reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak tez Łukasz twierdzi ze to napewno ma wplyw na regenreacje ;) ale od razu mi zapowiedzial ze biegac jeszcze nie moge ;) Powiedzialam mu ze za to wszystko to mi brylanty powinien kupowac ;) Na brylanty nas nie stac ale za to kupi mi te buty co tak chcialam do biegania, zaraz je zamowie juuuupppiiiiii pokazac ci?
No ba, pokazuj[emoji8]. Wiesz że ciekawska jestem

reklama
Pozytywy korony. Spadające ceny.

Jak się czujesz dzisiaj???
Wpiszesz mnie do kalnedarza na receptywnośc jutro ???
Dziewczynki skrocili mi godziny pracy , piję kawkę w łóżku, uczucie jakby była sobota. Fajne jest ,)

Kochane moje dzień dobry :) widzę, ze Fredzia z Bazylka od rana konwersują ;) @bazylia128 super, ze już po punkcji i świetny wynik💪💪💪 na pewno Twoj super zdrowy tryb życia pomógł i szybciutko się zregenerujesz :) @fredka84 jak Twoje róże? Czy Ty je okrywała na zimę? Bo są zwolennicy i przeciwnicy...ja mam okryte bo jeszcze młode ale już bym chciała odkrywać bo u nas 18 stopni :) ale maja być jeszcze przymrozki...
@Waleczna36 kciuki mocne za dzisiejsza betę!! Oby pięknie rosła 😘
Ja dalej padam z bólu głowy ale trzeba iść sprzątać dom 😅😅

Pozytywy korony. Spadające ceny.

Jak się czujesz dzisiaj???
Wpiszesz mnie do kalnedarza na receptywnośc jutro ???
Dziewczynki skrocili mi godziny pracy , piję kawkę w łóżku, uczucie jakby była sobota. Fajne jest ,)
Ja w robocie [emoji846] W sumie lubię chodzić do pracy, tylko wakacje bym mogła mieć wolne [emoji1]

Pewnie że by było fajnie [emoji3590]. Jebana korona przeminie i się spotkamy [emoji8][emoji8][emoji8]
My to raczej nie przepadamy za gości, ale za niespodziewanymi [emoji12] . Dzwonka przy furtce nie mamy i dopiero jak psy szczekają to wiemy że ktoś przyszedł. Jak słyszymy to szczekanie, to od razu jest: No kur...wa kto znowu przylazł! Ja mówię że to do Siwego, on mówi że to do mnie i się nawzajem kłócimy i wyganiamy kto pójdzie to zobaczyć. No i przeważnie ja idę i ukradkiem patrzę przez takie małe okienko. Jak gość się nie spodoba to udajemy że nas nie ma [emoji12][emoji12][emoji12].
Także ten tego, nie rób mi niespodzianek [emoji23]. Bo będziesz pod furtka stała [emoji23]
Takich co się zapowiedzą chętnie przyjmujemy [emoji8]
Ja to nawet nie lubie isc nie zapowiedziana bo nie chce nikogo w glupiej sytuacji stawiac a poza tym lubie byc wyczekiwana :-) :):-) :):-) :)

reklama
Do góry