Czarna1985
Fanka BB :)
To sa święte słowa. Zgadzam się z nimiJak to się fachowo mówi - z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sa święte słowa. Zgadzam się z nimiJak to się fachowo mówi - z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach
Buraczki i tyle. Niestety w każdej rodzinie sie ktos taki trafi.Kochana nie urazilas. Zgadzam sie z Tobą. Gdy mnie bylo stac a moj brat potrzebował pieniedzy ja bez problemu mu wyslalam . Meza brat za mlodu robil różne glupoty, często moj Łukasz wysylal pieniazki zebu mu pomoc. Uwazam ze teraz ma dobra okazje zeby mu sie odwdzięczyć. A on sprzedal mieszkanie po tacie i nawet sie nie podzielil bo niby wszystkie pieniądze poszly na jego syna[emoji53] szok.
Wyobrazcie sobie ze pierwszy raz sa u nas na nowym domu zeby chociaz jakis drobny prezent to nic kompletnie. A ja zawsze jade z czyms dla nich i ich dziecka[emoji849]ja taka glupia jestem
Wlasnie wszystko doczytuje nie daj sie tam! W koncu Ty jestes u siebie hihi Ty tam rzadziszTak bo moj kochany mezus zabral ich na zakupy. A ja zostałam bo trzeba obiad zrobic Bo postanowiliśmy ze jutro pojedziemy do Londynu bo dzis pada deszcz
Tak i to w Paryżu od rana o tym mówią w wiadomościach.ale mnie wystraszylas ta rodzaca babeczka. A ta na telefonie to by mnie chyba draznila. No tak to jest z tymi lekami n aporonienie. Na jednych dzialaj na drugich nie a dopiero co wczesnie opisywalam jak ja sie nameczelam bo mi nie pomogly. Ty sie ic nie przejmuj. Nie staraj siee za bardzo tez z nimi spoufalac, mysl o swoim dzieciatku ❤ Kurcze wlasnie slysze w europie byl pierwszy smiertelny przypadek korona wirusa ja sie boje zawsze takich epidemii.
No właśnie tez tak myślę. Tylko ciezko sie bedzie utrzymać z jeden wypłaty. Dojazdy ,leki , hotel to wszystko kosztuje. Jeszcze ja place 100% bo nie mam ubezpieczenia w Polsce . Te badania krwi co 3 dni cena u mnie to 69£ . Chyba bankruta strzele. Mimo ze zle nie zarabiamy to wszystko tu poszlo do góry. Ciezko nam wieksza sume odłożyć. Kiedys bylo tu duzo latwiejHmm, skoro masz dużo pracy i stresu bo nowa musisz przyuczac to może lepiej sobie odpoczywaj i czekaj na zwolnieniu. Jak masz taka możliwość.
Staram sie nie dac byc twardai tak mi tylek obrobia nie ma znaczenia co zrobiewiec po co się tak staracWlasnie wszystko doczytuje nie daj sie tam! W koncu Ty jestes u siebie hihi Ty tam rzadzisz
Kochana, ale to Ty zawsze powtarzasz i tak wspierasz wszystkie, ze liczy się ten jeden właściwy zarodek, daj się tez teraz pocieszyć ze tak będzie!Wiesz, jak z 7 zarodków mamy jedno dziecko, to z tych 3 może nie być żadnego. Wiem, ze dobrze, ze 3. Wszystkie 4.1.1. Tylko boję się ze to nam nie wystarczy. Embiolożka mowila o o u przyczynach, i jakość komorek i jakość nasienia. To widać po tempie rozwoju w raporcie. Część juz w 3 dobie byla wolniejsza, a część dopiero potem nia dala rady.
No nic, trzeba iść dalej.
Kochana a jak ty sie dzisiaj czujesz?Buraczki i tyle. Niestety w każdej rodzinie sie ktos taki trafi.
@Artemida90 jak sie czujesz?