reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[QUOTE="ilmenau, post: 19097528, member: 180180"

Kciuki za rozmowe z wujkiem Jarkiem, on jest naprawdę super więc nie masz się co stresować :) jak o czymś zapomnisz to wyślesz mu maila i on ci odpowie.

A co do koleżanki to jej nue krzywdzisz tylko ona ciebie i pewnie resztę zespołu, bo takie zachowanie wpływa na ludzi wokół. I pozbycie się takiej jednej toksycznej osoby może zrobić wiele dobrego dla większej ilosci osób.
[/QUOTE]
To prawda docent super czlowiek. Bardzo pomocny 🙂
A co do kolezanki to dzisiaj caly dzien zagadaywala 😂 chyba mysli ze wielkie kolezanki bedziemy 😂😂😂

reklama
Jak ja u niego byłam to też już nie było terminów i w ogóle już nie zapisywali ludzi. Bałam się że druga wizytę będę miała dopiero w maju, a tu pani z recepcji mówi że dla mnie jest termin 26marzec. Więc myślę że jak ty już u niego byłaś to będziesz miała też termin coś w marcu
Naszczescie udalo sie ze na ten moment nie musze do niego wracac bo dostałam zalecenia i tyle. Chyba ze cos pojdzie nie tak . Kazal mi byc w stalym kontakcie meilowym. Wiec to super 🙂

U mnie narazie tylko pęcherzyk..
Ja biorę symformin xr 500× 1.
Metformina w Polsce nie jest przebadana na kobietach w ciąży i dlatego.. kazal odstawic. Ale szkodzić chyba nie szkodzi. Niech się wypowie prosze w tym temacie jakas mądrzejsza glowa, bo mnie też to ciekawi.. odstawic jak kazal czy ukrywać,ze biore? Ja mam małą dawkę. Na początku bralam 750 ale po wizycie u diabetologa zmniejszyła do 500 mowiac,ze w ogole by mi nie przepisała gdyby nie starania..
Mi pow w piątek na wizycie jak byłam, że jak się uda, to nie odstawiamy metforminy... Powiedział, że są rożne zdania na ten temat ale on jest za tym żeby brać

Moje kochane ja juz po rozmowie. Jestem bardzo zadowolona bo moje wszystkie wyniki wyszly ok. Wiec dostałam zalecenia glownie do tego mojego kiru aa i mam zielone swiatlo. Moge dzialac. Teraz musze umówić sie na histeroskopie . I w przyszlym miesiacu na transfer[emoji16][emoji16][emoji16] jestem taka szczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]
Cudownie [emoji7] ale się cieszę!!!

Cześć dziewczyny. Ja dziś nie poszłam pobrać bety tak jak mialam w planie, pobiore ja jutro po pierwsze takie było zalecenie z kliniki żeby oznaczyć w sobotę (Wiem to pewnie nic nie zmienia) A po drugie nie miałam dziś czasu pójść do laboratorium.
Boję się pójść ja zrobić. Póki co gdzieś głęboko pod tona czarnych myśli tli się nadzieja i tak bardzo nie chce żeby ten piękny sen o ciąży brutalnie skończył się z wynikiem 0.

reklama
Kochane moje Dziekuje za kciukasy i oczywiście proszę o jeszcze;) pęcherzyk jest i to w macicy;) 8mm. Jak to lekarz powiedzial I nawet sie usmiechanl- na ten etap jest wszystko bardzo dobrze;) [emoji173][emoji173][emoji173] zalozyl mi już kartę ciazy :) wyliczył wstępny termin na 8 października;) wyszla niedoczynność tarczycy i dostałam leki. Jedna tabletkę rano przed śniadaniem. Pozostałe leki bez zmian. Kazal odstawic acard, wymienił mi kwas foliowy i kazal odstawic modulatory. Teraz mam brać prenatal uno i wit d3 zmniejszyć z 4000 na 2000j. No i kazal odstawic metformine. Tego się boję no ale ufam mu. Wiem,ze w Polsce nie można.. Dostałam skierowanie na wyniki, znów muszę powtorzyc wszystkie zakaźne;/ kolejna wizyta 21 lutego i już powinno być serduszko [emoji173] @bazylia128 wpiszesz gamonia kochana do kalendarza???[emoji8]
Dostalam tez skierowanie na badania prenatalne. Powiedzial,ze sa ona na NFZ i mogę je zrobić u nich lub poszukać miejsca gdzie mają umowę. Kazal sie wpisac miedzy końcem marca A początkiem kwietnia. Za 2 tyg jak bedzie dobrze to wtedy się zapiszemy;)
Jej, tyle emocji,ze u położnej mialam ciśnienie 120/90 a moje zawsze 90/60 haha.. powiedziala, ze lekko podwyższone ale następnym razem najpierw do niej na pomiary A potem do lekarza;) w aptece zostawiliśmy 550zl na te dwa tygodnie lekow.. Ale to wszystko nieważne. Najważniejszy jest nasz CUD[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Kochana tak sie ciesze🙂 super wiadomośći❤❤❤

Do góry