JeczacaMarta
Aktywna w BB
.A jaki masz progesteron i estradiol z dzis?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.A jaki masz progesteron i estradiol z dzis?
Mam supwr wiesci z dziśHej moje kochane. Wracam do wasmoja super rodzinka pojechała do domuwiec mam troche czasu dla was
Ja zaczynam odliczać dni do Polski. Zostalo mi równe 10 dni
Co tam u was słychać? Bo ciezko was nadrobic?
Wiesz uczę się powolutku, obejrzałam wszystko co hiszpańskie na Netflix, wracam do katalonskiego banku który ma HQ w Barcelonie więc nie wykluczam że na 'starość' coś wymyślimy Przez ostatnie 3 lata poznałam sporo katalonczykow, byliśmy kilka razy w Barcie i obok w St Feliu, i bardzo lubię ich poczucie humoru i styl bycia.. chyba ostatnio najdalej mi do tego co się dzieje w naszej ojczyźnie... smutne to bardzo!My nie rozwazamy powrotu, nie wykluczam, ale nie mam tego w planach. Zyje nam sie dobrze, wygodnie, nie musimy sie o nic martwic. Do Polski latamy rzadko, ale ze wzgledu na urlop a nie finanse.
I tak tu tez korpo nie ma nic wspolnego z tym co w Polsce.
Pomijajac sytuacje polityczna, ktora dla mnie jest absutnie nie do zaakceptowania. Cenie sobie wolnosc, a w Polsce jej coraz mniej.
No to jazda, bierz sie za hiszanski i constoi na drodze?
W jakich jednostkach ten progesteron? Bo takiego wyniku to nie widziałam jeszcze.Prg ponad 400
Es ponad 8000
Nic takiego @fredka84 zamowila sobie stymulator łechtaczkowy bezdotykowyHej moje kochane. Wracam do wasmoja super rodzinka pojechała do domuwiec mam troche czasu dla was
Ja zaczynam odliczać dni do Polski. Zostalo mi równe 10 dni
Co tam u was słychać? Bo ciezko was nadrobic?
No i fajnie że nagle jest więcej powodów do zadowolenia jakoś myślę że zaskoczysz po tym świeżym transferze Bardzo Ci tego życzę!!!!Mam supwr wiesci z dziś
Mam gdzie wracać do pracyMoje zlikwidowane stanowisko magicznie powraca No i jeden zarodek z mrożonych komórek dotrwał do blastki. Czyli oprocz kropeczka ze mną (ciekawe czy on tam jeszcze jest?) mam 3 zamrożone. Jestem mega spokojna dziś
A Ty jak sie trzymasz po tym najeździe?
No to ze chyba macie malą styczność z polskimi realiamiAle co jest dziwne? Bo chyba nie zrozumialam...
I nawet masz miniaturkę odpowiednia do podglądania zza krzaków [emoji12].A jak tak troszkę zza krzaków Was podczytuję, ale mocno kibicuję wszystkim i już się zaczęłam uzależniać od forum poza tym świetnie poprawiacie humor
W takim razie prośba o dopisanie do kalendarza 19 luty - podglądanie jajek, a urodziny 7 marzec
Wiesz uczę się powolutku, obejrzałam wszystko co hiszpańskie na Netflix, wracam do katalonskiego banku który ma HQ w Barcelonie więc nie wykluczam że na 'starość' coś wymyślimy Przez ostatnie 3 lata poznałam sporo katalonczykow, byliśmy kilka razy w Barcie i obok w St Feliu, i bardzo lubię ich poczucie humoru i styl bycia.. chyba ostatnio najdalej mi do tego co się dzieje w naszej ojczyźnie... smutne to bardzo!
.W jakich jednostkach ten progesteron? Bo takiego wyniku to nie widziałam jeszcze.
Zmniejszyli Ci dawki leków?