reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@s.ols3404 bo ty pracujesz w sklepie powiedz jak to naprawde wygląda? A ty kiedy chcesz transfer?
Wygląda tak, że jest pusto. Ludzie biorą wszystko! Nie ma konserw, ryżu, kasz, zupek chińskich, płatków kukurydzianych. Mięso kupują w całych opakowaniach. My nie jesteśmy przygotowani na taką sprzedaż. Co chwilę dostajemy nowe wytyczne jak my się mamy zachowywać i jakie nowe procedury wprowadzać. Nie ma słowa o zamknięciu sklepów. Wszystkie dostawy są zgodnie z planem, ale będą opóźnienia, bo nie są w stanie magazyny takich ilości spakować. Ja jeszcze jestem w biurze, ale pracownicy to takich hitów muszą się nasłuchać, że aż uszy więdną. Najgorsze to takie wzajemne nakręcanie. Uwierzcie mi, że te dzieci zamiast zostać w domu to z rodzicami na zakupy przychodzą!
A transfer miałam mieć za dwa tyg ☹️ Wszytko już zaplanowałam w tamtym miesiącu. Nie wiem w przyszłym tygodniu mam wizytę i aż się boję pomyśleć. Wiem to tylko miesiąc, ale jak czekasz tyle lat.. komu ja to piszę przecież Wg czujecie to samo!
Bazylia zapisałam się na pierwszy trening w życiu na siłownię 😍 z trenerem. Jestem z siebie dumna, może do poniedziałku jeszcze mi jej nie zamkną 😉

reklama
Jutro zaraz napisze jak tylko odbiorę wyniki aż sama jestem ciekawa bo kurna boli żadnych nic zero, troszkę czuje w krzyżu jak długo chodzę, zawsze mnie tak bolało namieisaczke ale o niej nie chce myśleć. Więc proszę o mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Też jutro mam betę.. trzymam za Ciebie kciuki!

@Aduś16 ja sie z tego nie smialam tylko staralam sie nie panikowac a to jest roznica... Nie dopuszczalam do glowy tak globalnego problemu zeby nie znalezc sie w takiej sytuacji psychicznej jakiej teraz niestety jestem,
😂 😂 😂 😂 😅 zreszta to nie ja pisalam o cyrku, panice itd a ciagle sie za wszystkich tłumacze :-) :):-) :):-) :) bo nie lubie kwasow na forum ;)

Dziewczyny czy ktoras z was to czytala? Sa dwa tomy ja to czytalam i nie wiem czy kiedykolwiek cos lepszego przeczytalam ;) Musze znalezc cos dobrego do czytania bo oszaleje - prosze moze cos doradzicie? Ja ta ksiazke polecam z czystym sumieniem - jest poprostu GENIALNA !!!

Zobacz załącznik 1090882
Osmego zycia nie czytalam ale przeczytalam szybko streszczenie i widze ze juz mi sie podoba, dlatego ja Ci polece "A lasy wiecznie spiewaja", Gulbransena, tez bardzo nostalgiczna i wzruszajaca powiesc :).

@Aduś16 ja sie z tego nie smialam tylko staralam sie nie panikowac a to jest roznica... Nie dopuszczalam do glowy tak globalnego problemu zeby nie znalezc sie w takiej sytuacji psychicznej jakiej teraz niestety jestem,
Nie chodzilo mi że się z czegoś smiałaś, wszyscy żartujemy trochę widząc jak ludzie wykupuja wszystko w panice..No bo to tak wygląda.
Nawiązałam bardziej do tego jak wyśmiały niektóre osoby na forum @fredka84 że panikuje niepotrzebnie bo zwątpila w immunosupresje.. Wogole padało więcej komentarzy że to nie potrzebna panika, cyrk itd bo więcej ludzi na grupę umiera, jak ktoś to czytał to wie o kogo chodzi, bardzo nie fajnie się to czytało w obliczu tego wszystkiego...

Hej moje kochane. Wpadłam na chwilkę bo u mnie straszny mlyn w pracy . Prawdopodobnie zamkna moja firmę z powodu koronawirusa, wiec musimy jak najwiecej zrobic. Ludzie zaczynaja panikowac polki puste w sklepach . Niewiem co mam myslec😔co robic. Jeszcze nie ktorzy w pracy robia mi po zlosci i nie przychodzą na nad godziny a terminy nas gonią. Nie mysla o tym ze zaraz prawdopodobnie nie będziemy pracować. Boziu co się dzieję z tym światem 🙈

reklama
Jeśli blastka to bardzo mi przykro... To samo przeszlam w poniedziałek 😢 powtórz moze jednak? Moze jakas leniwa? Nie chce Ci robic nadziei ale może a nóż... No nie wiem. Naczytałam sie historii przez zeszly weekend i uważam że cuda się zdarzają... ✌
Wtorek mam w klinice weryfikację ,jak @ nie przyjdzie to pójdę a jak coś ,to odpuszczam .Cuda się zdarzają ,ale raczej nie u mnie 😉ja bardziej z tych pechowych całe życie . Chwila nadziei była ,że jak się dobrze rozmrozil to może jednak silny a tu du....a. a Ty robisz przerwę czy zaczynasz działać ? Ja chyba jutro zadzwonię do kliniki i zapytam się ,czy w ogóle pozwolą mi podejść do następnego przez tego cholernego wirusa 😬

Do góry