reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To zalezy w jaki region Polski i na jaka prace trafisz a moze bardziej jakie masz doswiadcenie wiadomo ze u ciebie znajomosc jezyka na duzy plus CHOCIAZ ostatnio bardzo wymagany jest rosyjski ktorego ja NIET zupelnie bo np tu u nas strasznie duzo ukraincow a to jest tania sila robocza.
Szczerze to chcemy sie budowac u nas w Bolesławcu ale tez bierzemy pod uwage kupna mieszkania w wiekszym mieście np. Wroclaw ale tez zastanawiamy się nad Trojmiastem. Bo troche sie zakochalam w tym regionie. A z tym rosyjskim to u mnie nic kompletnie. Maz zna. Bo jego rodzice byli nauczycielami akurat od jezykow i on chlonie jezyki jak magnes. Maz raczej szybko znajdzie cos. Tutaj jezdzi ciezarowkami. Chyba gorzej ze mna. Sama nie wiem co chce w Polsce robic. Chyba ze bedzie jakis bobas to wtedy zostanę troche z nim w domu. Ale zycie pokaze😉

Kobietki, idę już lulu. Do jutra [emoji8]
Dzis to nie ma bata że ta niedobra łajza @bazylia128 mi się przyśni [emoji12]. Pa pa psiorko [emoji3590]
Ja juz tez do łóżeczka 😊jutro na 7 wycieczka do centrum. Tym razem samochodem😊😊😊zakupiłam lekką składaną spacerówkę i wreszcie samodzielny wyjazd gdzies z dzieckiem autem nie będzie jak siłownia😊

Brad Pitt jest przereklamowany [emoji12]. Ja to lubię Jasona Monia[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Szczególnie w Grze o Tron ale w innych filmach też jest super seksi. I ostatnio spodobali się taki szczyl z 13 powodów...Jest gejusem, szkoda bo ładny. Zapomniałam jak się nazywa
Edit
Przypomniało mi się, Brandon Flynn[emoji7]. @bazylia128 pamiętasz gościa?
AAAAAAAAAAAAAAA ok on byl z Jessica super on jest tez bym go brala ;)

Szczerze to chcemy sie budowac u nas w Bolesławcu ale tez bierzemy pod uwage kupna mieszkania w wiekszym mieście np. Wroclaw ale tez zastanawiamy się nad Trojmiastem. Bo troche sie zakochalam w tym regionie. A z tym rosyjskim to u mnie nic kompletnie. Maz zna. Bo jego rodzice byli nauczycielami akurat od jezykow i on chlonie jezyki jak magnes. Maz raczej szybko znajdzie cos. Tutaj jezdzi ciezarowkami. Chyba gorzej ze mna. Sama nie wiem co chce w Polsce robic. Chyba ze bedzie jakis bobas to wtedy zostanę troche z nim w domu. Ale zycie pokaze😉
A jak to jest u was czy np jak pojdziesz na zwolnienie z powodu ciazy to beda ci wyplacac?

Kochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiło[emoji29] mam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć? [emoji848] Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty[emoji28]
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?
Jutro idę betować, jak zwykle z wielkimi portami. Wcześniej bolał mnie i sprzęt i cycki, a teraz zero i tylko głowa niepptrzebnie pracuje ehhhh...

reklama
Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję 😉i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak😁) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal😞Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało 😕 masakra zmoklam jak kura😂srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne😍Zobacz załącznik 1081863
Płachta jak z pielgrzymki 😂😂😂😂
Dobrze, że macie to już za sobą ✊🏻😂

Do góry