reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, teraz nie ma co o tym gadać [emoji853]. Musimy się wspierać a nie spierać [emoji846]. Możemy mieć różne poglądy ale nie ma co się kłócić bo mamy jeden cel - kuźwa musimy przeżyć!!![emoji12]. Żarcik taki
Ja też się boję i tylko żarty sprawiają że jest mi trochę lepiej. Tak odreagowuję stres [emoji846]. Może dziwne to...
Tak bradzo dziwne - ale ferdki tak maja ;)

reklama
Mam tak samo .jak zaczynaliśmy to byłam świecie przekonana ,że się uda za pierwszym razem .Ja niby zdrowa,plemniki jakieś tam znaleźli i myslalam ,że to już .Do stymulacji podchodziłam z takim entuzjazmem ,że szok .tylko na kartce odkreslalam i odliczalam do punkcji szczęśliwa ,że za niedługo będę z brzuszkiem śmigała . A teraz jestem kłębkiem nerwów ,jedyne co mi w głowie siedzi ,to temat ivf .coś na co nie mamy żadnego wpływu .kur...mac.Robię się rozgoryczona ,wredna stara baba .Bokiem mi już wychodzi latanie do kliniki i swistanie dupa przed wszystkimi . [emoji33][emoji33] A i tak nic z tego . Sorry Osz się wygadalam
Takie wygadanie się i biadoleniem jest każdej z nas potrzebne[emoji846]. Nie przejmuj się, wyrzuć to co cię gryzie... Nas gryzie to samo [emoji8]. Główka do góry [emoji846]

Ja pytalam lekarza czy to moze byc od zastrzyków, to powiedział, ze nie. Jiz sama nie wiem co mam myslec. Tymbardziej, ze pielegniarka przykladala mi termometr do klatki piersiowej- 36.6, do czola 37. A czuje sie naprawde dobrze. Znaczy czulam... bo teraz psycha siadła.
A moją siostrę jak wczoraj do szpitala przyjmowali to temperaturę mierzyli na szyji a nie na czole. A sprawdź ile masz na szyji?

reklama
Do góry