reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooooo, ale bym szajby dostała przez takich gości [emoji12]. I aż 3 godziny im zajęło żeby pojąć że macie zapierdziel....
Też w młodości w stodole zboże rozładowywaliśmy[emoji849] Sianokosy też źle wspominam, ten kurz, upał w stodole, masakra. Dobrze że już nie muszę tego robić [emoji8]

No powiem Ci, że żałuję że ich tą łopatą nie przegoniłam 😂 a najgorsze w tym jest to, że to jest kobietą z gospodary i wie jak żniwa wyglądają więc tym bardziej nie rozumiem jak można się tak komuś wbijać bezczelnie... Jakby chłopaki chcieli kombajn zobaczyć i byłoby 15 minut to jeszcze rozumiem, ale tak? Nóż k####...

reklama
hehehe a wiesz ze moj brat ten młodszy ale starszy ode mnie co wyglada jak taki szczyl po narkozie kiedys zwyzywal wszystkie pielegniarki: milczec!!!! 😂😂😂 a pozniej wszystkie przepraszal bo nic nie pamietal a z sali mu opowiadali i sie nad nim pastwili ;) nooo to chyba prawie jak orgazm jest taki odlot ;) Tylko u mnie to zalezy tez od samego srodka bo szpitalna tak na mnie nie zadzialala...
U Ciebie kochana cała rodzina taka fajowa 😂😂

Mam taką że mogłabym pracować z domu. Większość osób dostała zgodę przełożonych a ja muszę zapierdal.. i weź się niestresuj.
Fajnie że już lepiej. A coś mówił dr o transferach jak będzie teraz ro wyglądać
Tak ze narazie ich nie bedzie... oni tam sa naprawde w panice... Mam wrazenie ze ludzie to bagatelizuja a lekarze wrecz przeciwnie bardzo to biora do siebie!

Ja to uwielbiam. Serio. Ale ja zawsze byłam inna 😂 Naprawy maszyn w żniwa, łapy do łokci w smarach itp. Dlatego już usiedzieć nie mogę i mnie wszystko gryzie. Mąż się wczoraj ulitował i mogłam pomoc zboże czyścić (mogłam worki trzymać 😂).
Ale fajnie ;) Bardzo mi sie podoba jak maz z zona tak razem pracuja - to musi byc fajne ;)

reklama
Do góry