reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej :)
Ja nadal w dwupaku:)
Lalunia coś się nie spieszy na ten świat :)
Tyle czasu czekalam na to malenstwo ze zaczynam się nie cierpliwic:(
Lekarz dał mi czas do czwartku i szpital :)

Próbuje was narobić ale tyle piszecie że szok :) Widzę dużo nowych osób :)Trzymam kciuki za was :*
Pamiętajcie by zawsze wierzyć i walczyć mimo ciężkich chwil :*

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo Wy zapewne wiecie🤔😁Zrobilam test hcg, a nie beta hcg. Czy to jest jakas roznica, ktorys jest dokladniejszy/lepszy, bo nie daje mi to spokoju🙂?

O ja pierdziele, to narozrabiałas. Moj by się chyba zagotował jakbym mu lusterko przychaczyla, bo on co sobotę(np teraz tez [emoji75]) siedzi w garazu i sobie to swoje auto tam pucuje, wymienia sama nie wiem już co i pewnie popija piwo, ale przynajmniej mam spokój [emoji1787].
My mamy jedno auto, tzn mąż ma, a ja mam rower [emoji1]. Kiedyś mu obdarlam felgę jak parkowałam i szybko zamalowalam lakierem do paznokci [emoji1787] i tak się kapnął [emoji29][emoji29][emoji29] Miałam przesrane
Mój jeszcze nie wrócił i nic nie wie, ale tak jak twój napewno się zagotuje [emoji51][emoji51][emoji51].
Parę dni temu umył mi go ładnie i wypolerował, a ja tu takie rzeczy odstawiam, jak jakaś młoda [emoji51]

Dziękuje za te wszystkie wiadomosci, Ty masz taka wiedzę, ze jestem pod wrażeniem. Czyli suplementacja i to co robimy dwa miesiące przed jest ważna. A powiedz mi proszę, jak to wszystko ma się do alkoholu, jeśli wiesz, w sensie ze np lampka, dwie wina, bardzo przeszkodzi? Lepiej według Ciebie przestać całkiem?
Tak, przykro mi kochana, musisz iść na wszywkę [emoji23][emoji23][emoji23]. Wiesz co to?

jejku dziewczyny jaka ja mam dzisiaj OWULACJE !!!! papier sie slizgal i zrobilam test owulacyjny a tam takie krechy grube jak BAT!!! Jak ja chce zobaczyc taki test ciazowy ;) I co mam teraz z tym zrobic. I tak mam niedrozne jajowody ale jak ostatnio przeszlo to moze by sprobowac ? Ale kurcze troche sie boje ;(
Wrocilam z roweru troche wymarzlam ale bylo fajnie. Mam taki duzy ze jak machne w pedal to jade i jade ;) wiec nic wysilkowego ale przynajmniej sie troche dotlenilam. Ta moja psiapsiola dala mi dostep do swojego konta na zalukaj wiec dzisizaj the walking dead az Łukasz wykazal troche entuzjazamu :) @fredka84 moja myszeczko czy tu dzisiaj pijesz czy jestes w domu?

reklama
jejku dziewczyny jaka ja mam dzisiaj OWULACJE !!!! papier sie slizgal i zrobilam test owulacyjny a tam takie krechy grube jak BAT!!! Jak ja chce zobaczyc taki test ciazowy ;) I co mam teraz z tym zrobic. I tak mam niedrozne jajowody ale jak ostatnio przeszlo to moze by sprobowac ? Ale kurcze troche sie boje ;(
Wrocilam z roweru troche wymarzlam ale bylo fajnie. Mam taki duzy ze jak machne w pedal to jade i jade ;) wiec nic wysilkowego ale przynajmniej sie troche dotlenilam. Ta moja psiapsiola dala mi dostep do swojego konta na zalukaj wiec dzisizaj the walking dead az Łukasz wykazal troche entuzjazamu :) @fredka84 moja myszeczko czy tu dzisiaj pijesz czy jestes w domu?
Masz owulkę i nie wiesz co zrobić....hmmmmm, możesz połknąć [emoji23]

Do góry