reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej moje kochane. Wracam do was😉moja super rodzinka pojechała do domu😁wiec mam troche czasu dla was😉
Ja zaczynam odliczać dni do Polski. Zostalo mi równe 10 dni😁
Co tam u was słychać? Bo ciezko was nadrobic?
Mam supwr wiesci z dziś 😊
Mam gdzie wracać do pracy😊😊😊😊Moje zlikwidowane stanowisko magicznie powraca😉 No i jeden zarodek z mrożonych komórek dotrwał do blastki. Czyli oprocz kropeczka ze mną (ciekawe czy on tam jeszcze jest?) mam 3 zamrożone. Jestem mega spokojna dziś😊
A Ty jak sie trzymasz po tym najeździe?

My nie rozwazamy powrotu, nie wykluczam, ale nie mam tego w planach. Zyje nam sie dobrze, wygodnie, nie musimy sie o nic martwic. Do Polski latamy rzadko, ale ze wzgledu na urlop a nie finanse.
I tak tu tez korpo nie ma nic wspolnego z tym co w Polsce.
Pomijajac sytuacje polityczna, ktora dla mnie jest absutnie nie do zaakceptowania. Cenie sobie wolnosc, a w Polsce jej coraz mniej.
No to jazda, bierz sie za hiszanski i constoi na drodze? :)
Wiesz uczę się powolutku, obejrzałam wszystko co hiszpańskie na Netflix, wracam do katalonskiego banku który ma HQ w Barcelonie więc nie wykluczam że na 'starość' coś wymyślimy :D Przez ostatnie 3 lata poznałam sporo katalonczykow, byliśmy kilka razy w Barcie i obok w St Feliu, i bardzo lubię ich poczucie humoru i styl bycia.. chyba ostatnio najdalej mi do tego co się dzieje w naszej ojczyźnie... smutne to bardzo!

Mam supwr wiesci z dziś 😊
Mam gdzie wracać do pracy😊😊😊😊Moje zlikwidowane stanowisko magicznie powraca😉 No i jeden zarodek z mrożonych komórek dotrwał do blastki. Czyli oprocz kropeczka ze mną (ciekawe czy on tam jeszcze jest?) mam 3 zamrożone. Jestem mega spokojna dziś😊
A Ty jak sie trzymasz po tym najeździe?
No i fajnie że nagle jest więcej powodów do zadowolenia ;) jakoś myślę że zaskoczysz po tym świeżym transferze :) Bardzo Ci tego życzę!!!!

A jak tak troszkę zza krzaków Was podczytuję, ale mocno kibicuję wszystkim i już się zaczęłam uzależniać od forum :D poza tym świetnie poprawiacie humor :D
W takim razie prośba o dopisanie do kalendarza 19 luty - podglądanie jajek, a urodziny 7 marzec :)
I nawet masz miniaturkę odpowiednia do podglądania zza krzaków [emoji12].
Ja też się uzależniłam, i zauważyłam że jakoś mi się ogólnie humor poprawił. Bez forum i niemożności wygadania się po prostu wariowalam[emoji853]. Teraz jestem w miejscu, gdzie wszyscy mnie rozumieją - nieważne czy płaczesz czy się śmiejesz, reszta robi to z Tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Wiesz uczę się powolutku, obejrzałam wszystko co hiszpańskie na Netflix, wracam do katalonskiego banku który ma HQ w Barcelonie więc nie wykluczam że na 'starość' coś wymyślimy :D Przez ostatnie 3 lata poznałam sporo katalonczykow, byliśmy kilka razy w Barcie i obok w St Feliu, i bardzo lubię ich poczucie humoru i styl bycia.. chyba ostatnio najdalej mi do tego co się dzieje w naszej ojczyźnie... smutne to bardzo!

Uff z tym lubieniem Katalonczykow to hmm moze nie bede sie wypowiadac [emoji16][emoji16]
Jezyk jest prosty, wiec to najmniejszy problem. Pracujesz w La Caixa? Czy Banco Sabadell? [emoji4]

reklama
Do góry