reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od 5 dnia przed crio biorę Metypred 16mg. Jak zapytałam czemu nie ENCORTON to mój prowadzący powiedział że Metypred mocniejszy i więcej ciąż ma z niego.
Jak brałam metypred to się najlepiej czułam, tylko przez to miałam wrażenie, że nie działa. Po sterydzie jestem zawsze trochę pobudzona i budzę się o dziwnych porach rano, a po tym nic. Dzięki za odp.

Słoneczko u nas wreszcie świeci i było miło pobiegać. @bazylia128 pytałaś kiedyś o jezioro, cyknęłam kilka zdjęć. Jezioro jest dosyć duże, ma ok 3km długości.
Od roku mamy bobry, nie wiadomo skąd się wzięły.
Jest takie jedno ogromne i piękne drzewo, zawsze się na nie gapię jak tam łażę.
IMG_20200308_121130.jpeg
IMG_20200308_121148.jpeg
IMG_20200308_121311.jpeg
IMG_20200308_121612.jpeg

Załączniki

• IMG_20200308_122610.jpeg
    IMG_20200308_122610.jpeg
    122,5 KB · Wyświetleń: 49
Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrze :( komuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać 😭 mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk 😳🤦🏻😂 Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...

Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrze :( komuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać [emoji24] mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk [emoji15][emoji1750][emoji23] Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...
No, to są emocje nie do pozazdroszczenia [emoji51]. Ale nadzieję musisz mieć, trzymam kciuki [emoji8]
Ja to takiej bety jak twoja nigdy u siebie nie widziałam [emoji51]. A sikacza nie rób, te dziady kłamią

Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrze :( komuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać 😭 mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk 😳🤦🏻😂 Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...

Sikacz to zła opcja kochana, ja robiłam przy becie 94 z porannego moczu jakiś super turbo czuły który ciążę pokazuje niby 6 dni wcześniej, a kreska była taka blada jakby jej wcale nie było. Do jutra wytrzymasz kochana, idź na spacer albo się zajmij czymkolwiek żeby myślenie i analizowanie wyłączyć a my tu wszystkie trzymamy mocne ✊✊✊✊✊

Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrze :( komuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać [emoji24] mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk [emoji15][emoji1750][emoji23] Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...
Rob. Mi wyszedl [emoji16]

reklama
Dla mnie i tak jestes mega dzielna ;) Musisz byc fajna osóbką 👍 Mi kiedys sikacz wyszedl w 5 dpt blastki. Bardzo bardzo blada kreska ale byla. Tego dnia zrobilam i wynik 16 wiec moze cos wyjsc... Ale po co ci to dzisiaj? Odpusc i milo postaraj sie spedzic dzien a jutro bedziesz myslala dalej ;) A masz juz jakis plan dzialania w razie WU? Mnie zawsze to trzymalo ;)

Do góry