano po bułki świeże potem świeże mięsko do supermarketu po resztę, na miejscu wszystkiego dotknie by wybrać najlepsze okazy potemdo kasy, karty nie ma Więc zapłaci gotówką nachylajac się do pani kasjerki by jej podytkować nr karty biedronka. Paranoja !!Tak ze narazie ich nie bedzie... oni tam sa naprawde w panice... Mam wrazenie ze ludzie to bagatelizuja a lekarze wrecz przeciwnie bardzo to biora do siebie!
Ale fajnie Bardzo mi sie podoba jak maz z zona tak razem pracuja - to musi byc fajne
No my to takie papużki - nierozłączki remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek
Hahaha... może tam jestvtaka ściana abstrakcji[emoji23][emoji23] do tego inicjały i data [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Uwielbiam cię
Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie )).Pffff, laicy [emoji41][emoji41][emoji23].
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie )).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
A ja jestem z siebie dumna ze ogarnę marchewkę i pietruszkę u siebie w ogródku ja i kwiaty ? Na parapecie stoi 6 żywych, wiem że jeden to ostrokrzew, ale mąż się nimi opiekuje jak pojedzie chociażby na tydzień na delegacje to pod moją opieką wszystkie zdechną
@Liliana87 patrz!
reklama
Koronawirus: ZUS zawiesza płatności składek
Z powodu epidemii koronawirusa władze ZUS podjęły decyzję o zawieszeniu obowiązku płatności składek ZUS przez przedsiębiorców.
zus.pox.pl
Cuda się dzieją
Podziel się: