reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Dakita30 juz wtedy mozecie chyba odsapnac w tym drugim trymestrze i cieszyc sie ciaza co nie??:):):) super czas:) i zebym niedlugo i ja mpgla napisac ze zaczynam drugi trymestr...marzy mi sie:)
@Liliana87 daj znac po wizycie co i jak:):):) czekam i wiem ze same dobre wiesci tylko ciekawi mnie czy jeden Maluszek czy dwa hihi:)
Też tak myślę, że ten drugi trymestr to jest taki wyczekiwany, to chyba ta bariera psychologiczna :) mi zostało jeszcze 2tygodnie i zacznę 14tydzien i to jest czas, kiedy myślę o poinformowaniu innych o mojej ciąży, tym bardziej, że nie chcę pamiętać mojej pierwszej i być może jedynej ciąży w życiu jako czasu niepewności i strachu, ale też chcę go zapamiętać tak jak sobie wymarzyłam- czyli jako kilka miesięcy spełnienia największego marzenia w życiu i ogromnej radości ☺️

reklama
Dzień dobry dziewczynki ja już po punkcji. Nie było tak strasznie jak się obawiałam tylko mdlałam na początku przy wkładaniu wenflonu 😂 ale później to było tylko dobrze i przyjemnie. Wszyscy byli tacy przemili ze aaaah a ja tak lubię nawet jak ktoś jest nazbyt uprzejmy dziś tego potrzebowałam. Pobrali 21 cumulusów o 16 będzie wiadomo ile było dojrzałych i ile idzie do mrożenia. W środę lub czwartek mogę dzwonić w sprawie zarodków. Teraz siedzę w kawiarni i relaksuje się z herbatka i ciachem a o 14:30 mam pociag do domku. Mąż będzie czekał na pewno przerażony ❤️
Mimi ze na sali wybudzeń było idealnie cicho nikt z nikim nie rozmawiał nie zaczepił to później rozmawiałam z jedna panią. 40 lat trzecia próba. Miała jeden transfer ale się nie przyjął a pozostałe zarodki z wadami genetycznymi. Będę trzymać za nią kciuki żeby tym razem się udało bo widać ze jest dobra i życzliwa kobieta i bardzo chce być mama ❤️❤️

Należy się każdej z nas po punkcji ❤️ I po transferze ❤️ I po wynikach bety ❤️ I w ogóle nam się należy bo dzielne babki jesteśmy ❤️

Załączniki

• 7635895A-CA8C-4A01-BEFD-21B5DB022BBF.jpeg
    7635895A-CA8C-4A01-BEFD-21B5DB022BBF.jpeg
    203,3 KB · Wyświetleń: 64
Należy się każdej z nas po punkcji [emoji3590] I po transferze [emoji3590] I po wynikach bety [emoji3590] I w ogóle nam się należy bo dzielne babki jesteśmy [emoji3590]
Należy ci się teraz to ciacho jak psu buda[emoji12]. Sama bym takie pożarła [emoji3590].
A swoją drogą to dużo ci pobrali jajeczek, piękny wynik[emoji8]

Dzień dobry dziewczynki ja już po punkcji. Nie było tak strasznie jak się obawiałam tylko mdlałam na początku przy wkładaniu wenflonu 😂 ale później to było tylko dobrze i przyjemnie. Wszyscy byli tacy przemili ze aaaah a ja tak lubię nawet jak ktoś jest nazbyt uprzejmy dziś tego potrzebowałam. Pobrali 21 cumulusów o 16 będzie wiadomo ile było dojrzałych i ile idzie do mrożenia. W środę lub czwartek mogę dzwonić w sprawie zarodków. Teraz siedzę w kawiarni i relaksuje się z herbatka i ciachem a o 14:30 mam pociag do domku. Mąż będzie czekał na pewno przerażony ❤
Mimi ze na sali wybudzeń było idealnie cicho nikt z nikim nie rozmawiał nie zaczepił to później rozmawiałam z jedna panią. 40 lat trzecia próba. Miała jeden transfer ale się nie przyjął a pozostałe zarodki z wadami genetycznymi. Będę trzymać za nią kciuki żeby tym razem się udało bo widać ze jest dobra i życzliwa kobieta i bardzo chce być mama ❤❤
Super 😁 oby teraz jak najwięcej dojrzałych, a później zarodków, a później pozytywna beta 😘

Należy się każdej z nas po punkcji ❤ I po transferze ❤ I po wynikach bety ❤ I w ogóle nam się należy bo dzielne babki jesteśmy ❤
Pięknie to ujęłaś 😘Dzielne jak mało kto!!!
Ale jak będziemy sobie zapodawać ciacho za każdym razem jak uznamy ze nam się należy to będziemy grube i bez ciąży 😂

reklama
Dzień dobry dziewczynki ja już po punkcji. Nie było tak strasznie jak się obawiałam tylko mdlałam na początku przy wkładaniu wenflonu 😂 ale później to było tylko dobrze i przyjemnie. Wszyscy byli tacy przemili ze aaaah a ja tak lubię nawet jak ktoś jest nazbyt uprzejmy dziś tego potrzebowałam. Pobrali 21 cumulusów o 16 będzie wiadomo ile było dojrzałych i ile idzie do mrożenia. W środę lub czwartek mogę dzwonić w sprawie zarodków. Teraz siedzę w kawiarni i relaksuje się z herbatka i ciachem a o 14:30 mam pociag do domku. Mąż będzie czekał na pewno przerażony ❤
Mimi ze na sali wybudzeń było idealnie cicho nikt z nikim nie rozmawiał nie zaczepił to później rozmawiałam z jedna panią. 40 lat trzecia próba. Miała jeden transfer ale się nie przyjął a pozostałe zarodki z wadami genetycznymi. Będę trzymać za nią kciuki żeby tym razem się udało bo widać ze jest dobra i życzliwa kobieta i bardzo chce być mama ❤❤
Piękny wynik 21😊Teraz ✊✊✊żeby było duuuużo dojrzałych!!!
ile będzie zapładnianych?

Do góry