reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ooooo, ale bym szajby dostała przez takich gości [emoji12]. I aż 3 godziny im zajęło żeby pojąć że macie zapierdziel....
Też w młodości w stodole zboże rozładowywaliśmy[emoji849] Sianokosy też źle wspominam, ten kurz, upał w stodole, masakra. Dobrze że już nie muszę tego robić [emoji8]

No powiem Ci, że żałuję że ich tą łopatą nie przegoniłam 😂 a najgorsze w tym jest to, że to jest kobietą z gospodary i wie jak żniwa wyglądają więc tym bardziej nie rozumiem jak można się tak komuś wbijać bezczelnie... Jakby chłopaki chcieli kombajn zobaczyć i byłoby 15 minut to jeszcze rozumiem, ale tak? Nóż k####...

reklama
hehehe a wiesz ze moj brat ten młodszy ale starszy ode mnie co wyglada jak taki szczyl po narkozie kiedys zwyzywal wszystkie pielegniarki: milczec!!!! 😂😂😂 a pozniej wszystkie przepraszal bo nic nie pamietal a z sali mu opowiadali i sie nad nim pastwili ;) nooo to chyba prawie jak orgazm jest taki odlot ;) Tylko u mnie to zalezy tez od samego srodka bo szpitalna tak na mnie nie zadzialala...
U Ciebie kochana cała rodzina taka fajowa 😂😂

Mam taką że mogłabym pracować z domu. Większość osób dostała zgodę przełożonych a ja muszę zapierdal.. i weź się niestresuj.
Fajnie że już lepiej. A coś mówił dr o transferach jak będzie teraz ro wyglądać
Tak ze narazie ich nie bedzie... oni tam sa naprawde w panice... Mam wrazenie ze ludzie to bagatelizuja a lekarze wrecz przeciwnie bardzo to biora do siebie!

Ja to uwielbiam. Serio. Ale ja zawsze byłam inna 😂 Naprawy maszyn w żniwa, łapy do łokci w smarach itp. Dlatego już usiedzieć nie mogę i mnie wszystko gryzie. Mąż się wczoraj ulitował i mogłam pomoc zboże czyścić (mogłam worki trzymać 😂).
Ale fajnie ;) Bardzo mi sie podoba jak maz z zona tak razem pracuja - to musi byc fajne ;)

reklama
Do góry