reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, jak z 7 zarodków mamy jedno dziecko, to z tych 3 może nie być żadnego. Wiem, ze dobrze, ze 3. Wszystkie 4.1.1. Tylko boję się ze to nam nie wystarczy. Embiolożka mowila o o u przyczynach, i jakość komorek i jakość nasienia. To widać po tempie rozwoju w raporcie. Część juz w 3 dobie byla wolniejsza, a część dopiero potem nia dala rady.
No nic, trzeba iść dalej.
Kochana pamiętaj ze czasami dziewczyny maja po 12 zarodkow i im sie nie udaje a czasami dziewczyny maja jeden i sie udaje. Mysl pozytywnie. Bedzie dobrze😘trzymam kciuki za Ciebie 😘😘😘

reklama
Wiem kochana. Przepraszam. W pracy duzo stresu . Przyjeli kolejna dziewczynę i musze ją wszystkiego uczyc. Jak wracam do domu to padam na twarz. Jeszcze ostatnie dwa dni to sprzatanie, gotowanie...
Czytam was codziennie, choc czasami ciezko nadrobić [emoji23] jest nas duzo teraz.
Jak widzę ze nie mam szans to szybko sprawdzam czy wszystko ok naszej starej ekipy[emoji6] a wogole murawa sie odezwala? Bo pamietaj jak trafilam na forum to czesto pisała a teraz dość dluga cisza.
Obiecuję ze ja tez sie poprawie[emoji6]
Nie odzywała się już dosyć długo, ma pewnie dużo pracy. Ale coś ostatnio wspominała że zaraz do nas wróci.
U ciebie też widzę że niewesoło [emoji853]. Mam nadzieję że za jakiś czas stres się skończy [emoji8].

Kochana pamiętaj ze czasami dziewczyny maja po 12 zarodkow i im sie nie udaje a czasami dziewczyny maja jeden i sie udaje. Mysl pozytywnie. Bedzie dobrze😘trzymam kciuki za Ciebie 😘😘😘
Tak, tak, tak !!!
Ja miałam z 1 stymulacji 3 kropki i nic z tego nie wyszło. A w 2 miałam 1 kropka i co ? Siedzi skubany w brzuchu ❤️
Także pierś do przodu i jedziesz maleńka ! 😘
@Netiaskitchen ✊🏻✊🏻✊🏻

Dziewczynki łapcie pozytywne wibracje znad morza ❤️

Załączniki

• B805D0D6-F137-40D0-B701-3EDDA0AEA8F0.jpeg
    B805D0D6-F137-40D0-B701-3EDDA0AEA8F0.jpeg
    231,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 67C40E2A-B7C7-4799-AECC-2292E3FEE22C.jpeg
    67C40E2A-B7C7-4799-AECC-2292E3FEE22C.jpeg
    191,3 KB · Wyświetleń: 55
Niestety in vitro to ciagle czekanie na cos:( jak podczytuje inne wątki na forach i dziewczyny juz w 5tyg kupuja ciuszki, ciesza się.. Dla nich zajscie =porod..
Co ? W piatym tygodniu kupują ciuszki😱 ?! Ja mysle zw powinno sie w 8 miesiacu dopiero kupować. Nigdy nie wiadomo co bedzie.
Jak jeszcze mieszkałam w Polsce to mialam staz w hurtowni,, wszystko dla dziecka" Kobieta byla w ciazy bliźniaczej kupowała bardz duzo ciuszkow. Doslownie wszystko. Po kilku miesiącach przyszla czy moze czesc rzeczy oddac bo jedno dziecko zmarło. Nigdy tego nie zapomnę. Tak mi bylo szkoda tej kobiety😭oczywiście wszystko przyjelam. Ale jej twarzy nigdy nie zapomnę 😞mimo ze jej nie znalam to kilka dni nie moglam dojść do siebie .

reklama
Nie odzywała się już dosyć długo, ma pewnie dużo pracy. Ale coś ostatnio wspominała że zaraz do nas wróci.
U ciebie też widzę że niewesoło [emoji853]. Mam nadzieję że za jakiś czas stres się skończy [emoji8].
Kochana obiecuje że sie poprawie. Niedługo bede na wolnym wiec będę miala wiecej czasu😉
Zastanawiam się czy po transferze wracac do pracy czy poczekac na wynik 🤔

Do góry