reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc😃
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje♥️ o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście 😁
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.
Widzę cień ❤️❤️❤️❤️

reklama
Hmmmm.... 10? Już nie liczę. No może przesadziłam ale coś takiego.

U mnie problem jest taki, że nie zachodze z mrozonymi. Nikt nie wie dlaczego ale mój organizm ich nie akceptuje.

A ze miałam dużo mrozakow to i dużo transferow. Tak w skrócie.
A badalaś immunologię? Bo mój to 7 transfer. Pierwszy świeży. Jak dotąd jeden transfer udany, reszta beta nie drgnęła. Za tydzien jedziemy do immunologa docenta Paśnika szukać pomocy.

Dlatego zobacz ile dzeiwczynz forum pracuje za granica. A nas w Polsce jest tylko kilka. I jestem pewna ze jest bardzo duza grupa ktorzy na in vitro pozwolic sobie nie moga.
Te kilka dziewczyn z Polski, w tym oczywiście ja, to taka elita biedaków [emoji23]. Będziemy kredyty jeszcze długo spłacać [emoji12].
Żarty żartami, ale to ogólnie jest bardzo smutne, bo przecież my próbujemy po kilka razy, podchodzimy do całej procedury też nie raz czy dwa, a ile jest par które nie miały tej szansy powtórzyć transfer lub procedury. Poddali się bo byli zmuszeni z braku środków finansowych[emoji853]

Dziwne ze tak myslicie. Teraz wiekszosc par jedzie na 500 plus i innych takich. U mnie wiekszosc zwlaszcza kobiet pracuje za najmniejsza krajowa. Ja przy nich zarabiam calkiem niezle. Tylko to Łukasz robi cala robote i dobrze zarabia. Gdyby nie to w zyciu nie byloby nas stac na in vitro. Przeciez zycie kosztuje, oplaty, lekarze, wakacje o ile wogole sa mozliwe, nie wspomne o tak duzej rozrzutnosci ;) jak kupno glupiej ksiazki. Pomysl sobie ksiazka kosztuje 50 zl ile to jest z najmniejszej krajowej?
Ale co jest dziwne? Bo chyba nie zrozumialam...

reklama
Ha ha ha, tylko sukni nie zakładaj [emoji23].
Kochana, ja też bym zwariowała że szczęścia gdybym takie coś zobaczyła [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Wreszcie spełniło się twoje marzenie [emoji3590]
W suknie bym sie niestety juz nie zmieściła.
Przybylo mi troche doświadczenia tu j ówdzie na boczkach;)

Do góry