Tasza
Fanka BB :)
Suuuuuper[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuper[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
No wlasnie kiepsko bo tylko okolo 92£ tygodniowowiec troche maloA jak to jest u was czy np jak pojdziesz na zwolnienie z powodu ciazy to beda ci wyplacac?
Spoko, nie planuję udzielać wywiadówTak a jutro w wiadomosciach cie poogladamy
Oj ciesze sie . Spokoj cisza w domu. Jak ja to kocham. Wkurzylam sie trochę na męża bo czulam się jak służąca w domu. Ale dzis wrocilam do domu obiad ugotowany. Posprzatane. Odrazu lepiejPłachta jak z pielgrzymki
Dobrze, że macie to już za sobą
Wie, gdzie jego miejsce albo chciał Ci to wynagrodzićOj ciesze sie . Spokoj cisza w domu. Jak ja to kocham. Wkurzylam sie trochę na męża bo czulam się jak służąca w domu. Ale dzis wrocilam do domu obiad ugotowany. Posprzatane. Odrazu lepiej
Nie myślę aż tak w przyszłość. Za dużo już sama przeszlam plus widziałam i słyszałam od Was, zeby tak entuzjastycznie podchodzić do życia.Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechalWczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało masakra zmoklam jak kurasrednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajneZobacz załącznik 1081863
Raczej to drugie. Widzial juz po mnie ze mam lekkiego fochaWie, gdzie jego miejsce albo chciał Ci to wynagrodzić
Rozumiem Cię doskonale. Ja tez juz przestalam planowac bo i tak z tego nic nie wychodzi wczoraj mialam taki troche smutny dzień bo moja ukochana szwagierka uswiadamiala mnie jakie zycie jest beznadziejne bez dzieci. Mialam lekkiego dola bo raczej moze byc taka sytuacja ze jednak zostaniemy sami na tym swiecie. Szczerze to jest moje ostatnie ivf. Poddaje ze. Mam jeszcze zamrozone zarodki ale jak nic sie z nich nie uda to koniec.Nie myślę aż tak w przyszłość. Za dużo już sama przeszlam plus widziałam i słyszałam od Was, zeby tak entuzjastycznie podchodzić do życia.
Chciałabym mieć drugie zdrowe dziecko. Tylko i aż tyle
Fotka zajebiaszcza!!! Ale pogoda faktycznie Was nie rozpieszczała...🌧🌫🌧🌫🌧🌫
Czyli wychodzi cos okolo 500 zl tygodniowo ? No to szalu nie ma. Ale bym tam mogla tynk ze scian jesc zeby sie tylko udaloNo wlasnie kiepsko bo tylko okolo 92£ tygodniowowiec troche malo
Jak to nie mialabys okazjee nas wszystkie pozdrowicSpoko, nie planuję udzielać wywiadów