bazylia128
Fanka BB :)
O jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]
Zaraz jadę..Spokojnie. To są takie nerwy ten cały proces, ze każda świruje. Powiedz kiedy robisz betę?
No to trzymam ogromne kciuki !!!!Zaraz jadę..
Ohohohohohohohoho ale supcio Gdzie znalazlas taka pizamke. Ja to najbardziej lubie takie wyprasowane i wykrochmalone w ŁugaAle superrr!!!! Tez bym wszystkie wymiziala . Ja mam za to dzisiaj piżamę kociasta, a kotów na niej ze hoho
Trzymam kciuki. Oby był piękny przyrostZaraz jadę..
Ale superrr!!!! Tez bym wszystkie wymiziala . Ja mam za to dzisiaj piżamę kociasta, a kotów na niej ze hoho [emoji33]
faktycznie się pięknie w nocy wyprasowałaOhohohohohohohoho ale supcio Gdzie znalazlas taka pizamke. Ja to najbardziej lubie takie wyprasowane i wykrochmalone w Ługa
Ale superA ja mam Taka pidżamke
Zobacz załącznik 1072804
Mąż mówi ze pasuje do mnie jak ulał
Wczoraj powiedział jak już byliśmy w łóżku ze lubi się do mnie przytulać jak „nie gryzę”
Ooooo nieeee !!! Wykrochmalone prześcieradło to moja zmora z dzieciństwaOhohohohohohohoho ale supcio Gdzie znalazlas taka pizamke. Ja to najbardziej lubie takie wyprasowane i wykrochmalone w Ługa
O to to to ! Nie głupieE tam. Dorób z cieni kolorowe centki i będziesz miała tęczowy brzuch w stylu lamparta[emoji3] to byłoby mega fajne!!!