reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
No jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...

Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
Wiadomo, to zawsze jest drażliwy temat. Ja myślę że w większych miastach to może nie jest tak źle, ale dla ciebie czy Aduś taki powrót do polskich zarobków to będzie szok. Ciężko się wam będzie przestawić z dobrego i dostatniego życia na polskie warunki.
Ale jak to mówią: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana [emoji8].
Kto wie, może traficie ja fajną pracę i nie będzie tak źle [emoji8]

A ja tez uwielbiam Barcelonę ❤Bylam tam kiedys na obozie językowym przez 3 tygodnie i sie zakochalam w tym miejscu. Marzę zeby tam pojechać na wakacje kiedyś całą rodziną.
Jak juz bedziemy w czteropaku hopefully😊
A Hiszpania na starość to mi sie czasem po nocach śni 😊😊😊
Tez ci sie nie maa co snic 😂 😋 Ja tam wole posnic jak Brad Pit sie do mnie usmiecha ;)

No jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...
A ja chce wrocic do Polski i niewiem co myslec. Jedni mówią wracajcie bo jest tu dobrze a noe ktorzy mowia kategorycznie nie! Tylko ze u nas w uk tez juz nie jest tak super jak bylo kiedys😕

Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję [emoji6]i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak[emoji16]) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal[emoji20]Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało [emoji53] masakra zmoklam jak kura[emoji23]srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne[emoji7]Zobacz załącznik 1081863
Ale czadowe [emoji7][emoji7][emoji7] I ten gołąb do tego [emoji23]. Super

Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję 😉i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak😁) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal😞Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało 😕 masakra zmoklam jak kura😂srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne😍Zobacz załącznik 1081863
Jaki fajny MISIAK ❤

reklama
Do góry