Artemida90
Fanka BB :)
@Liliana87 właśnie zamówiłam sobie te książkę co ty masz - z wysyłka za granice „mamy dla mamy”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dosyc fajna. W sumie to tak fajna Jest tam poronienie, milosci i ogolnie pozniej juz jest nie fajnie bo on sie zaczyna zmieniac po slubieI jak? Bo tytuł znajomy ale nie czytalam..
No ciebie jak zaczna bolec i nabrzmiewac to beda szly najpierw twoje cycki a pozniej TYAaaa a specjalnie weszłam teraz żeby tylko zobaczyć wynik
Moze to dobry znak te bóle cyckow
Dziś zrobiłam bete wynik 1055 . Teraz muszę się jak najszybciej zapisać do lekarza bo wróciłam z nart a tam wiadomo wiele upadków i winko grzane normalnie szokHej dawno mnie tu nie było więc tak szybko opowiem moją historię.
W grudniu 2018 urodziłam córkę po zaplodnieniu in vitro. Wcześniej bardzo długo się staraliśmy o dziecko . 4 Inseminacje i nic udało się po in vitro. Dziś zrobiłam sobie 3 testy ciążowe(okres się spóźnia ok 10 dni ) i wszystkie wyszły pozytywne. Szok, niedowierzanie czy to możliwe
Siostra mowi, ze fajna bedziemy czytały@Liliana87 właśnie zamówiłam sobie te książkę co ty masz - z wysyłka za granice „mamy dla mamy”
Aaaa! Naturalny cud !!!Dziś zrobiłam bete wynik 1055 . Teraz muszę się jak najszybciej zapisać do lekarza bo wróciłam z nart a tam wiadomo wiele upadków i winko grzane [emoji16] normalnie szok
Lekarz mi zalecił, po drugim nieudanym transferze. Udało się zaoszczędzić 2800,bo tyle to kosztuje w klinice poza tą pulą nfz. Niestety mimo wyciętych polipów u mnie nie nie było spektakularnego efektu po histeroskopii. Znaczy kolejne 2 transfery też się nie udały.A to fajnie Ci się udało a lekarz sam Ci mówił, żeby zrobić, jakieś wskazania czy sama chciałaś jako jedno z badań wywiadu?
Ja ci mogę polecić super łatwe i szybkie mini pączki. My je uwielbiamy i często je robię. Może się skusisz?Ja jakoś nie mam zachcianek ale łasuchem zawsze byłam [emoji23] Ale w ciąży jakoś specjalnie mnie nie ciągnie (całe szczęście). Też zastanawiam się ile zjem. Tylko skąd ja je wezmę ? Bo u nas te ze sklepu to można prosto do śmietnika wyrzucić, a jak robiłam ostatnio (2 lata temu [emoji23]) to średnio mi wyszły [emoji58]
Wymyślę coś na pewno [emoji41]
Uuuuuuu chyba się skuszę Trzeba się zaopatrzyć w twarógJa ci mogę polecić super łatwe i szybkie mini pączki. My je uwielbiamy i często je robię. Może się skusisz?
Nie wiem czy odczytasz, trzeba mieć Pinteresta
Pin on ciasta
Feb 27, 2017 - Przepis na przepyszne pączki twarogowe, których wykonanie zajmie jedynie 5 minut! Szybki i smaczny deser od KulinarnePrzeboje.pin.it