Ananasowa93
Fanka BB :)
@JeczacaMarta mnie tez się wydawało ze zjadłam wszystkie rozumy jak kilka lat młodszej szwagierce urodziło się dziecko i bała się je podnieść a mi wszystko przychodziło naturalnie i w myślach ja potępiałem ze za młoda na matkę ze nie czuje tego i dlatego sobie nie radzi ... do pierwszej kolki, płaczu jakby mała ze skory obdzierali i do pierwszej goraczki 40 stopni. Jakoś instynkt zniknął a włączył się strach, panika i bezsilność i uważam ze każdej mamie należy się szacunek, wyrozumiałość, pomoc i wsparcie.
Wybacz ze napisze tak dosadnie ale bardzo niegrzecznie to napisałaś i wykazałas ignorancję.
Jeszcze niedawno każdy ci ty kibicował, pocieszał bo panikowalas czy się uda. Nikt ci nie napisał „ nie panikuj ciąża powinna przyjść ci naturalnie”.
Życzę ci bezproblemowej ciazy i spokojnego macierzyństwa, ale czasem pomysl o uczuciach innych kobiet na tym forum zanim coś napiszesz
Wybacz ze napisze tak dosadnie ale bardzo niegrzecznie to napisałaś i wykazałas ignorancję.
Jeszcze niedawno każdy ci ty kibicował, pocieszał bo panikowalas czy się uda. Nikt ci nie napisał „ nie panikuj ciąża powinna przyjść ci naturalnie”.
Życzę ci bezproblemowej ciazy i spokojnego macierzyństwa, ale czasem pomysl o uczuciach innych kobiet na tym forum zanim coś napiszesz