reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziś dziewczyny u mnie średnio z humorem, muszę jechać z mężem na imprezę z jego znajomymi od motorów.
Wiecie, że introwertycy średnio lubią imprezy, a prawie z samymi nieznanymi ludźmi to już w ogóle [emoji849]. Mąż mi to oznajmił w czwartek i nawet nie miałam gdzie kupić sukienki a to dla mnie najgorsze, bo jak źle wyglądam to źle się czuję. I w sumie przez brak ładnego ciuszka mam zły humor.
Zaraz robię pazurki i spróbuję pokręcić włosy, wczoraj próbowałam i nawet to mi hu....wo wychodzi. Lilianko prześlij trochę Twojego talentu[emoji8]
Ciężki dzień przede mną [emoji849]

reklama
Nosz kurde mać dziewczyny z Krakowa czy ta apteka drMAX w Kauflandzie na Bratyslawkiej jest czynna w niedziele niehandlowe? Albo jakas inna gdzies w KRK?
Umowilam sie wlasnie na wizyte na niedzielę 2go i sprawdzilam ze ta niedziela nie handlowa jest a ja będę musiała Ovitrele kupić
Dr max jest napewno czynny w galerii krakowskiej i tam kupisz ovitrelle ale dla pewności możesz zawsze zadzwonić wcześniej i się upewnić czy maj czynne 2

A ja wczoraj miałam dość wyraźne bóle podbrzusza i jajników i nigdy nie wiem, który ból jest normalny i naturalny, a który niepokojący. Ostatnio jak miałam ból jajnikow jak na okres to na drugi dzień dostałam krwawienie i byłam na IP. Więc już wczoraj wieczorem się bałam co to będzie... Na szczęście jest ok, nie mam plamień. Dziewczyny do którego TC czuję się takie "okresowe pobolewania"? Siostra mi pisała, że całą ciążę 🙄

A ja wczoraj miałam dość wyraźne bóle podbrzusza i jajników i nigdy nie wiem, który ból jest normalny i naturalny, a który niepokojący. Ostatnio jak miałam ból jajnikow jak na okres to na drugi dzień dostałam krwawienie i byłam na IP. Więc już wczoraj wieczorem się bałam co to będzie... Na szczęście jest ok, nie mam plamień. Dziewczyny do którego TC czuję się takie "okresowe pobolewania"? Siostra mi pisała, że całą ciążę 🙄
Okresowe bóle niby mogą być ale równie dobrze mogą być zwiastunem rozwierania szyjki. Jeśli do tego dochodzą bóle krzyżowe to lepiej iść do ginekologa, nie za tydzień tylko jak najszybciej.
Pamiętajcie dziewczyny o wymazach w ciąży ( ja robiłam) nawet jak ginekolog nie będzie chętny to stanowczo o to proście.
Lepiej iść do gina o dwa razy za dużo niż raz za mało.

Dziś dziewczyny u mnie średnio z humorem, muszę jechać z mężem na imprezę z jego znajomymi od motorów.
Wiecie, że introwertycy średnio lubią imprezy, a prawie z samymi nieznanymi ludźmi to już w ogóle [emoji849]. Mąż mi to oznajmił w czwartek i nawet nie miałam gdzie kupić sukienki a to dla mnie najgorsze, bo jak źle wyglądam to źle się czuję. I w sumie przez brak ładnego ciuszka mam zły humor.
Zaraz robię pazurki i spróbuję pokręcić włosy, wczoraj próbowałam i nawet to mi hu....wo wychodzi. Lilianko prześlij trochę Twojego talentu[emoji8]
Ciężki dzień przede mną [emoji849]
Fredka oby było na odwrót. Czasami jak się nastawiamy a kiepska zabawę to jest całkiem inaczej. Może wrócisz lekko zawiana w dobrym humorze o 6 nad ranem
🤪🤪🤪🤪

Dr max jest napewno czynny w galerii krakowskiej i tam kupisz ovitrelle ale dla pewności możesz zawsze zadzwonić wcześniej i się upewnić czy maj czynne 2
Udalo Ci sie umowic szybciej do docenta? Ja mam konsultacje telefoniczna 10 marca... Szybciej niż nie było ale szybciej raczej nie potrzebuje..
Powiedz czy Ty rozwazalas szczepienia?

reklama
Do góry