reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nie urazilas. Zgadzam sie z Tobą. Gdy mnie bylo stac a moj brat potrzebował pieniedzy ja bez problemu mu wyslalam . Meza brat za mlodu robil różne glupoty, często moj Łukasz wysylal pieniazki zebu mu pomoc. Uwazam ze teraz ma dobra okazje zeby mu sie odwdzięczyć. A on sprzedal mieszkanie po tacie i nawet sie nie podzielil bo niby wszystkie pieniądze poszly na jego syna[emoji53] szok.
Wyobrazcie sobie ze pierwszy raz sa u nas na nowym domu zeby chociaz jakis drobny prezent to nic kompletnie. A ja zawsze jade z czyms dla nich i ich dziecka[emoji849]ja taka glupia jestem
Buraczki i tyle. Niestety w każdej rodzinie sie ktos taki trafi.

:o:o:o ale mnie wystraszylas ta rodzaca babeczka. A ta na telefonie to by mnie chyba draznila. No tak to jest z tymi lekami n aporonienie. Na jednych dzialaj na drugich nie a dopiero co wczesnie opisywalam jak ja sie nameczelam bo mi nie pomogly. Ty sie ic nie przejmuj. Nie staraj siee za bardzo tez z nimi spoufalac, mysl o swoim dzieciatku ❤ Kurcze wlasnie slysze w europie byl pierwszy smiertelny przypadek korona wirusa :o ja sie boje zawsze takich epidemii.
Tak i to w Paryżu 🤣🤣🤣 od rana o tym mówią w wiadomościach.

Hmm, skoro masz dużo pracy i stresu bo nowa musisz przyuczac to może lepiej sobie odpoczywaj i czekaj na zwolnieniu. Jak masz taka możliwość.
No właśnie tez tak myślę. Tylko ciezko sie bedzie utrzymać z jeden wypłaty. Dojazdy ,leki , hotel to wszystko kosztuje. Jeszcze ja place 100% bo nie mam ubezpieczenia w Polsce . Te badania krwi co 3 dni cena u mnie to 69£ . Chyba bankruta strzele. Mimo ze zle nie zarabiamy to wszystko tu poszlo do góry. Ciezko nam wieksza sume odłożyć. Kiedys bylo tu duzo latwiej

Wiesz, jak z 7 zarodków mamy jedno dziecko, to z tych 3 może nie być żadnego. Wiem, ze dobrze, ze 3. Wszystkie 4.1.1. Tylko boję się ze to nam nie wystarczy. Embiolożka mowila o o u przyczynach, i jakość komorek i jakość nasienia. To widać po tempie rozwoju w raporcie. Część juz w 3 dobie byla wolniejsza, a część dopiero potem nia dala rady.
No nic, trzeba iść dalej.
Kochana, ale to Ty zawsze powtarzasz i tak wspierasz wszystkie, ze liczy się ten jeden właściwy zarodek, daj się tez teraz pocieszyć ze tak będzie! 😘😘😘

reklama
Do góry