Czarna1985
Fanka BB :)
Dziekuje ale gołąb najlepszyJaki fajny MISIAK ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje ale gołąb najlepszyJaki fajny MISIAK ❤
To zalezy w jaki region Polski i na jaka prace trafisz a moze bardziej jakie masz doswiadcenie wiadomo ze u ciebie znajomosc jezyka na duzy plus CHOCIAZ ostatnio bardzo wymagany jest rosyjski ktorego ja NIET zupelnie bo np tu u nas strasznie duzo ukraincow a to jest tania sila robocza.A ja chce wrocic do Polski i niewiem co myslec. Jedni mówią wracajcie bo jest tu dobrze a noe ktorzy mowia kategorycznie nie! Tylko ze u nas w uk tez juz nie jest tak super jak bylo kiedys
Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywaTez ci sie nie maa co snic [emoji23] [emoji39] Ja tam wole posnic jak Brad Pit sie do mnie usmiecha
Jaki strach kazdy bedzie chcial z toba polezec na podlodze i popatrzyc w sufit ❤Ooo, to teraz strach się w tamtych okolicach pokazać [emoji23]
Nie bede ryzykowac. Jedyne co mnie do Polski ciagnie to rodzina, bo tesknie. Bez calej reszty moge zyc. Wiadomo rozne rzeczy sie zdazaja, ale jak pisalam - powrot nie lezy w moich planach.Wiadomo, to zawsze jest drażliwy temat. Ja myślę że w większych miastach to może nie jest tak źle, ale dla ciebie czy Aduś taki powrót do polskich zarobków to będzie szok. Ciężko się wam będzie przestawić z dobrego i dostatniego życia na polskie warunki.
Ale jak to mówią: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana [emoji8].
Kto wie, może traficie ja fajną pracę i nie będzie tak źle [emoji8]
Ja nie lubie pierza przeciez wiesz ze np kura to moj wrogDziekuje ale gołąb najlepszy
To mega reagujesz na stymulację w takim razie. A ktora to Twoja procedura?Krótki protokół. Menopur codziennie 150 i certoitide.
ten co palka bejsbolowa zaatakowal tego w ubikacji co chial ich wszystkich rozszczelac na imprezie ?Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywa
Edit
Przypomniało mi się, Brandon Flynn[emoji7]. @bazylia128 pamiętasz gościa?
Ale on ma 56lat...chyba jednak wolę młodszychTez ci sie nie maa co snic Ja tam wole posnic jak Brad Pit sie do mnie usmiecha