reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przedstawiam Wam moją „france” nie pokazało dzieciątko co ma „w spodniach”
Ale za to były tańce i swawole [emoji23][emoji23] a pózniej głęboko sen i za nic w świecie nie chciało się obudzić [emoji2360] Uparte po ojcu [emoji41]

Najważniejsze, że wszystko wyglada dobrze [emoji3590]
Piekne [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Cudownie 🥰♥ ja coś czuję, że u Was będzie dziewczynka, a u nas chłopak 😅 choć ja od zawsze marzyłam o córeczce, mój mąż też, ale jakoś mam silne przeczucie na chłopaka. No zobaczymy, póki co musimy jeszcze poczekać na wieści 🙃 a ile Wasze Maleństwo już ma długości?
Niedługo zaczynamy drugi trymestr! 🤗
Ojjjj żeby mój maż to słyszał 😂😂 on uważa, że bd syn i koniec 🤦🏼‍♀️
a co do długości, to za bardzo nie chciało współpracować, ale jakoś 5,6 cm ;) coś takiego ;)

a co do długości, to za bardzo nie chciało współpracować, ale jakoś 5,6 cm ;) coś takiego ;)
To tak jak mój, że córka, a ja jestem prawie pewna, że synek 😅 przybjamniej dla chłopca mamy zgodność w imieniu, a dla dziewczynki ja chcę inne, a mąż inne. Ale i na to przyjdzie jeszcze czas 🙃 tak jak napisałaś, najważniejsze, że wszystko jest dobrze i niech tak będzie aż do sierpnia ☺️

Przedstawiam Wam moją „france” nie pokazało dzieciątko co ma „w spodniach”
Ale za to były tańce i swawole [emoji23][emoji23] a pózniej głęboko sen i za nic w świecie nie chciało się obudzić 🤦🏼‍♀️ Uparte po ojcu [emoji41]

Najważniejsze, że wszystko wyglada dobrze [emoji173]️

Pięknie to wyglada 🥰 napewno jesteś zakochana w tym małym cudzie.

To tak jak mój, że córka, a ja jestem prawie pewna, że synek 😅 przybjamniej dla chłopca mamy zgodność w imieniu, a dla dziewczynki ja chcę inne, a mąż inne. Ale i na to przyjdzie jeszcze czas 🙃 tak jak napisałaś, najważniejsze, że wszystko jest dobrze i niech tak będzie aż do sierpnia ☺️
P.S. Najwyżej jak moje przeczucia co do płci się sprawdzą, to się zamienimy dziećmi 🤷 w końcu rodzimy prawie w tym samym terminie 😉😁

Ale mi się mega szkoda jej zrobiło😕Casanova pierdzielony już ma nową d*** i już z nią dziecko. Szybko się uwinął...
No fakt.
Pracuje z facetami i serio spora ich część to świnie. Fajni koledzy ale dla nich skok w bok to nic takiego. Są jeszcze tacy co niby żony nienawidzą ale dzielnie trwają dla dzieci. Jednemu z tej nienawiści kolejne dziecko się pojawiło, zgadnijcie kto winny - oczywiscie żona.....no nie zabezpieczała się i ciąża.

@Dakita30 juz wtedy mozecie chyba odsapnac w tym drugim trymestrze i cieszyc sie ciaza co nie??:):):) super czas:) i zebym niedlugo i ja mpgla napisac ze zaczynam drugi trymestr...marzy mi sie:)
@Liliana87 daj znac po wizycie co i jak:):):) czekam i wiem ze same dobre wiesci tylko ciekawi mnie czy jeden Maluszek czy dwa hihi:)

reklama
@Dakita30 juz wtedy mozecie chyba odsapnac w tym drugim trymestrze i cieszyc sie ciaza co nie??:):):) super czas:) i zebym niedlugo i ja mpgla napisac ze zaczynam drugi trymestr...marzy mi sie:)
@Liliana87 daj znac po wizycie co i jak:):):) czekam i wiem ze same dobre wiesci tylko ciekawi mnie czy jeden Maluszek czy dwa hihi:)

A jak ty się czujesz? Kiedy jakaś wizyta?

Do góry