Wygląda tak, że jest pusto. Ludzie biorą wszystko! Nie ma konserw, ryżu, kasz, zupek chińskich, płatków kukurydzianych. Mięso kupują w całych opakowaniach. My nie jesteśmy przygotowani na taką sprzedaż. Co chwilę dostajemy nowe wytyczne jak my się mamy zachowywać i jakie nowe procedury wprowadzać. Nie ma słowa o zamknięciu sklepów. Wszystkie dostawy są zgodnie z planem, ale będą opóźnienia, bo nie są w stanie magazyny takich ilości spakować. Ja jeszcze jestem w biurze, ale pracownicy to takich hitów muszą się nasłuchać, że aż uszy więdną. Najgorsze to takie wzajemne nakręcanie. Uwierzcie mi, że te dzieci zamiast zostać w domu to z rodzicami na zakupy przychodzą!@s.ols3404 bo ty pracujesz w sklepie powiedz jak to naprawde wygląda? A ty kiedy chcesz transfer?
A transfer miałam mieć za dwa tyg Wszytko już zaplanowałam w tamtym miesiącu. Nie wiem w przyszłym tygodniu mam wizytę i aż się boję pomyśleć. Wiem to tylko miesiąc, ale jak czekasz tyle lat.. komu ja to piszę przecież Wg czujecie to samo!
Bazylia zapisałam się na pierwszy trening w życiu na siłownię z trenerem. Jestem z siebie dumna, może do poniedziałku jeszcze mi jej nie zamkną