Manchester Ty też z UK?
Ahaa, daleko ode mnie
Ja tez jestem z UK, dokładnie Milton Keynes
Mówisz że tutaj wszystkie leki są płatne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Manchester Ty też z UK?
SUPER !!!!!!!!!! mOZE SIE RAZEM ZGRAMY. a PAMIETASZ JAK MARUDZILYSMY ZE JESZCZE TYLE CZASUMoje kochane ja juz po rozmowie. Jestem bardzo zadowolona bo moje wszystkie wyniki wyszly ok. Wiec dostałam zalecenia glownie do tego mojego kiru aa i mam zielone swiatlo. Moge dzialac. Teraz musze umówić sie na histeroskopie . I w przyszlym miesiacu na transfer jestem taka szczęśliwa
No to jutro obie rano na pobranie krwi idziemyja pewnie na 7 już pojadę, a potem na usg. Wizyta dopiero o 13.20.Cześć dziewczyny. Ja dziś nie poszłam pobrać bety tak jak mialam w planie, pobiore ja jutro po pierwsze takie było zalecenie z kliniki żeby oznaczyć w sobotę (Wiem to pewnie nic nie zmienia) A po drugie nie miałam dziś czasu pójść do laboratorium.
Boję się pójść ja zrobić. Póki co gdzieś głęboko pod tona czarnych myśli tli się nadzieja i tak bardzo nie chce żeby ten piękny sen o ciąży brutalnie skończył się z wynikiem 0.
Dokładnie . Mi sie wydaje ze u mnie trsnsfer moze byc na początku kwietnia. A u Ciebie? Tak mniej więcej wiesz?SUPER !!!!!!!!!! mOZE SIE RAZEM ZGRAMY. a PAMIETASZ JAK MARUDZILYSMY ZE JESZCZE TYLE CZASU
Moja rodzina i rodzina męża to tak naturalnie wyszło bo oni wszystko wiedzieli, w sensie że jesteśmy w trakcie in vitro, wiedzieli kiedy robię betę więc każdy etap przeżywają razem z nami a znajomym nie mogę się doczekać aż powiem, też wiele osób trzyma za nas kciuki i nam dobrze życzy więc pewnie tak będzie, że będę to mówić ze łzami w oczachA wyobrazasz sobie jak mowisz wszystkim o ciazy? Rodzinie znajomym? Bo ja juz mialam takie mysli i zawsze mi lzy same lecą a i dzis powinnam dostac po tylku bo dzwignelam z 10kg...taka jestem zla na siebie!
Będzie dobrze! Jutro czekamy na wieści.Cześć dziewczyny. Ja dziś nie poszłam pobrać bety tak jak mialam w planie, pobiore ja jutro po pierwsze takie było zalecenie z kliniki żeby oznaczyć w sobotę (Wiem to pewnie nic nie zmienia) A po drugie nie miałam dziś czasu pójść do laboratorium.
Boję się pójść ja zrobić. Póki co gdzieś głęboko pod tona czarnych myśli tli się nadzieja i tak bardzo nie chce żeby ten piękny sen o ciąży brutalnie skończył się z wynikiem 0.
No to jutro obie rano na pobranie krwi idziemy[emoji6]ja pewnie na 7 już pojadę, a potem na usg. Wizyta dopiero o 13.20.
Będzie dobrze! Jutro czekamy na wieści.
Dokladnie tak samo moze byc ❤ Stymulacja od nowego cyklu i jeden cykl przerwy zeby nie dopuscic do hiperkiDokładnie . Mi sie wydaje ze u mnie trsnsfer moze byc na początku kwietnia. A u Ciebie? Tak mniej więcej wiesz?