No ba, pokazuj[emoji8]. Wiesz że ciekawska jestemTak tez Łukasz twierdzi ze to napewno ma wplyw na regenreacje ale od razu mi zapowiedzial ze biegac jeszcze nie moge Powiedzialam mu ze za to wszystko to mi brylanty powinien kupowac Na brylanty nas nie stac ale za to kupi mi te buty co tak chcialam do biegania, zaraz je zamowie juuuupppiiiiii pokazac ci?
reklama
Koszyk pusty, nic nie widaćWyprzedaże odzieży i obuwia - Zakupy Online | Klub Zakupowy Limango
Limango.pl - klub zakupowy dla kobiet oraz mÅodych rodzin, oferujÄcy wyjÄtkowe produkty, w atrakcyjnych cenach. Moda, akcesoria, obuwie i ubrania dla dzieci do 70% taniej od cen sklepowych!www.limango.pl
Pozytywy korony. Spadające ceny.Wyprzedaże odzieży i obuwia - Zakupy Online | Klub Zakupowy Limango
Limango.pl - klub zakupowy dla kobiet oraz mÅodych rodzin, oferujÄcy wyjÄtkowe produkty, w atrakcyjnych cenach. Moda, akcesoria, obuwie i ubrania dla dzieci do 70% taniej od cen sklepowych!www.limango.pl
Jak się czujesz dzisiaj???
Wpiszesz mnie do kalnedarza na receptywnośc jutro ???
Dziewczynki skrocili mi godziny pracy , piję kawkę w łóżku, uczucie jakby była sobota. Fajne jest ,)
Noooo coooo noooo[emoji12]. Chociaż szczera jestem [emoji23]Polska gościnność .
Też wolę zapowiedzianych ).
Kochane moje dzień dobry widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom
Ja w robocie [emoji846] W sumie lubię chodzić do pracy, tylko wakacje bym mogła mieć wolne [emoji1]Pozytywy korony. Spadające ceny.
Jak się czujesz dzisiaj???
Wpiszesz mnie do kalnedarza na receptywnośc jutro ???
Dziewczynki skrocili mi godziny pracy , piję kawkę w łóżku, uczucie jakby była sobota. Fajne jest ,)
bazylia128
Fanka BB :)
Kuuupppilllaaammmmm jak przyjda to sie pochwaleWyprzedaże odzieży i obuwia - Zakupy Online | Klub Zakupowy Limango
Teraz jakie miałaś leki dodatkowo ?Nie on nic takiego mi nie zlecał wogole, ten 3 transfer że tak powiem udał się to jakiś cud, nie wiem co sprawiło że poszło Oki, myślałam sobie ze przez te zastrzyki. Ale z drugiej strony przyczyn może być mnustwo więc takie dłubanie teraz nie ma sensu.
bazylia128
Fanka BB :)
Ja to nawet nie lubie isc nie zapowiedziana bo nie chce nikogo w glupiej sytuacji stawiac a poza tym lubie byc wyczekiwanaPewnie że by było fajnie [emoji3590]. Jebana korona przeminie i się spotkamy [emoji8][emoji8][emoji8]
My to raczej nie przepadamy za gości, ale za niespodziewanymi [emoji12] . Dzwonka przy furtce nie mamy i dopiero jak psy szczekają to wiemy że ktoś przyszedł. Jak słyszymy to szczekanie, to od razu jest: No kur...wa kto znowu przylazł! Ja mówię że to do Siwego, on mówi że to do mnie i się nawzajem kłócimy i wyganiamy kto pójdzie to zobaczyć. No i przeważnie ja idę i ukradkiem patrzę przez takie małe okienko. Jak gość się nie spodoba to udajemy że nas nie ma [emoji12][emoji12][emoji12].
Także ten tego, nie rób mi niespodzianek [emoji23]. Bo będziesz pod furtka stała [emoji23]
Takich co się zapowiedzą chętnie przyjmujemy [emoji8]
reklama
@Waleczna36 będzie przyrost i będziesz Mamusią innej opcji to ja tu nie widzę!
Podziel się: