reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

O zesz ty zupelnie nie moje okolice. Ale ddc Pasnik jak najbardziej a i oprowadze po katowicach, Łodzi, Czestochowie i Wrocławiu. Jesli tylko bedziesz miala okazje a nawet okazje bez okazji to zapraszam. NA NOCLEG ALBO NOCLEGI ;) Nie musisz miec nawet okazji. Co prawda do Łodzi mam 100 km ale ekspresowa to nie cala 1 drogi.
Piszę się na Wrocław [emoji6]

reklama
A ja nie mam w ogóle ochoty. Niby chciałam podpędzić to endometrium ale odrzuca mnie totalnie.
Moja dziewczyna :) Ja nie pije alkoholu bo jak zaczne to ciezko skonczyc ;) a i nie raz sie zdarzalo ze po 3 drinach siedzialam Łukaszowi na stopach przy stole w gościach :) Ale zawsze wszystlo pod kontrola :) Poza tym jakos to mi sie kloci z bieganiem i wogole. Ale bardzo mi sie podoba jak inne malzenstwa sobie wieczorkiem po pracy popijaja szklaneczke czegos dobrego ;;)

Dzień dobry dziewczyny [emoji5] obudziło mnie słoneczko i od razu humor lepszy [emoji274][emoji274]

Dziś wychodzimy z mężem na obiad na miasto idę odreagować ten wczorajszy dołek 🤯
No i tak trzymaj! Ja tam te kreski widziałam! Myśle ze za szybko zrobiłaś testy, przygotuj się na dwie opcje, bo może być roznie, Ale przecież może być dobrze, no nie? Ja póki co, mam nawet dobry humor, jakoś mniej mnie czarnych myśli dopada niż ostatnio. Mąż mi zrobił jajecznicę na śniadanie i teraz leżę, kurz tez leży.... to polezymy tak sobie.... moj nie widzi ze by pasowało poodkurzać, to i ja przymkne oko.
Może jest mi lepiej ze tym razem nie ustawiłam wszystkiego pod transfer, chodzę do pracy i mam mniej czasu na rozmyślanie i czytanie o objawach na necie. Wole czytać forum, bo się pośmieje przynajmniej i jakiegoś przepisa ogarnę przy okazji.
Pewnie będzie mi mega smutno jak beta znowu będzie zero, ale później przyjeżdża do mnie przyjaciółka na tydzień, wiec będę miała z kim zapijac smutek w razie czego.
Ale po co się martwić na zapas?

Albo może w klinice ktoś z personelu przez parę minut popilnuje małej. Ja już kilka razy na chwilę zostawiłałam dziewczynom z recepcji młodego do przypilnowania. Ostatni raz same pytały czy Maksiu z nimi zostanie jak ja pójdę na transfer. A ja na to, że bardzo chętnie skorzystamy z ich opieki jei nie mają nic przeciwko [emoji6]
Na recepcji cały czas mielą pacjentów, kolejka non stop. Muszę coś wymyślić.

No i sie poryczalam. Cala sie trzese. Mozecie mnie zjechac ale to jest silniejsze ode mnie. To moja ostatnia szansa z in vitro. A czuje ze te skurcze wczorajsze to byl zly znak. Nic juz nie czuję...tylko pustkę w środku.
Ja mialam takie w pierwszej ciąży i lekarz mnie uspokoił, że zarodek ma kilka mm i takie skurcze nie są dla niego groźne więc głowa do góry. Teraz mój synek ma 5 lat ;)

reklama
To mnie wszystkie pocieszylyscie z ta kawa, bo z tego mi ciezko zrezygnować, szczególnie rano, bo po już południu odpuściłam. Ustawiłam w ekspresie na najsłabsza, nie to samo hehe , ale nie będę przesadzać. Jakby trzeba było, to bym odpuściła, ale myśle ze jedna -dwie, faktycznie dużo szkód nie zrobi 😉
Ja piłam 2 w pierwszej ciąży i było ok :)

Do góry