reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ten lokal w kotrym wczoraj byla imopreza jest slynny na cale wojewodztow wlasnie puszczali to w TV łódzkiej :o my mielismy impre na takiej mniejszej sali a na wiekszej byloa 18 - ka co chwile tam zagladalismy bo raz ze trzeba bylo przejsc do kibelka przez tamta sala to dwa co chwile ktos od nas przypadkiem zabladzil i trzeba bylo ich odprowadzac do naszych ;) Okazalo sie ze na tej ipmrezie kogos zamordowali :o dzisiaj tam strasznie duzo policji, caly lokal zamkniety, Moja babcia i ciotka pojechaly zeby im wydac reszte jedzenia i ciast to im nie wydali :o Ja wczoraj jak odwozilam co chwile swoich ludzi to slyszalam jak ktos na dworze rzygal :o no :o:no2: ale nie reagowalam stwierdzuilam ze to normalne w koncu to 18 - ka co sie bede wtracac ;) Poza tym jak bym nawet chciala to nie byl by to najlpeszy pomysl bo na widok rzygow rzygam jeszcze dalej ;) No ale porozwozilam wszystkich do domu i u nas sie impra skonczyla a tam doszlo podobno do jakiegos brutalnego morderwstwa !!!!! A taka spokojna ta moja wies;) Łodz to wiadomo nienawidze jej, jest brzydka i mieszkaja w niej brzydcy ludzie i taka zakapiorska ale ze tu u mnie:o:no2:
A widzisz! To jednak dobry pomysl z ta strzelnica!!! Tylko smutna wiadomość jest taka,ze skoro to na imprezie obok to możecie być po kolei przesłuchiwani...

reklama
Kochana obiecuje że sie poprawie. Niedługo bede na wolnym wiec będę miala wiecej czasu[emoji6]
Zastanawiam się czy po transferze wracac do pracy czy poczekac na wynik [emoji848]
Jak czujesz że potrzebny ci odpoczynek po tych wariackich papierach to nie wracaj [emoji8].
Ja zawsze oo transferze pracowałam, bo czas mi szybciej leciał

U mnie nudy [emoji846]. Mąż pojechał coś tam w jednym aucie wymienić i z rana sprzątałam i postanowiłam pojechać do siostry w odwiedziny. No i kuźwa jak wyjeżdżałam autem (tym trochę lepszym, ono niby moje a mąż ma gorsze, takiego busa) to się z deka nie zmieściłam w bramę i przychaczyłam tym lusterkiem [emoji51]. Mąż mnie zajebie za to chyba...Ma dziś jakiegoś focha na mnie. No pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło [emoji49].
U siostry fajnie, ma wielki brzuch i dziecko ponad 4,3 niby ma. Może mieć cesarkę, za tydzień ginekolog postanowi bo ma rodzić są 2 tygodnie.
Mam być chrzestną ale nie wiem czy nasz zryty ksiądz się zgodzi bo mam ślub cywilny tylko.
A teraz siedzę i mulę w domu i rozmyślam czy włączyć serial czy książkę poczytać - ciężki wybór [emoji846]
To brama Cię zaatakowała A nie Ty bramę. Nie martw się- wyklepie;)
Moja siostra tez mnie chciala poprosić o bycie chrzestna (mam juz 4 chrzesnice) ale powiedziała,ze jest taki przesady,ze sie ciężarnej nie prosi bo to źle wróży dla obu stron. Także nie tym razem. Ale już zapowiedziała,ze do następnego bobasa mnie weźmie.

Typowe buraki. Sorki Czarna, mam nadzieję że nie uraziłam, bo to jednak rodzina [emoji8]
Kochana nie urazilas. Zgadzam sie z Tobą. Gdy mnie bylo stac a moj brat potrzebował pieniedzy ja bez problemu mu wyslalam . Meza brat za mlodu robil różne glupoty, często moj Łukasz wysylal pieniazki zebu mu pomoc. Uwazam ze teraz ma dobra okazje zeby mu sie odwdzięczyć. A on sprzedal mieszkanie po tacie i nawet sie nie podzielil bo niby wszystkie pieniądze poszly na jego syna😕 szok.
Wyobrazcie sobie ze pierwszy raz sa u nas na nowym domu zeby chociaz jakis drobny prezent to nic kompletnie. A ja zawsze jade z czyms dla nich i ich dziecka🙄ja taka glupia jestem

Co ? W piatym tygodniu kupują ciuszki😱 ?! Ja mysle zw powinno sie w 8 miesiacu dopiero kupować. Nigdy nie wiadomo co bedzie.
Jak jeszcze mieszkałam w Polsce to mialam staz w hurtowni,, wszystko dla dziecka" Kobieta byla w ciazy bliźniaczej kupowała bardz duzo ciuszkow. Doslownie wszystko. Po kilku miesiącach przyszla czy moze czesc rzeczy oddac bo jedno dziecko zmarło. Nigdy tego nie zapomnę. Tak mi bylo szkoda tej kobiety😭oczywiście wszystko przyjelam. Ale jej twarzy nigdy nie zapomnę 😞mimo ze jej nie znalam to kilka dni nie moglam dojść do siebie .
Taaak. Kupuja bo nie moga sobie tego odmówić. Ze takie piekne coś widzialy to i se wziely. No masakra. No zycze im szczesliwego rozwiazania. Nas zycie nauczylo podchodzenia do tego z dystansem. Wielka nadzieją ze ten cud bedzie trwal. Kobieta od blizniakow tez by mna wstrząsnęła. Pewnie zmagala sie z myslami czy w ogole przyjść i jak jej to przez gardlo przejdzie.
Znalazlas chwilke by do nas zajrzec?:)

Taaak. Kupuja bo nie moga sobie tego odmówić. Ze takie piekne coś widzialy to i se wziely. No masakra. No zycze im szczesliwego rozwiazania. Nas zycie nauczylo podchodzenia do tego z dystansem. Wielka nadzieją ze ten cud bedzie trwal. Kobieta od blizniakow tez by mna wstrząsnęła. Pewnie zmagala sie z myslami czy w ogole przyjść i jak jej to przez gardlo przejdzie.
Znalazlas chwilke by do nas zajrzec?:)
Tak bo moj kochany mezus zabral ich na zakupy. A ja zostałam bo trzeba obiad zrobic😁 Bo postanowiliśmy ze jutro pojedziemy do Londynu bo dzis pada deszcz

Kochana obiecuje że sie poprawie. Niedługo bede na wolnym wiec będę miala wiecej czasu[emoji6]
Zastanawiam się czy po transferze wracac do pracy czy poczekac na wynik [emoji848]
Hmm, skoro masz dużo pracy i stresu bo nowa musisz przyuczac to może lepiej sobie odpoczywaj i czekaj na zwolnieniu. Jak masz taka możliwość.

reklama
Wydaje mi się, że niezależnie od wyniku bety powinnaś jechać na wizytę do docenta. Nawet jak się uda- może po wynikach powie, że warto jest coś włączyć, co może pomóc dzidziusiowi w pozostaniu z Tobą, tak z ciekawości nawet bym poszła 🙂
Dobry pomysł 😊Chyba tak zrobię. Tyle badan zrobiliśmy i tyle czekalismy na wizytę. Fakt, szkoda nie skorzystać.

Do góry