Netiaskitchen
Fanka BB :)
U mnie 2dpt i jak na razie ZENHeja, mogę dołączyć?
Dzisiaj u mnie 4dpt i wariuje strasznie.
Ktory to Twój transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 2dpt i jak na razie ZENHeja, mogę dołączyć?
Dzisiaj u mnie 4dpt i wariuje strasznie.
Jakakolwiek czysta, bawełniana. Nawet gaza z apteki jest ok albo malutki ręczniczekA skad ta szmatka? JUTRO CHCE TO ZROBIC !!!!!!!!! )))))))))))))
Dziwne ze tak myslicie. Teraz wiekszosc par jedzie na 500 plus i innych takich. U mnie wiekszosc zwlaszcza kobiet pracuje za najmniejsza krajowa. Ja przy nich zarabiam calkiem niezle. Tylko to Łukasz robi cala robote i dobrze zarabia. Gdyby nie to w zyciu nie byloby nas stac na in vitro. Przeciez zycie kosztuje, oplaty, lekarze, wakacje o ile wogole sa mozliwe, nie wspomne o tak duzej rozrzutnosci jak kupno glupiej ksiazki. Pomysl sobie ksiazka kosztuje 50 zl ile to jest z najmniejszej krajowej?O tym samym pomyslalam czytajac. W mojej branzy niby ogolnie zarabia sie niezle, nawet w PL, ale i tak mysle, ze maks polowe z tego co tu...
To jutro zobaczysz co i jak
300j to dużo, czyli juz na pewno pęcherzyki ładnie ruszyły
U mnie dziś dobry dzień Katar odpuszcza, kaszel jeszcze nie do końca. Cieszę się ze mam pracę I z tego naszego ostatniego zarodka cieszę się mega bardzomam dziś dzień wzruszeń. Niedawno popłakałam się ogladając relację mamyginekolog o tym segregatorze ciazowym dla warszawskiej dzielnicy Wawer. Nic takiego, a się wzruszyłam. Niby coś tam mnie pobolewa, ale nie lubię sie przywiązywać do tych pseudo objawów. Jutro ta niby pierwsza weryfikacja 3dpt, wyniki sprawdzę online, zobaczę czy muszę zwiekszyć leki. A potem wieczorem zadzwoni mój najbardziej nieulubiony lekarz (dziewczyny z invicty wawa bedą wiedziały o kogo chodzi, bo taki to jest tylko jeden ). Muszę do jutra wymyslic kilka jakichś trudnych pytań do niego.
Może mi pomożecie?
Pierwsze 2 już mam:
1.(jeśli wyjdzie jakikolwiek ślad bety po ovitrelle sprzed punkcji ) do kiedy będzie sie utrzymywać? Jaki powinien byc poziom bety 6dpt zeby uznać ze jest ok? (naprawdę myślę ze to nie bedzie dla niego łatwe pytanie)
Pałasz to by powiedział ze wszystko inne niż 0 na czysto pozwala mieć nadzieję, a wynik dwucyfrowy to dobry prognostyk. A ten miszcz to nie wiem co wymodzi
2.jaki syrop wykrztuśny jest bezpieczny po transferze? No i dokładnie do kiedy mogę go brać zeby nie zaszkodzić zarodkowi?
Chetnie przyjmę wasze propozycje dalszych pytań
A jaki masz progesteron i estradiol z dzis?Invicta Gdańsk, miałam transfer 2 blastek. Dzisiaj 1 weryfikacje miałam. Ogólnie stresuje się strasznie, mam dość tej niepewnosci i jestem zmęczona...
@mary.m a dlaczego ty sie nie chcesz dopisac do kalendarza ciagle sie tylko z nami smiejesz a jakbys z boczku siedziala. Nawet nie wiem kiedy masz urodziny
Masz kolczyki slubne ja nie mam test 25 czulosci i dlatego ja zawsze robilam o czulosci 10 takie pink. Kochana ja juz wiem ze to sie skonczy rozowa dupcia !!!!!!!!!!Dziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje♥ o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.
Ha ha ha, tylko sukni nie zakładaj [emoji23].Dziewczyny ale mnie serce boli z emocji.
Nie mogę uwierzyc[emoji2]
Wiem,ze jeszcze daleka droga przed Nami,ale ciesze się ze beta ruszyła i tak dobrze prognozuje[emoji3531] o Boże co za dzień..
Nie wierze zbytnio w przesady,ale ubralam dziś kolczyki ślubne na szczęście [emoji16]
A oto moj sikaniec z dzisiaj, czułość 25, myślałam ze powyzej 15 juz bedzie gruba krecha.
Jestes pewna tej dawki 650?bo mi wyszlo miedzy 0 a 1Do obliczania bhcg po ovitrelle
https://www.wunschkinder.net/s.../interaktiv/hcg-abbau-rechner/
W pierwszej kolumnie dawka Ovitrele 650jeden zastrzyk,1300 dwa zastrzyki
Potem waga i w trzeciej kolumnienilosc dni po transferze.
Ja 3dpt mialam bete 2.wedlug tego wyliczalnika nie bylo szans na ovitrele w obiegu wiec to kropek zaczął działać,ale dopiero teraz w to wierze.
Przykładowe bety
Hmmmm....U mnie 2dpt i jak na razie ZEN
Ktory to Twój transfer?