reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja chce wrocic do Polski i niewiem co myslec. Jedni mówią wracajcie bo jest tu dobrze a noe ktorzy mowia kategorycznie nie! Tylko ze u nas w uk tez juz nie jest tak super jak bylo kiedys😕
To zalezy w jaki region Polski i na jaka prace trafisz a moze bardziej jakie masz doswiadcenie wiadomo ze u ciebie znajomosc jezyka na duzy plus CHOCIAZ ostatnio bardzo wymagany jest rosyjski ktorego ja NIET zupelnie bo np tu u nas strasznie duzo ukraincow a to jest tania sila robocza.

Tez ci sie nie maa co snic [emoji23] [emoji39] Ja tam wole posnic jak Brad Pit sie do mnie usmiecha ;)
Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywa
Edit
Przypomniało mi się, Brandon Flynn[emoji7]. @bazylia128 pamiętasz gościa?

Wiadomo, to zawsze jest drażliwy temat. Ja myślę że w większych miastach to może nie jest tak źle, ale dla ciebie czy Aduś taki powrót do polskich zarobków to będzie szok. Ciężko się wam będzie przestawić z dobrego i dostatniego życia na polskie warunki.
Ale jak to mówią: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana [emoji8].
Kto wie, może traficie ja fajną pracę i nie będzie tak źle [emoji8]
Nie bede ryzykowac. Jedyne co mnie do Polski ciagnie to rodzina, bo tesknie. Bez calej reszty moge zyc. Wiadomo rozne rzeczy sie zdazaja, ale jak pisalam - powrot nie lezy w moich planach.

Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywa
Edit
Przypomniało mi się, Brandon Flynn[emoji7]. @bazylia128 pamiętasz gościa?
ten co palka bejsbolowa zaatakowal tego w ubikacji co chial ich wszystkich rozszczelac na imprezie ?

reklama
Do góry