Dziewczyny ten lokal w kotrym wczoraj byla imopreza jest slynny na cale wojewodztow wlasnie puszczali to w TV łódzkiej
my mielismy impre na takiej mniejszej sali a na wiekszej byloa 18 - ka co chwile tam zagladalismy bo raz ze trzeba bylo przejsc do kibelka przez tamta sala to dwa co chwile ktos od nas przypadkiem zabladzil i trzeba bylo ich odprowadzac do naszych
Okazalo sie ze na tej ipmrezie kogos zamordowali
dzisiaj tam strasznie duzo policji, caly lokal zamkniety, Moja babcia i ciotka pojechaly zeby im wydac reszte jedzenia i ciast to im nie wydali
Ja wczoraj jak odwozilam co chwile swoich ludzi to slyszalam jak ktos na dworze rzygal
no
ale nie reagowalam stwierdzuilam ze to normalne w koncu to 18 - ka co sie bede wtracac
Poza tym jak bym nawet chciala to nie byl by to najlpeszy pomysl bo na widok rzygow rzygam jeszcze dalej
No ale porozwozilam wszystkich do domu i u nas sie impra skonczyla a tam doszlo podobno do jakiegos brutalnego morderwstwa !!!!! A taka spokojna ta moja wies
Łodz to wiadomo nienawidze jej, jest brzydka i mieszkaja w niej brzydcy ludzie i taka zakapiorska ale ze tu u mnie