reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej :)
Ja nadal w dwupaku:)
Lalunia coś się nie spieszy na ten świat :)
Tyle czasu czekalam na to malenstwo ze zaczynam się nie cierpliwic:(
Lekarz dał mi czas do czwartku i szpital :)

Próbuje was narobić ale tyle piszecie że szok :) Widzę dużo nowych osób :)Trzymam kciuki za was :*
Pamiętajcie by zawsze wierzyć i walczyć mimo ciężkich chwil :*

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo Wy zapewne wiecie🤔😁Zrobilam test hcg, a nie beta hcg. Czy to jest jakas roznica, ktorys jest dokladniejszy/lepszy, bo nie daje mi to spokoju🙂?

O ja pierdziele, to narozrabiałas. Moj by się chyba zagotował jakbym mu lusterko przychaczyla, bo on co sobotę(np teraz tez [emoji75]) siedzi w garazu i sobie to swoje auto tam pucuje, wymienia sama nie wiem już co i pewnie popija piwo, ale przynajmniej mam spokój [emoji1787].
My mamy jedno auto, tzn mąż ma, a ja mam rower [emoji1]. Kiedyś mu obdarlam felgę jak parkowałam i szybko zamalowalam lakierem do paznokci [emoji1787] i tak się kapnął [emoji29][emoji29][emoji29] Miałam przesrane
Mój jeszcze nie wrócił i nic nie wie, ale tak jak twój napewno się zagotuje [emoji51][emoji51][emoji51].
Parę dni temu umył mi go ładnie i wypolerował, a ja tu takie rzeczy odstawiam, jak jakaś młoda [emoji51]

Dziękuje za te wszystkie wiadomosci, Ty masz taka wiedzę, ze jestem pod wrażeniem. Czyli suplementacja i to co robimy dwa miesiące przed jest ważna. A powiedz mi proszę, jak to wszystko ma się do alkoholu, jeśli wiesz, w sensie ze np lampka, dwie wina, bardzo przeszkodzi? Lepiej według Ciebie przestać całkiem?
Tak, przykro mi kochana, musisz iść na wszywkę [emoji23][emoji23][emoji23]. Wiesz co to?

jejku dziewczyny jaka ja mam dzisiaj OWULACJE !!!! papier sie slizgal i zrobilam test owulacyjny a tam takie krechy grube jak BAT!!! Jak ja chce zobaczyc taki test ciazowy ;) I co mam teraz z tym zrobic. I tak mam niedrozne jajowody ale jak ostatnio przeszlo to moze by sprobowac ? Ale kurcze troche sie boje ;(
Wrocilam z roweru troche wymarzlam ale bylo fajnie. Mam taki duzy ze jak machne w pedal to jade i jade ;) wiec nic wysilkowego ale przynajmniej sie troche dotlenilam. Ta moja psiapsiola dala mi dostep do swojego konta na zalukaj wiec dzisizaj the walking dead az Łukasz wykazal troche entuzjazamu :) @fredka84 moja myszeczko czy tu dzisiaj pijesz czy jestes w domu?

reklama
jejku dziewczyny jaka ja mam dzisiaj OWULACJE !!!! papier sie slizgal i zrobilam test owulacyjny a tam takie krechy grube jak BAT!!! Jak ja chce zobaczyc taki test ciazowy ;) I co mam teraz z tym zrobic. I tak mam niedrozne jajowody ale jak ostatnio przeszlo to moze by sprobowac ? Ale kurcze troche sie boje ;(
Wrocilam z roweru troche wymarzlam ale bylo fajnie. Mam taki duzy ze jak machne w pedal to jade i jade ;) wiec nic wysilkowego ale przynajmniej sie troche dotlenilam. Ta moja psiapsiola dala mi dostep do swojego konta na zalukaj wiec dzisizaj the walking dead az Łukasz wykazal troche entuzjazamu :) @fredka84 moja myszeczko czy tu dzisiaj pijesz czy jestes w domu?
Masz owulkę i nie wiesz co zrobić....hmmmmm, możesz połknąć [emoji23]

Do góry