reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To zalezy w jaki region Polski i na jaka prace trafisz a moze bardziej jakie masz doswiadcenie wiadomo ze u ciebie znajomosc jezyka na duzy plus CHOCIAZ ostatnio bardzo wymagany jest rosyjski ktorego ja NIET zupelnie bo np tu u nas strasznie duzo ukraincow a to jest tania sila robocza.
Szczerze to chcemy sie budowac u nas w Bolesławcu ale tez bierzemy pod uwage kupna mieszkania w wiekszym mieście np. Wroclaw ale tez zastanawiamy się nad Trojmiastem. Bo troche sie zakochalam w tym regionie. A z tym rosyjskim to u mnie nic kompletnie. Maz zna. Bo jego rodzice byli nauczycielami akurat od jezykow i on chlonie jezyki jak magnes. Maz raczej szybko znajdzie cos. Tutaj jezdzi ciezarowkami. Chyba gorzej ze mna. Sama nie wiem co chce w Polsce robic. Chyba ze bedzie jakis bobas to wtedy zostanę troche z nim w domu. Ale zycie pokaze😉

Kobietki, idę już lulu. Do jutra [emoji8]
Dzis to nie ma bata że ta niedobra łajza @bazylia128 mi się przyśni [emoji12]. Pa pa psiorko [emoji3590]
Ja juz tez do łóżeczka 😊jutro na 7 wycieczka do centrum. Tym razem samochodem😊😊😊zakupiłam lekką składaną spacerówkę i wreszcie samodzielny wyjazd gdzies z dzieckiem autem nie będzie jak siłownia😊

Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywa
Edit
Przypomniało mi się, Brandon Flynn[emoji7]. @bazylia128 pamiętasz gościa?
AAAAAAAAAAAAAAA ok on byl z Jessica super on jest tez bym go brala ;)

Szczerze to chcemy sie budowac u nas w Bolesławcu ale tez bierzemy pod uwage kupna mieszkania w wiekszym mieście np. Wroclaw ale tez zastanawiamy się nad Trojmiastem. Bo troche sie zakochalam w tym regionie. A z tym rosyjskim to u mnie nic kompletnie. Maz zna. Bo jego rodzice byli nauczycielami akurat od jezykow i on chlonie jezyki jak magnes. Maz raczej szybko znajdzie cos. Tutaj jezdzi ciezarowkami. Chyba gorzej ze mna. Sama nie wiem co chce w Polsce robic. Chyba ze bedzie jakis bobas to wtedy zostanę troche z nim w domu. Ale zycie pokaze😉
A jak to jest u was czy np jak pojdziesz na zwolnienie z powodu ciazy to beda ci wyplacac?

Kochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiło[emoji29] mam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć? [emoji848] Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty[emoji28]
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?
Jutro idę betować, jak zwykle z wielkimi portami. Wcześniej bolał mnie i sprzęt i cycki, a teraz zero i tylko głowa niepptrzebnie pracuje ehhhh...

reklama
Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję 😉i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak😁) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal😞Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało 😕 masakra zmoklam jak kura😂srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne😍Zobacz załącznik 1081863
Płachta jak z pielgrzymki 😂😂😂😂
Dobrze, że macie to już za sobą ✊🏻😂

Do góry