Liliana87
Fanka BB :)
Wiem, wiem.. czekalam razem z nią na płacz dzieciątka.. Nie myślałam o L4. Myślę,że jak mnie wypuszcza to mi dadzą jakies.. No i wezmę bo chce by tam było dobrze i się skończyły te plamienia. W piątek mam wizytę w Gamecie to też zobaczę co powie. W sensie wczesniej myslalam, żeby pójść na zwolnienie po tym 12 tyg. Nawet jakbym się dobrze czula,żeby się ta ciąża cieszyć na spokojnie. A teraz to nie wiem..No to masz niezłe towarzystwo... Nie powiem... No ale nic, zaraz Cią wypuszczą i mam nadzieję już bedziesz miała więcej spokoju[emoji4]Myślałaś juz kiedy chcesz iść na L4?
Co do krzyków podczas porodu, to gwarantuję, ze tej babce co krzyczała to bylo absolutnie wszystko jedno czy słyszy ją cały szpital czy pół miasta. Po prostu myslisz wtedy o tym, żeby już urodzić i Ci zupełnie wszystko jedno co sobie pomyśli otoczenie [emoji4]też darłam się na pół szpitala[emoji6]A i tak byłam w dobrej sytuacji bo mialam znieczulenie, tylko że na ostatnie 2h porodu juz mi nie chcieli dać trzeciej dawki.