reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki ja uciekam do szefa. Spedze tam z pol dnia. Odezwe sie pozniej. Juz mnie glowa boli na sama mysl :) :) :) Bede sie rozliczac z zamykanego projektu i pokaz strategie nowego. Ale chyba jestem przygotowana. Do pozniej :):):)
Chciałam życzyć "połamania nóg" ale w Twoim przypadku to zbyt niebezpieczne [emoji23][emoji23][emoji23]. Uważaj na wycierki [emoji8]

Przedstawiam Wam moją „france” nie pokazało dzieciątko co ma „w spodniach”
Ale za to były tańce i swawole 😂😂 a pózniej głęboko sen i za nic w świecie nie chciało się obudzić 🤦🏼‍♀️ Uparte po ojcu 😎

Najważniejsze, że wszystko wyglada dobrze ❤️

Załączniki

• 1BEF3301-CE79-4005-9D47-1B969C8AFFA4.jpeg
    1BEF3301-CE79-4005-9D47-1B969C8AFFA4.jpeg
    408,4 KB · Wyświetleń: 86
To prawda. Po pierwsze, tatuaże bardzo wciągają. Jak sie zrobi jeden to zaraz ma sie ochotę na drugi [emoji23] nie powiem, ze żałuję ale pierwszy zrobilam 8 lat temu A dziś na pewno by go nie było. Byłby inny ;) ale ja tak mam, ze mi sie wszystko szybko zmienia;) podobają mi sie tatuaże, nie uważam,ze jestę szatanę bo jej mam. Ale jak zrobilam róże ponad 2 lata temu to obiecałam Markowi, ze to ostatni[emoji23] on sam kiedyś był przeciwnikiem A ma już 4. Ostatni jaki zrobil to daty rzymskie i na pewno bedzie daty dorabial;)
Ja mam teksty i uniwersalny rysunek właśnie z tego powodu żeby mi się nie odwidziało kiedyś[emoji3]

Przedstawiam Wam moją „france” nie pokazało dzieciątko co ma „w spodniach”
Ale za to były tańce i swawole 😂😂 a pózniej głęboko sen i za nic w świecie nie chciało się obudzić 🤦🏼‍♀️ Uparte po ojcu 😎

Najważniejsze, że wszystko wyglada dobrze ❤️
Cudownie 🥰♥️ ja coś czuję, że u Was będzie dziewczynka, a u nas chłopak 😅 choć ja od zawsze marzyłam o córeczce, mój mąż też, ale jakoś mam silne przeczucie na chłopaka. No zobaczymy, póki co musimy jeszcze poczekać na wieści 🙃 a ile Wasze Maleństwo już ma długości?
Niedługo zaczynamy drugi trymestr! 🤗

Wiecie co, ten mój Gorzów to takie zacofane miasto jest pod względem diagnostyki niepłodności, że aż mi wstyd. Lekarzy tu nie ma, sami specjaliści. Poszłam do labo i pokazuję pakiet badań do zrobienia, a kobieta przerażona, bo pierwsze widzi takie badania. Poszłam do apteki, to tam pani magister farmaceutce musiałam dyktować jak się Gonapeptyl pisze. Porażka.

reklama
Do góry