reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieje, ze to jest wlasnie dobry znak. Może własnie te nastroje u nas świadczą o tym, ze coś tam się dzieje, ale dzieje się dobrze [emoji173] pojutrze się okaże [emoji4]
No dokladnie nic nie zrobimy ;) Jak zwykle trzeba porpstu czekac. Ja sie dodatkowo boje o to bieganie ale robie to swiadomie i za pozwoleniem wiec chyba nic sie nie powinno zlego dziac ;) ale kurcze napradwe jakos malo czuje ale w sumie to dopiero 3 zastrzyk. a ty masz jakis aromek do tego albo cos?

reklama
Ja kiedys bardzo duzo czytalam a ostatnio nie moge sie skupic... Musze siegnac i doczytac ksiazke o sprzataniu :D:D:D jaka mi ostatnio Łukasz kupil :eek: Ja tez jestem taki calusnik a jak juz gdzies jade i widze psy to tak tesknie ze zawsze mam ochote podejsc do obcych i je wypieszczochac ;) Dzieci tez lubie calowac pod warunkiem ze nie maja gili pod nosem ;)
z

Ostatnia edycja:
Dziekuje [emoji173][emoji173][emoji173] mega mnie podbudowałaś! Tak sobie tez tlumacze wlasnie, ze kazda z nas inaczej to przechodzi :)
6 tydzien [emoji3059] a teraz hormony Ci nie szaleją? Nie nadrabiają tego wszystkiego? :)
Kochana nie mart się, mówię Ci z własnego doświadczenia... Począwszy od stymulacji ja nie czułam kompletnie nic, zero nerwów, wzruszeń i jakiś dziwnych emocji, nie bolała mnie głowa, nie czułam jajników, nie przytulam, nie urósł mi brzuch... Przejmowałam się oczywiście bo każda tak narzekała, a ja nic...
Później punkcja, po punkcji każdy źle się czuję bla bla.... Ja NIC! mąż się śmiał, że uśpili mnie, pomerdał mi lekarz palcem i mnie obudzili [emoji28] spodziewałam się plamienia, że będę obolała, a tu nic! Jak bym w ogóle punkcji nie miała...
Po transferze za to bolał mnie brzuch jak na okres, więc oczywiście płacz, że nic z tego! A tu niespodzianka... Jak narazie 6tc...

Jeszcze raz jebłaś? Szacun [emoji23].
Jakiś czas później obejrzałam taki film z Emilią Clarke, co opiekowała się kolesiem na wózku (nie pamiętam tytułu) to nie mogłam się przestawić że ona taka zabawna jest [emoji12]
teeeeeeeeeezzzz ogladalam ten film o tym kolesiu na wozku ona tam miala ciemne wloski ;)

Poczekaj z tą beznadzieją na jutrzejszy wynik. Jest tu taka co smęciła i jakoś od czasu bety nie smęci😉Ból brzucha to wiesz ze może oznaczać wszystko. Tylko jak dostaniesz dziś okres to możesz być czegokolwiek pewna. Ale ja jakoś czuję, że okresu nie będzie.
✊✊✊Za jutro. Po prostu😘😘😘

Czy Pani do mnie "pije"? 😁 Jakoś nadal nie wierzę, że mały cud we mnie rośnie ❤️ mówiłam dziś do męża, że może uwierzę jak serduszko usłyszę albo dopiero jak urodzę i będzie maleństwo w łóżeczku bo póki co cały czas mam wrażenie, że śnie ❤️❤️

Mysle, ze jesli lekarz nie widzi przeciwskazan to nie warto rezygnowac z czegos co sie lubi. Ja np. Nie wyobrazam sobie przestac plywac, ale jak bedzie trzeba...
A co to aromek? [emoji848]
No dokladnie nic nie zrobimy ;) Jak zwykle trzeba porpstu czekac. Ja sie dodatkowo boje o to bieganie ale robie to swiadomie i za pozwoleniem wiec chyba nic sie nie powinno zlego dziac ;) ale kurcze napradwe jakos malo czuje ale w sumie to dopiero 3 zastrzyk. a ty masz jakis aromek do tego albo cos?

reklama
Do góry